Nyhetsarkiv

Vis filtrering

112 resultater

Type artikkel
Velg område
112 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Den vestlandske entreprenørskapsånda

  Kva hadde vi vel vore utan den vestlandske entreprenørskapsånda. Evna til å skape nytt, skape gull av gråstein og bite oss fast opp langs fjellsidene og utveksle innovative varer, teknologi og tenester med verda der ute?

 2. Færre ansetter sommervikarer

  For andre år på rad synker andelen bedrifter som skal ta inn sommervikarer. 40 prosent av bedriftene i Vestland skal ta inn sommervikarer i år, viser fersk medlemsundersøkelse fra NHO.

 3. EØS sikrar arbeidsplassar i vest

  Tusenvis av arbeidsplassar her i vest er direkte avhengige av det som kan kallast Noreg sin viktigaste avtale. Men sjølv om EØS-avtalen aldri har vore viktigare for bedriftene, blir han stadig meir utilstrekkeleg.

 4. For lite drahjelp til byggenæringen

  Det er skuffende at regjeringen ikke prioriterer flere tiltak mot krisen i byggenæringen i revidert nasjonalbudsjett. Samtidig kan vi juble for at den ekstra arbeidsgiveravgiften forsvinner og at regjeringen anerkjenner private tilbydere i helsesektoren.

 5. Toll-tour! Frokostmøte i Bergen

  I løpet av mai arrangerer NHO Logistikk og Transport og Tolletaten informasjonsmøter om Digitoll i flere byer over hele Norge. I tillegg til informasjon, får du mulighet til å stille spørsmål direkte til ekspertpanelet. Arrangementet er gratis!