Nyhetsarkiv

Vis filtrering

96 resultater

Type artikkel
Velg område
96 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Næringslivet med Hordfast-krav til regjeringen

  Næringslivet på Vestlandet går nå sammen med et felles krav om at regjeringen MÅ prioritere Hordfast i første periode i ny Nasjonal Transportplan. – Om ikke Regjeringen Støre prioriterer Hordfast, har de gitt opp Vestlandet, er den klare beskjeden!

 2. Bli med på Vekst i Vest

  Sammen med med blant annet SRF, Bergen Næringsråd og NCE Media arrangerer vi Vekst i Vest på Hotel Norge i Bergen. Her vil deltakerne få presentert case fra både B2B (business-to-business) og B2C (business-to-consumer) markedet, med fokus på å beskrive utfordringer, muligheter, verdiskapning, og eksempler på hvordan blant annet teknologi kan hjelpe utnyttelse av eksisterende kundedata.

 3. Kraftløftet: – Vi står ved et veiskille

  Vestland står på trappene til den største omstillingen i etterkrigstiden. Vi må klare å kombinere store kutt av klimautslipp, rask omstilling av næringsliv og industri og lykkes med videre jobbskaping, samtidig som vi tar vare på natur- og biomangfold. Skal vi lykkes trengs mye mer kraft og nett. Kraftgapet i Vestland mellom ønsket forbruk og planlagt ny produksjon er på hele 15-24 TWh.

 4. Knirkefritt samarbeid i 60 år

  Lønnsforhandlinger, streik og konflikt vil av og til forbindes med LO og NHO. Men LO og NHO er også svært gode samarbeidspartnere. Akan kompetansesenter er et godt eksempel på dette. I 60 år har vi stått sammen om Akan kompetansesenter og arbeidsplassen som viktig arena for forebygging og håndtering av rus- og spillrelatert problematikk.