NHO

Innhold

Artikler

Vis filtrering

75 resultater

Type artikkel
Velg område
75 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Nyhet, NHO Vestlandet

  Flere tar fag- og svenneprøve

  Sogn og Fjordane topper statistikken på andel fag- og svenneprøver bestått.   - Dette er en god utvikling. Næringslivet trenger flere fagarbeidere og deres kompetanse, så jeg håper denne utviklingen fortsetter sier regiondirektør Tom Knudsen.

 2. Nyhet, NHO Vestlandet

  Vest i Øst 2020

  NHO Vestlandet og Vestland Fylkeskommune ønsker velkommen til Vest i Øst 2020

 3. Nyhet, NHO Vestlandet

  Utviding, nye tider og vekst gjennom innovasjon

  Medlemsrabatt på advokattjenester, hotell med kongelig velsigning og helseinnovasjon som drivar for vekst er berre nokre av stikkorda i denne vekas bedrifstbesøk.

 4. Nyhet, NHO Vestlandet

  Benkemøte om skatt, anbud og kompetanse

  Et innholdsrikt og nyttig møte mellom stortingsrepresentanter fra Sogn og Fjordane og Hordaland og styret i NHO Vestlandet med fokus på relevante saker for næringslivet i vår region.

 5. Nyhet, NHO Vestlandet

  - Vi trenger din ærlige tilbakemelding!

  - NHO er til for bedriftene, og våre medlemmer sine tilbakemeldingerer er svært viktig for vårt arbeid. NHOs medlemsundersøkelse 2019 er nå sendt til bedriftene. Benytt anledningen til å si din mening om medlemsskapet, sier regiondirektør Tom Knudsen.

 6. Nyhet, NHO Vestlandet

  Jenter og teknologi til Bergen

  Tirsdag 5. november kommer turneen "Jenter og Teknologi" til Bergen. Kjenner du jenter i 9. -og 10. klasse som er interressert i teknologifag?

 7. Nyhet, NHO Vestlandet

  NHO-medlemskap gjør AdO Arena i Bergen bedre

  Har du vondt i ryggen, går du til legen. Føler du deg utbrent, går du til psykolog. Men hva skjer når det dukker opp utfordringer på arbeidsplassen – og du er daglig leder? Hvem går du til da?

 8. Nyhet, NHO Vestlandet

  NHO-råd gir frisørsuksess i Bergen

  – Vi har hatt svært få krevende personalsaker. Det er fordi vi stadig rådfører oss med NHO-advokaten, sier Kristin Blytt Davidsen.

 9. Nyhet, NHO Vestlandet

  Har din bedrift forberedt seg på Brexit?

  Hva skjer med norske bedrifter sin markedsadgang til og samarbeid med Storbrittania når landet trer ut av EU den 31. oktober? Blir det fullt stopp ved grensene eller blir det Business as usual?