Tidligere NRK-journalist blir kommunikasjonsrådgiver i NHO Vestland

Publisert

Siri Løken

Siri Løken er ansatt i en nyopprettet stilling som kommunikasjonsrådgiver i NHO Vestland.

- Vi har ønsket å styrke kommunikasjonsarbeidet vårt for å bli en enda mer synlig stemme med gjennomslagskraft på vegne av næringslivet i hele Vestland fylke. Derfor er vi glad for å få på plass Siri, som både kan kommunikasjonsfaget, kjenner fylket godt, og har mye kunnskap om næringsliv og politikk, sier Helene Frihammer, regiondirektør i NHO Vestland.

Siri Løken er en erfaren journalist. De siste årene har hun jobbet som senior kommunikasjonsrådgiver i Konkurransetilsynet, der hun blant annet har laget podcasten Konkurransepodden. Før det jobbet hun 18 år i NRK Hordaland, der hun var reporter, vaktsjef og produsent. Løken har også vært reporter i radioprogrammet Her og Nå. Hun er utdannet journalist ved Høgskolen i Oslo.

Siri Løken starter i jobben hos NHO Vestland 1. mars.

- Jeg gleder meg til å gjøre viktige saker for næringslivet i Vestland mer kjent. Det er krevende tider for flere bransjer, og det er behov for tydelige budskap om hva som må til for å sikre verdiskaping, utvikling og grønn omstilling. Jeg er glad for muligheten til å bidra med det, og ser frem til å bli en del av den dyktige gjengen i NHO Vestland, sier Siri Løken.

- Vi fikk mange gode søkere til stillingen, og er strålende fornøyd med at Siri Løken blir vår nye kommunikasjonsrådgiver. Hun har verdifull erfaring fra både journalistikk og kommunikasjon, som vi gleder oss til å dra nytte av, sier Helene Frihammer.

Om NHO Vestland

NHO Vestland representerer Næringslivets Hovedorganisasjon i Vestland fylke, og har kontor i både Bergen og Florø. NHO Vestland er en medlemsorganisasjon i sterk vekst, og har nylig passert 4000 medlemsbedrifter med over 80.000 årsverk.

Kontakt

Helene Frihammer
Mobil: 990 87 700

Siri Løken
Mobil: 997 22 008