Nytt og nyttig om NHO Pensjon – digitalt medlemsmøte i NHO Agder

5. feb 2021, kl. 09.00–10.15
Teams Gratis Påmeldingsfrist 4. februar

I samarbeid med Advokatfirma Tofte og Storebrand inviterer vi til et digitalt medlemsmøte med pensjon som tema. Møtet passer for deg som er daglig leder, økonomisjef eller HR-leder.

Målet med medlemsmøtet er å øke bevisstheten rundt hvordan få ansatte mer engasjert i pensjon. Dyktige rådgivere fra Storebrand vil også fortelle mer om ordningen egen pensjonskonto og viktige tidspunkt du som arbeidsgiver må være oppmerksom på.

Program:

  • 09:00: Velkommen til webinar inkludert kjøreregler, Anne Klepsland Simonsen, rådgiver i NHO Agder
  • 09:05: Hvordan få de ansatte mer engasjert i pensjon?, Elisabeth Slettedal, daglig leder i Advokatfirma Tofte
  • 09:20: Spørsmål fra deltakere
  • 09:30: Egen pensjonskonto – dette må du som arbeidsgiver vite, rådgiver i Storebrand
  • 09:45: Spørsmål fra deltakere
  • 10:00: Muligheter å henge igjen for de som ønsker mer dialog med rådgivere i Storebrand

Om innleder

Elisabeth Slettedal, daglig leder i Advokatfirma Tofte i Kristiansand, har jobbet målbevisst med å få de ansatte i bedriften mer bevisst og engasjert i egen pensjon. Hva kan andre bedrifter lære av dette arbeidet? Elisabeth er også opptatt av å få frem hvor viktig pensjon er blitt når arbeidstakere skal bytte jobbe. Pensjon bør være en viktig del av lønnsbetingelsene hos arbeidsgivere. Hvordan kan bedriften best mulig fremme pensjonsbetingelsene til de ansatte?

Velkommen til digitalt møte. Husk påmelding her. Lenke til møtet sendes dagen i forveien som lenke på e-post og direkte i Teams-appen.