Kurs og arrangementer

10 resultater

Type arrangement
Velg område
10 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. , Kristiansand

  Workshop i NHOs digitale håndbøker

  Vurderer bedriften å abonnere på NHOs digitale håndbøker? Ta med PC og kom på workshop i våre lokaler i Kristiansand. Merk at du også kan booke gjennomgang og opplæring digitalt.

 2. , Digitalt

  NHO Agders digitale HR-kaffekopp med advokat Arnfinn Jensen

  Velkommen til en uformell kaffekopp for deg med geografisk tilhørighet i Agder og interesse for operativ og strategisk HR. Målet med NHO Agders digital HR-kaffekopp er å dele kunnskap og få inspirasjon, råd og ideer som du kan ta med deg inn i din jobbhverdag.

 3. , Arendal

  Workshop i NHOs digitale håndbøker

  Vurderer bedriften å abonnere på NHOs digitale håndbøker? Ta med PC og kom på workshop i våre lokaler i Arendal. Merk at du også kan booke gjennomgang og opplæring digitalt.

 4. , Grimstad

  NHO Agders HR-møteplass I Gjesteforelesning UiA Grimstad

  EUs personvernforordning (GDPR) ble norsk lov i 2018. Personvern på arbeidsplassen er viktig for små og store virksomheter og alle som behandler personvernopplysninger. Hvilke gevinster og fallgruver finnes for deg som arbeidsgiver? Lær mer på gjesteforelesning hos UiA.

 5. , Kvinesdal

  E-39 konferansen 2024

  Nasjonal Transportplan for 2025 - 2037 legges fram av regjeringen og behandles av Stortinget våren-24.

 6. SLUSH'D ENERGY

  NHO Agder er med som partner for SLUSH'D ENERGY i Mandal. Av flere 100 søkere kom Mandal gjennom det trange nåløyet og har fått lov til å arrangere SLUSH'D, som er et utspring fra konferansen SLUSH. Konferansen bringer sammen investorer, startups, etablerte bedrifter og virkemidler. På scenen vil du se selskaper som Aker Carbon Capture, Morrow og Pixii.

 7. , Kristiansand

  Jenter og teknologi - fysisk show

  Jenter og Teknologi besøker Kristiansand på vår nasjonale turné i 2024! Vi viser jenter utdannings- og karrieremuligheter innenfor teknologi! Arrangementet er gratis, og meldes på av lærere/skoleadministrasjonen.

 8. , Kristiansand

  NHO Agders førjulssamling

  Tradisjonen tro, inviterer vi til NHO Agders årlige førjulssamling. Vi vil forberede et hyggelig program som vi håper og tror også kan være faglig nyttig. Samtidig blir det en fin anledning til å treffe nye og etablerte samarbeidspartnere, håper vi!