Kurs og arrangementer

8 resultater

Type arrangement
Velg område
8 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. , Arendal

  Workshop i NHOs digitale håndbøker

  Vurderer bedriften å abonnere på NHOs digitale håndbøker? Ta med PC og kom på workshop i våre lokaler i Arendal. Merk at du også kan booke gjennomgang og opplæring digitalt.

 2. , Kristiansand

  Workshop i NHOs digitale håndbøker

  Vurderer bedriften å abonnere på NHOs digitale håndbøker? Ta med PC og kom på workshop i våre lokaler i Kristiansand. Merk at du også kan booke gjennomgang og opplæring digitalt.

 3. , Kristiansand

  NHO Agders HR-sommerlunsj

  Vi ønsker å lage en ny tradisjon, NHO Agders HR-sommerlunsj. Vi har forberedt et hyggelig program som vi håper og tror også kan være faglig nyttig. Samtidig blir det en fin anledning til å treffe nye og etablerte samarbeidspartnere, håper vi!

 4. , Kristiansand

  Jenter og teknologi - fysisk show

  Jenter og Teknologi besøker Kristiansand på vår nasjonale turné i 2024! Vi viser jenter utdannings- og karrieremuligheter innenfor teknologi! Arrangementet er gratis, og meldes på av lærere/skoleadministrasjonen.

 5. , Kristiansand

  NHO Agders førjulssamling

  Tradisjonen tro, inviterer vi til NHO Agders årlige førjulssamling. Vi vil forberede et hyggelig program som vi håper og tror også kan være faglig nyttig. Samtidig blir det en fin anledning til å treffe nye og etablerte samarbeidspartnere, håper vi!