NHO

Innhold

NHO Agder

Siste nytt fra NHO Agder:

 1. Nyhet, NHO Agder

  Lærlinger og lærekandidater

  Mange bedrifter og virksomheter er stekt berørt av tiltakene som er iverksatt i forbindelse med å begrense smitten av COVID-19. Bedrifter må permittere ansatte og mange lærlinger går en usikker fremtid i møte.

 2. Nyhet, NHO Agder

  NHOs medlemmer: Pengemangel og permitteringer

  Nesten hver tredje bedrift frykter de vil få problemer med å betale regninger i den nærmeste fremtid. Over halvparten av NHO-bedriftene på Sørlandet oppgir også at de allerede har gjennomført permitteringer på grunn av korona-krisen.

 3. Nyhet, NHO Agder

  Viktig å koordinere innsatsen

  Agder fylkeskommune har virkemidler som kan være aktuelle for å bøte på skadevirkningene i næringslivet. – Vi jobber også med å koordinere tiltak i landsdelen sammen med blant annet NHO, LO, KS, Fylkesmannen, NAV, Innovasjon Norge og klyngene på Agder, sier fylkesordfører Arne Thomassen.

Arrangementer

 1. 31. mars 2020,

  Dyreparken, Sverdsalen i Abra Havn, Kristiansand

  AVLYST! NHO Agders HR-møteplass

  Denne gangen er tema HR-ledelse i et Lean perspektiv. Velkommen til en mulighetenes arena for deg som er opptatt av operativ og strategisk HR hos Dyreparken. NB: AVLYST PGA KORONASITUASJONEN.

 2. 7. mai 2020,

  NHO Agder, Kjøita 6, Kristiansand S

  NHO Kurs: Arbeidsgivers styringsrett

  Ikke sjelden oppstår spørsmål om arbeidsgiver kan bestemme noe i et arbeidsforhold. Kan arbeidsoppgaver endres, kan arbeidsstedet flyttes eller kan arbeidsmetodikken legges om?

Som medlem i NHO og en landsforening for din bransje har du tilgang på advokathjelp, rådgiving, rabatterte kurs, økonomiske fordeler, arrangementer og påvirkningsmuligheter i politiske saker.

Få de siste nyhetene fra NHO

Få de siste nyhetene fra NHO

Avmeldingen er mottatt!

Meld deg på ett oppsummert nyhetsbrev:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: