NHO

Innhold

NHO Agder

Siste nytt fra NHO Agder:

 1. Nyhet, NHO Agder

  - Ropstad vil sette spor

  Kjell Ingolf Ropstad blir trolig statsråd i den nye regjeringen. - Det er bra for Sørlandet, fastslår regiondirektør Siri Mathiesen i NHO Agder.

 2. Nyhet, NHO Agder

  Brexit: Sjekkliste for bedrifter

  Hvordan skal bedrifter forberede seg på brexit? NHO har utarbeidet en veileder til sine medlemmer, i første omgang for et «worst case scenario» der det ikke foreligger en avtale mellom EU og Storbritannia den 30. mars 2019.

 3. Nyhet, NHO Agder

  Møt den nye NHO-sjefen!

  Ole Erik Almlid, Harald Stanghelle, Yngve Hågensen, Merethe Nøsted von Zernichow, Tina Sødal, Jan Erik Mustad er noen av mange foredragsholdere på Agderkonferansen 22. januar!

Arrangementer

 1. 22. januar 2019,

  Kilden Teater og Konserthus

  Agderkonferansen 2019

  Sørlandet har historiske tradisjoner for å ha blikket rettet ut mot verden. Derfor er regionen en ledende eksportregion og derfor er vi avhengige av impulser utenfra for videre vekst og utvikling.

 2. 22. januar 2019,

  Smag & Behag, Storgaten 14, Grimstad

  Medlemsmøte - NHO Reiseliv Sør-Norge

  Håper vi ses på nyårets første medlemsmøte i NHO Reiseliv Sør-Norge. I år drar vi til Smag & Behag i Grimstad og smaker på juletorsken.

Som medlem i NHO og en landsforening for din bransje har du tilgang på advokathjelp, rådgiving, rabatterte kurs, økonomiske fordeler, arrangementer og påvirkningsmuligheter i politiske saker.