NHO Agder

Siste nytt fra NHO Agder:

 1. Tror havvind vil skape ny vekst

  FFS i Farsund startet som en liten bigeskjeft. Nå omsetter selskapet for over 200 millioner kroner og har mer enn 100 ansatte. De er en grønn vekstskaper som nå er kåret til månedens bedrift i oktober av NHO Agder.

 2. Se hva som skjer

  Vi i NHO jobber for en variert arrangement- og kursmeny som gir påfyll i hverdagen. Se vårt utvalg av både fysiske og digitale møteplasser fremover og meld deg på!

 3. - Industrien trenger vindkraft

  Agder trenger mer fornybar kraft og nett. Det er nødvendig for å lykkes med klimaomstilling og ny, grønn vekst, samtidig som regionen kan ha konkurransedyktige kraftpriser fremover. Dette er hovedkonklusjonen i rapporten "Kraftløftet" som ble lagt frem tirsdag.

Arrangementer

 1. , Kristiansand

  NHO Agders førjulssamling

  Tradisjonen tro, inviterer vi til NHO Agders årlige førjulssamling. Vi har forberedt et hyggelig program som vi håper og tror også kan være faglig nyttig. Samtidig blir det en fin anledning til å treffe nye og etablerte samarbeidspartnere, håper vi!

Ole Erik Almlid, administrende direktør, NHO. Foto: Moment studio.

Om Næringslivets Hovedorganisasjon (NHO)

NHO er Norges største interesseorganisasjonen for bedrifter. Medlemsbedriftene er både store og små, fra hele landet og fra de fleste bransjer.

NHO sentralt, 10 regionkontorer og 16 landsforeninger bistår med juridisk rådgivning,  gir svar på arbeidsgiverspørsmål, representerer bedriftene i lønnsoppgjør, jobber for politiske gjennomslag og tilbyr nyttige og kostnadsbesparende medlemsfordeler.