NHO

Innhold

NHO Agder

Siste nytt fra NHO Agder:

 1. Nyhet, NHO Agder

  Veldig mange velger restaurant- og matfag

  Dobbelt så mange ungdommer har nå restaurant- og matfag ved Sam Eyde videregående skole som sitt første ønske. Antall søkere har økt fra 23 til 42 på ett år.

 2. Nyhet, NHO Agder

  Slik får du raskt advokat-hjelp

  Advokat Arnfinn Jensen har pappapermisjon frem til 6. mai. NHO-medlemmer i Agder kan kontakte sin landsforening for å få bistand i denne perioden.

 3. Nyhet, NHO Agder

  Samarbeid om større anbud og prosjekter

  – Tør du samarbeide med en konkurrent, spør Arnhild Dordi Gjønnes, NHOs ekspert på offentlige anskaffelser. Hun og representanter fra Konkurransetilsynet holder kurs i konkurranserett torsdag 21. mars.

Arrangementer

 1. 21. mars 2019,

  NHO Agder, Kristiansand , Kjøita 6, Kristiansand S

  NHO Kurs: Konkurranserett

  Hvilke muligheter ligger i prosjektsamarbeid med en konkurrent? Samarbeid kan være aktuelt for små og store bedrifter som ønsker å delta i anbudskonkurranser.

 2. 4. april 2019,

  NHO Agder, Kjøita 6, Kristiansand S

  NHO Kurs: Lokale lønnsforhandlinger

  Hvordan skape en felles forståelse for hva som er et riktig resultat i de lokale forhandlingene? Dette kurset skal gi innsikt i hvilke forberedelser bedriften må prioritere før lokale forhandlinger og hvordan man kan gjennomføre en god forhandlingsprosess.

Som medlem i NHO og en landsforening for din bransje har du tilgang på advokathjelp, rådgiving, rabatterte kurs, økonomiske fordeler, arrangementer og påvirkningsmuligheter i politiske saker.