NHO Agder

Arrangementer

 1. 14. oktober - 8. november 2022,

  Bedriftsbesøk

  Jenter og teknologi - besøk en bedrift

  Jenter og teknologi inviterer jenter i 9. og 10. klasse til bedriftsbesøk hos 24 teknologibedrifter fra Flekkefjord i vest til Tvedestrand i øst og Evje i nord. Her får jentene møte inspirerende ansatte, delta i hands-on workshops, bli med på en omvisning hos bedriften og lære om spennende teknologi. 

 2. 18. - 27. oktober 2022,

  Digitalt

  Ung i bygg og anlegg

  Ung i Bygg og Anlegg har som mål å gi deg et innblikk i alle små og store ting du kan jobbe med i byggebransjen. Alle ungdomsskoleelever i Agder inviteres til å delta i en heldigitalt skoletime.

 3. 20. oktober 2022,

  Hennig Olsen is

  Kompetanseverksted: Bedriftsbesøk

  I samarbeid med Hennig Olsen Is og Kristiansand kommune inviterer vi til inspirasjon- og erfaringsdeling for hvordan gjennomføre bedriftsbesøk for ungdomsskoleklasser.

Ole Erik Almlid, administrende direktør, NHO. Foto: Moment studio.

Om Næringslivets Hovedorganisasjon (NHO)

NHO er Norges største interesseorganisasjonen for bedrifter. Medlemsbedriftene er både store og små, fra hele landet og fra de fleste bransjer.

NHO sentralt, 10 regionkontorer og 16 landsforeninger bistår med juridisk rådgivning,  gir svar på arbeidsgiverspørsmål, representerer bedriftene i lønnsoppgjør, jobber for politiske gjennomslag og tilbyr nyttige og kostnadsbesparende medlemsfordeler.