NHO Agder

Siste nytt fra NHO Agder:

 1. Vil skape flere helårsjobber

  Etter tøffe år med pandemi og strømpris-krise, satser Hovden Alpin Resort mer offensivt enn noensinne. - Vi vil gjøre Hovden til et enda mer attraktivt reisemål året rundt, sier konsernsjef Ann-Torill Briksdal.

 2. - Regionen trenger flere flinke folk

  Oxford Research leverer kunnskap og innsikt til oppdragsgivere i privat og offentlig sektor over hele landet. I et tøft marked lykkes de med å vinne anbud og å drive lønnsomt. Nå har de fått utmerkelsen "Månedens bedrift" av NHO Agder.

 3. Se hva som skjer

  Vi i NHO jobber for en variert arrangement- og kursmeny som gir påfyll i hverdagen. Se vårt utvalg av både fysiske og digitale møteplasser fremover og meld deg på!

Arrangementer

 1. , Arendal

  Workshop i NHOs digitale håndbøker

  Vurderer bedriften å abonnere på NHOs digitale håndbøker? Ta med PC og kom på workshop i våre lokaler i Arendal. Merk at du også kan booke gjennomgang og opplæring digitalt.

 2. , Kristiansand

  Workshop i NHOs digitale håndbøker

  Vurderer bedriften å abonnere på NHOs digitale håndbøker? Ta med PC og kom på workshop i våre lokaler i Kristiansand. Merk at du også kan booke gjennomgang og opplæring digitalt.

Ole Erik Almlid, administrende direktør, NHO. Foto: Moment studio.

Om Næringslivets Hovedorganisasjon (NHO)

NHO er Norges største interesseorganisasjonen for bedrifter. Medlemsbedriftene er både store og små, fra hele landet og fra de fleste bransjer.

NHO sentralt, 10 regionkontorer og 18 landsforeninger bistår med juridisk rådgivning,  gir svar på arbeidsgiverspørsmål, representerer bedriftene i lønnsoppgjør, jobber for politiske gjennomslag og tilbyr nyttige og kostnadsbesparende medlemsfordeler.