NHO Agder

Siste nytt fra NHO Agder:

 1. Drives av skapergleden!

  Tross uforutsigbare rammebetingelser og færre prosjekter å konkurrere om, er BRG-gruppen fortsatt drevet av optimisme og skapergleder. Nå er de kåret som månedens bedrift i mai av NHO Agder.

 2. Se hva som skjer

  Vi i NHO jobber for en variert arrangement- og kursmeny som gir påfyll i hverdagen. Se vårt utvalg av både fysiske og digitale møteplasser fremover og meld deg på!

 3. Et bankende hjerte for vekst og utvikling

  For Agder Sparebank er det ingenting som er viktigere enn vekst og utvikling i bankens primærmarked. Derfor samlet banken beslutningstakere fra hele østregionen for å motivere flere til å gripe mulighetene som kan komme i kjølvannet av Morrow-etableringen.

Arrangementer

 1. , Kristiansand

  Frokostmøte med Idar Kreutzer

  Alle bedrifter må forholde seg til de store megatrendene: Digitalisering, kunstig intelligens, bærekraft og grønne investeringer vil påvirke utviklingsmulighetene for alle deler av norsk næringsliv.

 2. , Kristiansand

  Topplederforum - Agder møter verdens-"UROEN"

  Med urolige omgivelser må vi ta tøffe valg, se nye løsninger og jobbe mer sammen. Topplederforum setter dagsorden for hva vi skal snakke om og hvilken felles vei vi må stake ut for folk og bedrifter på Agder i 2023 og fremover.

 3. , Arendal

  «Litt innenfor er bedre enn helt utenfor»

  Velkommen til frokostmøte med tema arbeidsinkludering av mennesker med langvarig og alvorlig sykdom. Arrangementet er i samarbeid med Kreftforeningen og Arendal Næringsforening.

Ole Erik Almlid, administrende direktør, NHO. Foto: Moment studio.

Om Næringslivets Hovedorganisasjon (NHO)

NHO er Norges største interesseorganisasjonen for bedrifter. Medlemsbedriftene er både store og små, fra hele landet og fra de fleste bransjer.

NHO sentralt, 10 regionkontorer og 16 landsforeninger bistår med juridisk rådgivning,  gir svar på arbeidsgiverspørsmål, representerer bedriftene i lønnsoppgjør, jobber for politiske gjennomslag og tilbyr nyttige og kostnadsbesparende medlemsfordeler.