NHO Agder

Siste nytt fra NHO Agder:

 1. Stor opptur for Under

  Restauranten Under har gjennomført en betydelig omstilling. Derfor var de svært glade da de enda en gang ble belønnet med en Michelin-stjerne. Nå er de også valgt som månedens bedrift i mai av NHO Agder.

 2. Aamot valgt til styreleder

  Adm. direktør Per Arnstein Aamot i Dyreparken er valgt til ny styreleder i NHO Agder. Han overtar posisjonen etter konsernsjef Steffen Syvertsen i Å Energi.

 3. Glad for grønn låneordning

  - Det er svært gledelig at ordningen med grønne industrifinansering nå blir tilgjengelig for bedriftene, sier regiondirektør Høye G. Høyesen i NHO Agder.

Arrangementer

 1. , Arendal

  Workshop i NHOs digitale håndbøker

  Vurderer bedriften å abonnere på NHOs digitale håndbøker? Ta med PC og kom på workshop i våre lokaler i Arendal. Merk at du også kan booke gjennomgang og opplæring digitalt.

 2. , Kristiansand

  Workshop i NHOs digitale håndbøker

  Vurderer bedriften å abonnere på NHOs digitale håndbøker? Ta med PC og kom på workshop i våre lokaler i Kristiansand. Merk at du også kan booke gjennomgang og opplæring digitalt.

Ole Erik Almlid, administrende direktør, NHO. Foto: Moment studio.

Om Næringslivets Hovedorganisasjon (NHO)

NHO er Norges største interesseorganisasjonen for bedrifter. Medlemsbedriftene er både store og små, fra hele landet og fra de fleste bransjer.

NHO sentralt, 10 regionkontorer og 18 landsforeninger bistår med juridisk rådgivning,  gir svar på arbeidsgiverspørsmål, representerer bedriftene i lønnsoppgjør, jobber for politiske gjennomslag og tilbyr nyttige og kostnadsbesparende medlemsfordeler.