Anni's Pølsemakeri - månedens bedrift

Nyhet, NHO Innlandet

Publisert

- Vi gratulerer Anni og hennes dyktige ansatte har skapt en solid bedrift ut av et nisjeprodukt som har utviklet seg positivt både med restaurantdrift, utsalg og et konsept i Mathallen i Oslo, sier NHO-rådgiver Linn Alicia Slora Kristiansen.

- Vi gratulerer Anni og hennes dyktige ansatte har skapt en solid bedrift ut av et nisjeprodukt som har utviklet seg positivt både med restaurantdrift, utsalg og et konsept i Mathallen i Oslo, sier NHO-rådgiver Linn Alicia Slora Kristiansen.

Vi gratulerer Anni's Pølsemakeri som månedens bedrift for juni. - Anni's Pølsemakeri er en lokal bedrift i Ringebu som kombinerer kvalitet og innovasjon med et tradisjonsrikt produkt. Dette er et godt eksempel på en bedrift som gir liv til bygd og by, sier rådgiver Linn Alicia Slora Kristiansen.

Annis Pølsemakeri AS er en kjøttprodusent fra Ringebu i Oppland. Bedriften lager kjøttpølseprodukter og skinker ut fra lokale tradisjoner. Anni Kirstine Byskov overtok i 2000 Jan Haugs Pølsemakeri som ble startet i 1973 i leide lokaler inntil nytt forretningsbygg ble bygget i 1983. Overtagelsen innbefattet også resepter som har resultert i premier i diverse konkurranser. Med overtagelsen fulgte det også med en etablert kundebase.

Utsalget ligger midt i Ringebu sentrum og tilbyr forskjellige kjøttprodukter, i tillegg har de egen avdeling for catering. Forretningen er den del av et nasjonalt slaktersamarbeid, som går under navnet Angusbutikkene.

I 2005 vant de for sitt produkt innen kategori for urøkt spekeskinke. Skinkenes fremstilling er basert på lokale mattradisjoner, og ble stemplet «Favoritt både blant norske forbrukere og norske kokker».[1] Selskapet har også gjort seg bemerket med en rekke utmerkelser fra Kjøttbransjens landsforbunds norgesmesterskap, med 4 gull, 2 sølv og 4 bronse, hovedsakelig for sine pølseprodukter. NHO Innlandet gratulerer så mye til Annis Pølsemakeri som fikk pris som månedens bedrift i juni:

- Anni’s Pølsemakeri er en lokal bedrift som har utmerket seg med innovasjon i et tradisjonelt kvalitetsprodukt. Anni og hennes dyktige ansatte har skapt en solid bedrift ut av et nisjeprodukt som har utviklet seg positivt både med restaurantdrift, utsalg og et konsept i Mathallen i Oslo. Anni og hennes ansatte har gründerånd og engasjement innenfor et spennende område som tilbyr unike matopplevelser for de besøkende. Det at bedriften lykkes med konseptet er verdt å hylle både for de ansatte, men også for hele Landsbyen Ringebu, sier rådgiver i NHO Innlandet Linn Alicia Slora Kristiansen