Artikkelarkiv

Vis filtrering

116 resultater

Type artikkel
Velg område
116 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Ryggraden er våre lokale bedrifter i Innlandet

  For første gang i norsk sammenheng har vi fått en sammenstilt oversikt over lokalt eierskap sin betydning for privat, norsk næringsliv i hele landet. Og konklusjonen er klar: Lokalt- og privateide bedrifter er selve ryggraden i Distrikts-Norge.

 2. Hva er viktig for deg der du bor?

  Invitasjon til digital workshop " 100 unge stemmer". Hvordan vil du at Innlandssamfunnet ser ut om 10 år? Hva er viktig for deg der du bor? Den 3. mai inviterer Agenda Innlandet og Østlandsforskning til digital workshop for alle mellom 18 og 34 år som bor eller har bodd i Innlandet.

 3. Litt innenfor er bedre enn helt ute

  De fleste som rammes av kreft ønsker seg et normalt liv som mulig, inkludert å komme tilbake til jobb. Det er viktig for både livskvaliteten og identiteten. Å legge til rette for at flere av fremtidens kreftoverlevere kan stå i jobb, gjør at vi både sparer samfunnet for enorme utgifter – og ikke minst, at vi gir mer mening til den enkeltes liv.

 4. Vi trenger et kraftløft

  Strømpriskrisen har i det minste lært oss én ting: vi trenger mer kraft – og vi trenger det raskt. Men vi må være ærlige: ny, fornybar kraft vil bety naturinngrep og opplevde ulemper for noen. Det må ikke føre til at ethvert forslag blir møtt med at "fornybar energi er veldig bra, bare ikke her hos oss".