NHO

Innhold

NHO Innlandet

Siste nytt fra NHO Innlandet:

 1. Nyhet, NHO Innlandet

  Årsmøte NHO Innlandet

  Vi ønsker våre medlemsbedrifter velkommen til årsmøte i NHO Innlandet den 20. mars 2019 på Mjøstårnet.

 2. Nyhet

  Månedens bedrift desember: Madshus

  Suksess i verdensklasse på Biri! Med et kontinuerlig fokus på innovasjon har Madshus levert skiglede til folket siden oppstarten i 1906. Administrerende direktør i Madshus, Nils Hult, konstaterer at innovasjon kombinert med pågangsmot og "passion" hos de ansatte er formelen på suksess.

 3. Nyhet, NHO Innlandet

  Dobbel bonus med Fagbrev i reiselivet!

  Katrine Sanden (18) har bakgrunn fra service og samferdsel VG1 og salg, service og sikkerhet VG2. I dag har hun lærekontrakt i VG3 Salgsfaget på KOS/Ryk og Reis på Hafjell, men har også kontrakt på Hunderfossen Familiepark for andre halvåret. – Dette gir en variert læretid, som gjør at jeg kan gjøre veldig mye forskjellig etterpå i arbeidslivet, forteller Katrine.

Arrangementer

 1. 21. mars 2019

  NHO Kurs: Pensjonskonto og AFP

  Pensjon er et viktig tema, både for ansatte og bedrifter. Med et nytt forslag om egen pensjonskonto og et stort fokus på AFP (avtalefestet pensjon) er det viktig å ha kjennskap til ordningen og hvordan den fungerer.

 2. 28. mars 2019

  NHO Kurs: Slik når du dine målgrupper gjennom bedriftens nettside

  Lær hvordan du får kunder og interessenter til din nettside gjennom optimalisering for søk, sosiale medier og analyse.

 3. 14. mai 2019

  Sykefravær - hva er arbeidsgivers handlingsrom?

  Ansatte blir av og til fraværende fra jobben over kort eller lenger tid på grunn av sykdom. Fraværet kan ha gode grunner, men det skjer også at arbeidsgiver opplever fravær som ikke har akseptable forklaringer. Må arbeidsgiver alltid godta en sykemelding?

Som medlem i NHO og en landsforening for din bransje har du tilgang på advokathjelp, rådgiving, rabatterte kurs, økonomiske fordeler, arrangementer og påvirkningsmuligheter i politiske saker.