NHO

Innhold

NHO Innlandet

Siste nytt fra NHO Innlandet:

 1. Nyhet, NHO Innlandet

  Hva vil din bedrift bidra med? Del ideer og kunnskap for morgendagens sykehus og helsetjenester.

  Når morgendagens helsetjenester utvikles i Innlandet, skal det investeres for nærmere 10 milliarder. Hva vil din bedrift bidra med?

 2. Nyhet, NHO Innlandet

  Lønnsomt og miljøvennlig å modernisere vannkraften

  Foran høstens budsjettforhandlinger håper vi at partiene på Stortinget finner sammen slik at vi endelig kan få et skattesystem for vannkraften som bidrar til både arbeidsplasser, inntekter og klimavennlig omstilling av samfunnet.

 3. Nyhet, NHO Innlandet

  NHOs Kommune-NM: Økende kompetansenivå i Innlandet

  Andelen sysselsatte med høyere utdanning og fagbrev vokser raskest i Nord-Norge og i Innlandet. Kompetansen øker over hele landet, viser Kommune-NM, som NHO presenterer for åttende år på rad.

Arrangementer

 1. Webinar med informasjon om bransjeprogrammene. Hvordan få gratis etter- og videreutdanning til dine ansatte!

  Bransjeprogram kom på plass gjennom tidligere frontfagsforhandlinger og er nå etter en massiv opptrapping i koronakrisen eksisterende for 9 ulike bransjer.

NHO er Norges største interesseorganisasjonen for bedrifter. Medlemsbedriftene er både store og små, fra hele landet og fra de fleste bransjer.

NHO sentralt, 10 regionkontorer og 16 landsforeninger bistår med juridisk rådgivning,  gir svar på arbeidsgiverspørsmål, representerer bedriftene i lønnsoppgjør, jobber for politiske gjennomslag og tilbyr nyttige og kostnadsbesparende medlemsfordeler.

Bildet: Nina Solli, regiondirektør for NHO Viken Oslo. 

Få de siste nyhetene fra NHO

Få de siste nyhetene fra NHO

Avmeldingen er mottatt!

Meld deg på ett oppsummert nyhetsbrev:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: