NHO

Innhold

NHO Innlandet

Siste nytt fra NHO Innlandet:

 1. Nyhet, NHO Innlandet

  - Vi skal begeistre Innlandet

  Agenda Innlandet: Den 14. januar fylles Kirsten Flagstad-salen i Hamar Kulturhus med i underkant av 500 deltakere fra hele Innlandet. - Agenda Innlandet blir et viktig samlingspunkt og et kraftig avspark for det nye storfylket, lover regiondirektør i NHO Innlandet, Jon Kristiansen.

 2. Nyhet, NHO Innlandet

  Tenk risiko ved ulovlig arbeid

  Elektriske installasjoner som gjennomføres av ufaglærte eller andre uten tilstrekkelig kompetanse kan føre til brann eller andre situasjoner som er direkte livsfarlige. NHO Innlandet, Nelfo Innlandet, Eidsiva Nett og Elsikkerhet Norge retter fokus på ulovlig arbeid og konsekvensene dette kan føre til.

 3. Nyhet, NHO Innlandet

  Vi bygger Innlandet

  Det kommende året skal både kommuner og fylkeskommuner jobbe fram sine planstrategier. Samlet er dette Innlandssamfunnets viktigste strategiske planverktøy for de nærmeste årene. NHO Innlandet oppfordrer våre bedrifter til å delta på dette.

Som medlem i NHO og en landsforening for din bransje har du tilgang på advokathjelp, rådgiving, rabatterte kurs, økonomiske fordeler, arrangementer og påvirkningsmuligheter i politiske saker.