Næringslivsfrokost på Sortland

6. sep 2023, kl. 08.00–09.30
Kulturfabrikken på Sortland Strandgata 1, 8400 Sortland Gratis

Velkommen til frokostmøte med fokus på bedriftenes behov og næringspolitikk i årets kommunevalg, med oss er ordførerkandidatene inviterer til dialog og innsikt. Hva er viktige rammevilkår og innsikt ordførerkandidatene må ta med seg etter valget?

I Nordland skjer det enormt mye og det er mange spennende arbeidsplasser, men vi ser at folketallet synker og 8 av 10 bedrifter får ikke tak i kompetansen de trenger. Vi må sørge for at politikerne vet hvilke rammebetingelser som må på plass for å skape nye og holde på de arbeidsplassene vi har. 

Derfor invitere vi med oss ordførerkandidatene i Sortland til en frokostmøte med bedriftsledere. Formålet er å gi innsikt bedriftene mener partiene må vite noe om, noe ordførerkandidatene kan ta tak i etter valget. Skal Sortland lykkes de neste årene, er det viktig at næringslivet lykkes.

Frokostmøter er en del av påvirknignsarbeidet til NHO hvor vi setter fokus på at bedrifter gir liv i bygd og by under valgkampen.

Det blir frokostservering og kaffi under møte, velkommen!

Velkommen til frokost!

Ved oppstart blir det servering av frokost før regiondirektør Hans Christian Hansson ønsker velkommen og setter igang det faglige programmet.

Ståa hos bedriftene

Før vi lar ordførerkandidatene komme til ordet har vi invitert med oss tre bedrifter til å si noe om seg selv og hvordan deres markedet ser ut, med innsikt i hva partiene burde være klar over. Med oss har vi:

  • Kronsteingruppen
  • Calanus Sortland, Zooca
Panelsamtale med ordførerkandidatene

Vi har invitert med oss alle ordførerkandidatene i Brønnøy til en samtale om hvordan de ser for seg å legge til rette for vekst og utvikling. 

Frokostmøte arrangeres i samarbeid med Egga Utvikling.