NHO Nordlands årskonferanse 2024

13. mar 2024, kl. 11.00–16.30
Quality Hotel Grand Royal Kongensgate 64, 8500 Narvik Pris 400,- + mva for medlemmer og 800,- + mva for ikke-medlemmer Moslings aften: 1400 kr eks mva Påmeldingsfrist 12.mars 2024

Sist fikk over 200 deltakere lytte og lære av gode innledere og bygge nettverk, og vi repeterer suksessen i Narvik under Vinterfestuka. Nå kan du sikre deg en plass på NHO Nordland regionale årskonferanse - versjon 2024. Denne vil du ikke gå glipp av!

Årets tema: Lederskap og løsninger

Velkommen til NHO Nordlands årskonferanse om Lederskap og løsninger. Når vi møtes i Narvik 13. mars skal vi snakke om noen av de mest sentrale forholdene ved jobb- og verdiskaping og velferdssamfunnet vårt i nord. Vi skal bl.a. høre om

  • betydningen av privat eierskap – hvordan lokalt pågangsmot og ansvarsfølelse skaper jobber og verdier gjennom globale markeder
  • hvordan sikkerhet og beredskap er avhengig av samspillet mellom næringsliv og samfunnet – og hvordan NATO, infrastruktur, helse og gode tjenester henger sammen i dette bildet
  • fremtidens næringsliv, innovasjon og bærekraft – hvordan får de det til i Nord-Sverige og hva kan vi få til i Nordland. Får vi til batterier, mineraler, space, bioteknologi og KI?

Vi kan friste med militær tilstedeværelse og politikere i duell om privat eierskap. Vi kan også by på kjente personligheter som bl.a. Anniken Haugli (NHO) og Sigbjørn Aanes (First House) i tillegg til mange regionale, nasjonale og internasjonale forelesere og paneldeltakere fra bedrifter og organisasjoner. Det hele ledes stødig og forfriskende av NRK journalist Synnøve Sundby Fallmyr.

På årskonferansen møter du regionens beslutningstakere innen politikk, næringsliv og akademia. Etter konferansen inviterer vi på "vorspiel" med presentasjon av en rykende fersk Indeks Nordland, før ferden fortsetter til Vinterfestukas tradisjonsrike næringslivsmiddag, Moslings Aften. Denne muligheten vil du ikke gå glipp av – meld deg på nå! 

---------------------------

Praktisk info:

  • Når: onsdag 13.mars 2024
  • Omgivelse: Vinterfestuka
  • medarrangør: Narvikregionens Næringsforening og Vinterfestuka
  • Pris Årskonferansen: Pris kr 400,- + mva for NHO-medlemmer. Kr 800,- + mva for ikke-medlemmer.
  • Pris Moslings aften: 1400kr (kryss av når du melder deg på så får du faktura etter arrangementet)
  • Påmeldingsfrist: 10.mars 2024
  • Bindende påmelding:  04.Mars (etter denne datoen er det bindende påmelding og faktureres)

Du mottar bekreftelse på mail når du melder deg på, det vil komme en påminnelse før konferansestart med program, om arrangementet er fullt vil du settes på venteliste og det vil stå i mailen du får.

Transport til og fra Evenes-Narvik
Hotell:

Vi har reservert en pakke med rom i Narvik, du står selv ansvarlig for å reservere ditt eget rom direkte med valgte hotell, og litt avhengig av hvor lenge du skal være tilstede har vi reserverte følgende: 

Quality Hotel Grand Royal, Narvik, 12.-13.mars (tirsdag til onsdag)
Referansenummer: 1099GR012595)
Antall rom: 15 rom (førstemann til mølla)

Scandic Hotel Narvik, 12.-14.mars (tirsdag til torsdag)
Reservasjonsnummer: 48747633
Antall rom: 30 stk (førstemann til mølla)

Er det spørsmål ikke nøl med å ta kontakt.

Vi gleder oss til tidenes samling i Narvik, endelig kan vi ønske velkommen tilbake til Regional Årskonferanse!