Arrangement

Techpoint

22. sep 2021 til 23. sep 2021 Kilden teater og konserthus Kristiansand
Fra 899,-

Velkommen til Norges raskest voksende tech- og næringslivskonferanse! Techpoint har som mål å bidra til at næringslivet styrker sin konkurransekraft og skaper nye lønnsomme arbeidsplasser.

Konferansen skal også sette søkelyset på hvordan teknologi kan bidra til å skape et bedre og varmere samfunn.

  • Hvordan kommer vi oss ut av krisen og inn i en digital, global og grønnere fremtid?
  • Hvordan kan ny teknologi og digital transformasjon gi bedrifter nye konkurransefortrinn og bidra til å skape nye arbeidsplasser?
  • Hvordan vil arbeidslivet endre seg fremover, og hvordan utvikler vi skapende organisasjoner i en mer fleksibel og tillittsbasert arbeidshverdag?

Techpoint er også blitt en viktig møteplass for å kople gründer- og vekstselskaper med det etablerte næringslivet, kapitalmiljøene og hele økosystemet for entreprenørskap og innovasjon.

Torsdag 23. september arrangeres Techpoint Travel som er videreføringen av den nasjonale reiselivskonferansen Norwegian Digital Travel Conference. Parallelt med Techpoint Travel går det flere superspennende fagseminarer.

Techpoint 2021 arrangeres på Kilden teater og konserthus i Kristiansand 22. – 23. september. På kvelden 22. september blir Techpoint Party arrangert på Christiansholm festning.

Vi gleder oss til å igjen kunne treffes fysisk og sammen lære og bli inspirert fra noen av de mest suksessfulle virksomhetene og menneskene innen sine områder.

Det er begrenset antall fysiske billetter. Sikre deg billett i dag.


Om Techpoint Travel: 
Det er med stor glede at vi kan fortelle at den nasjonale konferansen Norwegian Digital Travel Conference har blitt en del av Techpoint og endrer navn til Techpoint Travel.

Konferansen som har pågått over åtte år arrangeres av USUS i samarbeid med Visit Norway og NHO Reiseliv. USUS er næringsklyngen for kultur-, opplevelses-, og reiselivsbedriftene på Sørlandet. Norwegian Digital Travel Conference er én av tre nasjonale fagkonferanser som Innovasjon Norge og NHO Reiseliv anbefaler bransjen å delta på. Konferansen har invitert topp foredragsholdere fra inn- og utland til Kristiansand for å snakke om hvordan digital kommunikasjon og teknologi påvirker reise-, kultur- og opplevelsesbransjen.

"Ved å slå sammen og styrke eksisterende konferanser i Kristiansand er vi med på å sette Kristiansand og Sørlandet enda mer på kartet. Noe som sammenfaller godt med USUS sitt hovedformål - å trekke flere besøkende til regionen. Ambisjonene for samarbeidet er store og langsiktige og helt i tråd med vår visjon - sammen skaper vi opplevelser i verdensklasse", forteller daglig leder i USUS Synnøve Elisabeth Aabrekk.