Frokostmøte med Akan: Forebygging av rus- og avhengighetsproblematikk på jobb

10. okt 2023, kl. 08.00–09.30
Næringslivets Hus, Middelthunsgate 27, Majorstuen, Oslo • Kostnadsfri deltakelse • Påmelding er nødvendig Påmeldingsfrist 3. Oktober 2024

I dette frokostmøtet får du et kort historisk tilbakeblikk på Akans arbeid gjennom seks tiår, men enda viktigere vi retter blikket mot fremtiden. Du vil også få gode tips for hvordan du kan jobbe med forebygging på din arbeidsplass, og samtidig være med å feire Akans 60 års jubileum.

Akan er arbeidslivets kompetansesenter for rus- og avhengighetsproblematikk. Gjennom mange år har de satt ledere og medarbeidere i stand til å ta samtalene mange kvier seg for, delt kunnskap og erfaring for hvordan reagere på uønsket adferd og kortet ned tiden fra bekymring til handling.

I dette frokostmøtet får du et kort historisk tilbakeblikk på Akans arbeid gjennom 6 tiår, men enda viktigere vi retter blikket mot fremtiden. Du vil også få gode tips for hvordan du kan jobbe med forebygging på din arbeidsplass, og samtidig være med å feire Akans 60 års jubileum.

Jubileumsfrokosten ledes av konferansier, Cathrine Kanck-Vårdal, senior kommunikasjonsrådgiver i Akan. Hun vil ta oss gjennom følgende program: 

 • 0800-0830 Registrering, frokost og mingel
 • 0830-0930
  • Velkommen ved Vegard Einan, Regiondirektør i NHO Viken Oslo.
  • Et historisk tilbakeblikk om hvorfor trepartssamarbeidet er så viktig i norsk arbeidsliv ved Vegard Einan og Tor Idar Halvorsen fra LOs Akan-utvalg
  • Inkludering og ivaretakelse er god økonomi ved Elisabeth Ege, direktør i Akan
  • 60 år på jakt etter gode løsninger, la deg inspirere av Jarle Wangen, rådgiver i Akan. Jarle deler gode råd og erfaringer fra norsk arbeidsliv.
  • Slik gjør vi det hos oss - Coor Norge ble tildelt Akan-prisen i 2021 for sitt gode og systematiske arbeid med forebygging, tidlig innsats og tilbud om hjelp til de som er i ferd med eller har utviklet problematisk bruk av alkohol, narkotika, legemidler eller spill.  Hør mer om hvordan de med målrettet informasjonsarbeid og digitale verktøy har klart å engasjere hele organisasjonen.
  • Spørsmål og svar

Praktisk

Dato: Tirsdag 10. oktober 2023
Tid:    kl. 08:00-09:30
Oppmøte: Næringslivets Hus
Adresse: Middelthunsgate 27, Majorstuen, Oslo
Påmelding: Det er kostnadsfri deltakelse på arrangementet, men påmelding er nødvendig.
Påmeldingsfrist: 03. oktober kl. 00:00

Velkommen til 60 års jubileum

-en markering av godt systematisk arbeid for forebygging av rus- og avhengighetsproblematikk gjennom alle disse årene!