NHO

Innhold

NHO Viken Oslo

 1. Nyhet

  På tide å sette E18-kjepphestene på stallen

  - 21. Januar er første møte i reforhandlingen av Oslopakke 3. Min klare oppfordring til forhandlerne er: Sett kjepphestene på stallen, finn gode løsninger for innbyggere og næringsliv, skriver regiondirektør Nina Solli i Dagsavisen.

 2. Nyhet

  Ny deltager-rekord! Regional Årskonferanse & Vorspiel

  Vi slo alle deltaker-rekorder og samlet drøye 300 bedriftsledere, politikere og ledere til en særdeles vellykket ettermiddag.

 3. Nyhet

  God Viken

  Fra nyttår var Akershus, Buskerud og Østfold fylkeskommuner historie og nye Viken så dagens lys. Hva betyr dette for bedriftene?

 4. Nyhet

  Heier på gründerne

  -Bedriftene er ryggraden i det norske velferdssamfunnet. Det er bedriftene som sikrer verdiskaping i hele Norge. Jeg tror langt flere enn tidligere kommer til å skape sin egen jobb i det nye tiåret. Jeg heier på gründerne.

 5. Nyhet

  Nytt tiår – nye muligheter

  De kjøligere vindene utenfra treffer nå norske bedrifter. Bedriftene i NHO Viken Oslo er merkbart mindre optimistiske i fjerde kvartal enn tidligere i år. Hva betyr dette for det nye tiåret?

Som medlem i NHO og en landsforening for din bransje har du tilgang på advokathjelp, rådgiving, rabatterte kurs, økonomiske fordeler, arrangementer og påvirkningsmuligheter i politiske saker.