NHO

Innhold

NHO Viken Oslo

 1. Nyhet

  Tre av ti bedrifter mener konkurs kan bli en realitet

  Tre av ti bedrifter i Viken og Oslo melder om likviditetsproblemer og to av ti vurderer oppsigelser. -Jeg tror jo vi på en eller annen måte skal komme gjennom dette, men det er mørkt nå, sier regiondirektør Nina Solli i en kommentar.

 2. Nyhet

  Slik jobber vi for å hjelpe lærlingene

  Mange lærebedrifter i Oslo og Viken er sterkt berørt av tiltakene for å begrense koronasmitten, og har måttet permittere medarbeidere.

 3. Nyhet korona

  Vi jobber for deg og din bedrift

  NHO Viken Oslo jobber døgnet rundt og i helgene med å svare på telefoner fra bedriftene i en vanskelig tid. Våre eksperter på arbeidsrett, advokatene, informerer om nytt regelverk om permitteringer og svarer på vanskelige spørsmål.

 4. Nyhet korona, Viken fylkeskommune

  Gjennomslag for NHO og LO i Vikens krisepakke

  -Jeg er godt fornøyd med at Viken allerede i dag er klar med sin første pakke med tiltak. Viken har snudd hver stein på jakt etter tiltak som vil hjelpe bedriftene så raskt som mulig, sier regiondirektør Nina Solli i NHO Viken Oslo.

 5. Nyhet

  Likviditetskrise, permitteringer og nedbemanning

  -NHOs ferske undersøkelse om hvordan det står til i bedriftene er forferdelig lesning. Fire av ti bedrifter i vår region planlegger å gjennomføre oppsigelser innen kort tid. Tre av ti bedrifter svarer at bedriften mangler penger til å betale regninger som forfaller om kort tid, grunnet koronaviruset, sier regiondirektør Nina Solli.

Som medlem i NHO og en landsforening for din bransje har du tilgang på advokathjelp, rådgiving, rabatterte kurs, økonomiske fordeler, arrangementer og påvirkningsmuligheter i politiske saker.

Få de siste nyhetene fra NHO

Få de siste nyhetene fra NHO

Avmeldingen er mottatt!

Meld deg på ett oppsummert nyhetsbrev:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: