NHO

Innhold

NHO Viken Oslo

 1. Nyhet

  Flere lærlinger gjennomfører og består

  - Det er svært gledelig at flere enn før oppnår fag- og svennebrev. Det er denne kompetansen bedriftene trenger, sier regiondirektør Nina Solli.

 2. Nyhet

  Sjekkliste før julebordet

  -Det er lurt å tenke og snakke gjennom hvordan man skal å ha det sammen på jobben, både i hverdag og fest. Det er viktig hele året, men det er ekstra aktuelt nå som julebordsesongen står for døren, sier Nina Solli, regiondirektør i NHO Viken Oslo.

 3. Nyhet godstransport, NTP, jernbanereformen, Samferdsel

  Vei og bane engasjerer

  -Framtidens transport må ta mer hensyn til næringslivet og varetransporten enn bare på persontrafikk. Ved å legge til rette for verdiskaping og bedriftenes ringvirkninger vil vi få mer igjen for pengene, mener direktør for organisasjon og samfunnskontakt Dag Arthur Aasbø i Borregaard.

 4. Nyhet

  Fremtidens arbeidsliv mottok fag- og svennebrev

  443 nyutdannede fagarbeiderne og svenner mottok sine fagbrev og svennebrev i forrige uke.

 5. Nyhet

  Toget må gå der folk jobber og bor

  -Det er et mål å redusere biltrafikken inn og ut av de store byene. Da må stasjonene legges sentralt i byene slik at det er lett å gå, sykle eller ta bussen til stasjonen.

Som medlem i NHO og en landsforening for din bransje har du tilgang på advokathjelp, rådgiving, rabatterte kurs, økonomiske fordeler, arrangementer og påvirkningsmuligheter i politiske saker.