NHO

Innhold

NHO Viken Oslo

 1. Nyhet

  Folk som kan noe praktisk vil alltid være en vinner

  1. mars er søknadsfristen til videregående opplæring. Dersom poden velger yrkesfag, er han eller hun sikret jobb.

 2. Nyhet

  Nei til turistskatt

  I Hallingdølen hilser ordfører Pål Rørby (Sp) i Hemsedal turistskatt velkommen i bygda. NHO Viken Oslo og NHO Reiseliv synes dette er en svært dårlig idé.

 3. Nyhet

  Mindre matsvinn – mindre klimautslipp

  FNs Klimapanel har slått fast at mellom 25 og 30 prosent av all mat som produseres, blir ødelagt eller kastet. På NHO Viken Oslos årskonferanse i Buskerud får du møte fire bedrifter som gjør noe med dette – Mills, Compass Group, Too Good To Go og Keep-It Technologies.

 4. Nyhet

  For fortsatt campus på Kjeller

  -Når rektor ved OsloMet nå foreslår å legge ned campus Kjeller, mener vi OsloMet går glipp av muligheter som ligger i samhandling med de spennende bedriftene på Kjeller, i Lillestrøm og på Romerike.

 5. Nyhet

  Sommervikaren - din nye medarbeider?

  Mange bedrifter søker etter sommervikarer i februar. Virksomheter innenfor reiseliv, kommuner, sykehus men også større private kompetansebedrifter allerede er ute med utlysninger. Det er bra.

Som medlem i NHO og en landsforening for din bransje har du tilgang på advokathjelp, rådgiving, rabatterte kurs, økonomiske fordeler, arrangementer og påvirkningsmuligheter i politiske saker.