NHO

Innhold

NHO Viken Oslo

 1. Nyhet

  NHO hjelper små bedrifter å ta vare på de ansatte

  – Jeg får svar på juridiske spørsmål på fem minutter, og må aldri mase. Det eneste jeg angrer på med NHO-medlemskapet er at jeg ikke meldte inn bedriften tidligere, sier Trond Simarud.

 2. Nyhet

  Buss viktigere enn sykkel i Bygdøy allè

  -Fjerning av kollektivfelt i vestgående retning i Bygdøy Allé til fordel for sykkelfelt vil føre til forsinkelser for både kollektivtransport og nyttetransport. Det er svært uheldig, sier regiondirektør Nina Solli.

 3. Nyhet

  Forskningsfondet tildeler midler til næringsutvikling

  Små og mellomstore private bedrifter med registrert adresse i Oslo eller Akershus kan nå søke på midler fra Regionalt forskningsfond Hovedstaden til innovasjonsprosjekter. Kom på informasjonsmøtet 29. oktober for å få vite mer.

 4. Nyhet Samferdsel, Intercity, Østfold

  Ikke sett på bremsen for Intercity i Østfold!

  Stortinget har vedtatt at Intercity med dobbeltspor mellom Oslo og Fredrikstad skal stå klart i 2024, samt være ferdig til Sarpsborg i 2026. Nå skrotes de opprinnelige planene.

 5. Nyhet

  - Gode og dårlige nyheter for jobbskaping

  Skuffet: Vi hadde forventet at regjeringen skulle følge opp løftene om å redusere den særnorske skatten på arbeidende kapital. Denne skatten skader bedriftenes evne til å skape nye arbeidsplasser i hele landet, også i Viken og Oslo, sier regiondirektør Nina Solli.

Som medlem i NHO og en landsforening for din bransje har du tilgang på advokathjelp, rådgiving, rabatterte kurs, økonomiske fordeler, arrangementer og påvirkningsmuligheter i politiske saker.