NHO

Innhold

NHO Viken Oslo

 1. Nyhet, NHO Viken Oslo

  "Sikk-sakk" fra Halden til Hallingdal

  I januar og februar inviterer vi til en rekke arrangement for å bli enda bedre kjent med medlemmene i hele den store regionen vår. Først ut er "Kunstig intelligens & øl", i Halden 14. januar.

 2. Nyhet, Fagartikkel, NHO Viken Oslo

  Vi avslører: Julenissen er fra Oslo

  Statistisk Sentralbyrå kommer med den oppsiktsvekkende nyheten etter år med krangling om hvor nissen kommer fra: Nissen bor sannsynligvis på Nordpolen i Oslo. Han er en mann i 40-årene.

 3. Nyhet, Fagartikkel, NHO Viken Oslo

  Jeg ønsker meg en hvit jul

  -Folk flest handler hvitt, og ønsker å handle hvitt. Likevel er det mange useriøse aktører som driver uærlig og ikke ønsker å bidra til fellespotten, sier regiondirektør Nina Solli i NHO Viken Oslo.

 4. Nyhet, NHO Viken Oslo

  Nå er det skiltet om til næringsparkering

  -Det vi har jobbet for har nå blitt virkelighet: Det er ikke lenger to timers begrensning på næringsparkering og det har blitt flere plasser reservert næringstransport, sier regiondirektør Nina Solli i NHO Viken Oslo.

 5. Nyhet, NHO Viken Oslo

  Gratulerer Douchebags!

  -Gratulerer til Douchebags og alle de andre gasellene i Oslo. Konkurransedyktige bedrifter er en forutsetning for velferden vår, derfor er det så viktig at Oslo fortsetter å være en så god vertskapskommune som mulig for bedriftene, sier regiondirektør i NHO Oslo Viken, Nina Solli.

Som medlem i NHO og en landsforening for din bransje har du tilgang på advokathjelp, rådgiving, rabatterte kurs, økonomiske fordeler, arrangementer og påvirkningsmuligheter i politiske saker.