NHO

Innhold

NHO Viken Oslo

 1. Nyhet

  Takk til deg som jobber i sommer

  I disse dager tar tusener av nordmenn en velfortjent sommerferie. Da er det lett å glemme at mange er nødt til å jobbe i sommer slik at andre kan ta fri.

 2. Nyhet

  Skoleplasser fordelt i Viken og Oslo

  Førsteinntaket til videregående opplæring i Oslo, Akershus og Buskerud er nå klart. Over 50.000 ungdommer har nå fått tildelt skole- eller læreplass. - Det er spesielt positivt at Buskerud har formidlet flere læreplasser enn tidligere år, sier regiondirektør Nina Solli i NHO Viken Oslo.

 3. Nyhet

  Bedriftene er godt fornøyde med markedsituasjonen

  Den største gruppen bedrifter i vår region forventer vekst de neste 6-12 måneder. Samtidig er investeringsiveren lavere enn tidligere. Bedriftene ser ikke like lyst på fremtiden i hele regionen.

 4. Nyhet

  Vi styrker laget

  Bli kjent med Morten Gösta, Frederick, Lars og Marianne. De har begynt hos NHO Viken i løpet av de siste månedene.

 5. Nyhet

  Familiebedrift med vind i seilene

  Om vinteren tar kitere fra hele verden turen til Haugastøl, et av verdens beste områder for snøkiting. På sommeren kommer nordmenn i hopetall for å sykle Rallarvegen og nyte hjemmelaget mat.

Som medlem i NHO og en landsforening for din bransje har du tilgang på advokathjelp, rådgiving, rabatterte kurs, økonomiske fordeler, arrangementer og påvirkningsmuligheter i politiske saker.