NHO

Innhold

NHO Viken Oslo

 1. Nyhet, NHO Viken Oslo

  Hjulene til ekspressbussene må holdes i gang

  Oslo og Viken ønsker å tiltrekke seg mange turister i sommer. De tilreisende bør har gode muligheter for å komme til og fra reisemålet uten å bruke egen bil. Ekspressbussene er viktige for bygd og by. Nedleggelse av bussrutene i distriktene får store konsekvenser for folk.

 2. Nyhet, NHO Viken Oslo

  Etterlengtet luftetur for bedrifter og politikere

  NHO Viken Oslo arrangerer nå «Gå for næringslivet» i hele regionen.

 3. Nyhet, NHO Viken Oslo krisepakke, kommune, Viken fylkeskommune, Viken

  Bredt spekter av krisetiltak i Viken-kommuner

  De fleste av de største kommunene i Viken og Oslo har vedtatt krisepakker for å avhjelpe næringslivet i forbindelse med koronapandemien.

 4. Nyhet, NHO Viken Oslo

  Står på for nåværende og fremtidige lærlinger

  NHO Viken Oslo har sammen med LO i Viken og Oslo utfordret Viken på hvordan fylkeskommunen kan bruke sommeren på å «ta unna» køen av lærlinger som skal opp til fag- og svenneprøve. Samtidig jobbes det med læreplass til nye lærlinger.

 5. Nyhet, NHO Viken Oslo

  13 millioner kroner til fordeling i Oslo

  Få Oslobedrifter har søkt om midler til bedriftsintern opplæring. Kommunen har åpen søknadsfrist. Her finner du veiledning om hvor og hvordan.

NHO er Norges største interesseorganisasjonen for bedrifter. Medlemsbedriftene er både store og små, fra hele landet og fra de fleste bransjer.

NHO sentralt, 10 regionkontorer og 16 landsforeninger bistår med juridisk rådgivning,  gir svar på arbeidsgiverspørsmål, representerer bedriftene i lønnsoppgjør, jobber for politiske gjennomslag og tilbyr nyttige og kostnadsbesparende medlemsfordeler.

Bildet: Nina Solli, regiondirektør for NHO Viken Oslo. 

Få de siste nyhetene fra NHO

Få de siste nyhetene fra NHO

Avmeldingen er mottatt!

Meld deg på ett oppsummert nyhetsbrev:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: