NHO

Innhold

NHO Viken Oslo

 1. Nyhet

  Female Future klare for nytt kull

  NHO er opptatt av å sikre bedriftene tilstrekkelig kvalifisert arbeidskraft. Da må også kvinnene med på laget. Nå starter en ny runde med lederutviklingsprogrammet Female Future.

 2. Nyhet

  Kjære folkevalgt: Det er nå jobben begynner!

  Mandag 9. september fikk vi godt over tusen nye folkevalgte i kommunene i Viken. Disse skal forme kommunene i fire år fremover. Deres viktigste oppgave er å prioritere hvordan kommunens inntekter skal skapes og fordeles.

 3. Nyhet

  Etterlengtet bachelor-utdannelse i byggeplassledelse

  -Byggebransjen har et stort behov for kvalifisert arbeidskraft innenfor mange områder. Kunnskap om ledelse, forvaltning, saksbehandling, prosjektstyring og økonomi kombinert med byggfag vil være svært nyttig. Derfor er det gledelig at det er startet opp en bachelor i byggefagledelse, sier regiondirektør Nina Solli.

 4. Nyhet

  Hundre signerte ordførerløfte

  -Flere enn hundre ordførerkandidater har signert ordførerløftet i region Viken Oslo. Svært gledelig, men vi tar gjerne imot flere, sier regiondirektør Nina Solli.

 5. Nyhet

  Handling viktigere enn ord

  Hvis Kongsberg skal få et mer variert næringsliv og skape flere arbeidsplasser, kan ikke politikerne spenne bein på serverings- og reiselivsbransjen i skjenkepolitikken, skriver regiondirektør Nina Solli i Laagendalsposten.

Som medlem i NHO og en landsforening for din bransje har du tilgang på advokathjelp, rådgiving, rabatterte kurs, økonomiske fordeler, arrangementer og påvirkningsmuligheter i politiske saker.