NHO

Innhold

Kurs og arrangementer

Vis filtrering

7 resultater

Type arrangement
Velg område
Fylker
7 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. 27. januar 2020,

  Vestlia Resort, Geilo

  Hallingdalskonferansen 2020: Framtidas muligheter

  Hallingdalskonferansen 2020 er viet distriktenes utfordringer og muligheter. Norge går så det suser. Likevel opplever Hallingdal og andre distriktsregioner store utfordringer i kampen om arbeidskraft. Distriktene er nå også tema i storpolitikken og vi ønsker å følge opp: – Hva kan kommuner, politikere og næringsliv gjøre sammen for å bedre utviklingen, og sikre og skape nye arbeidsplasser i Hallingdal?

 2. 5. februar 2020,

  Universitetet i Sørøst Norge, Campus Ringerike, Bredalsveien 14, Hønefoss

  Frokostmøte: Bevisste og ubevisste rollespill i arbeidslivet

  Waterhole Ringerike inviterer til frokost og foredrag. Christer Berntzen vil snakke om kommunikasjonsformer og samhandlingsmønstre mellom kolleger - fra fordommer til nysgjerrighet. Velkommen!

 3. 6. februar 2020,

  Papirbredden 1, Grønland 58, Drammen

  Frokostmøte: Prestasjonsfremmende kosthold

  Er du opptatt av å prestere bedre på jobb og ha mer overskudd privat? Waterhole Drammen inviterer til frokost og foredrag med ernæringsfysilolog Tine Sundfør. Hun vil snakke om sammenhengen mellom kosthold og fysisk og psykisk, hvordan kostholdet påvirker hjernen og prestasjonsevnen, og gi deg gode råd om kosthold og helse og hvordan få en sunnere livsstil. Velkommen!

 4. 6. februar 2020,

  Næringslivets Hus, Middelthunsgate 27, Majorstuen

  NKIU 2020 - Næringsfremvikling

  Afrika trenger 10 til 20 millioner arbeidsplasser. Norsk næringsliv og norske myndigheter kan bidra med bl.a. innovasjon, tekniske løsninger og global verdikjedeetablering. Lær mer om å lykkes i internasjonaliseringsprosessen. Bør det være tettere sammenheng mellom næringsutvikling og næringsfremme?

 5. 12. februar 2020,

  Quality Hotel River Station, Dr. Hansteins gate 7, 3044 Drammen

  Goood morning Buskerud, Regional Årskonferanse

  NHO Viken Oslo presenterer; Goood Morning Buskerud, et talkshow du vil huske, og tar med deg essensen av i arbeidet fremover. Bedriftene i region Buskerud er nøkkelen til fremtidens løsninger nasjonalt og lokalt. Viktig budskap levert på et likefrem og håndgripelig vis.

 6. 13. februar 2020,

  Næringslivets Hus, Middelthunsgate 27, Majorstuen

  NHOs HMS-dag 2020

  Hvordan møter vi det nye arbeidslivet? Hvilke trender i samfunnet kan påvirke arbeidsmiljøet vårt fremover, og hvorfor er det viktig at HMS-arbeidet er forankret i ledelsen? Årets HMS-dag tar opp alt fra forankring i ledelsen hos små, mellomstore og store bedrifter, og hvilke nye verktøy vi har for å gjøre et best mulig HMS-arbeid i hverdagen

 7. 5. mars 2020,

  Quality Hotel Sarpsborg, Bjørnstadveien 20, 1713 Sarpsborg

  Save the Date: Østfold - Neste trekk. Regional Årskonferanse.

  NHO Viken Oslo, SpareBank 1 Østfold Akershus, LO Viken Oslo og Partnerskap for Næringsutvikling i Østfold tar vi over stafettpinnen fra Østfold Fylkeskommune og fører Østfoldkonferansen videre. Gjør deg klar for konferansen vi har kalt "Østfold - Neste trekk". Meld deg på allerede nå!