NHO

Innhold

Kurs og arrangementer

Vis filtrering

9 resultater

Type arrangement
Velg område
Fylker
9 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. 13. mars 2019

  , Inspiria science center Bjørnstadveien 16, 1712 Grålum

  Årskonferansen: Vi og verden, Sarpsborg

  Norge har aldri vært mer sammenvevd med verden enn vi er i dag. Verdens utfordringer er derfor våre utfordringer. I en urolig verden er Norge tjent med at verden styres etter felles spilleregler. “Vi og verden” er temaet for NHO Viken Oslos årskonferanser i 2019. Hvordan vil globale trender påvirke bedriftene og oss som bor og jobber på Østlandet?

 2. 19. mars 2019

  , Union Scene. Grønland 60, 3045 Drammen

  Årskonferansen: Vi og verden, Drammen

  Bli med på NHO Viken Oslo sin årskonferanse i Buskerud. Du blir kjent med lokale bedrifter som lykkes globalt, hører om EØS avtalens betydningen for norsk næringsliv og finner ut hvor mange arbeidsplasser eksporten fra kommunene i Buskerud skaper.

 3. 20. mars 2019,

  Scandic Ambassadeur Hotel, Strømsø torg 7, Drammen

  Omvendt dialogkonferanse: Smarte Byer – hvordan dele og nyttiggjøre seg av data?

  Er du leverandør og sitter med gode innspill på hvordan dele og nyttiggjøre seg av data - idé, tjeneste eller produkt? Er du fra en offentlig virksomhet som har et ønske om at innbyggere, næringsliv og besøkende skal ha alle ressurser tilgjengelige for at byen/kommunen/fylket skal være et bedre sted å bo i, jobbe i og besøke? Da må du huke av ONSDAG 20.MARS i kalenderen. Som leverandør kan du få presentert din idé, tjeneste eller produkt og som offentlig aktør få gode innspill på mulige løsninger.… og sammen diskuterer vi hvordan vi kan realisere de gode løsningene.

 4. 27. mars 2019,

  Næringslivets Hus, Middelthunsgate 27, Majorstuen

  NHOs HMS-dag 2019

  Godt arbeidsmiljø lønner seg. Arbeidsmiljøet påvirker deg, din arbeidsplass og din bedrifts lønnsomhet. På årets HMS-dag tar vi for oss alt fra trakassering til ny IA-avtale.

 5. 4. april 2019,

  Næringslivets Hus, Middelthunsgate 27, 0368 Oslo

  Grønne anskaffelser: fra pilot til varig praksis

  Hva skal til for at de gode, grønne løsningene blir anskaffet av flere offentlige virksomheter? Hva skal til for å gå fra pilot til varig praksis? Møt bedriftsledere som har utviklet grønne løsninger for det offentlige og bli med på drøftingen av hvordan disse kan benyttes av andre offentlige virksomheter og bli varig praksis.

 6. 5. april 2019,

  Kongsberg Vandrerhjem Bergmannen, Vinjes gate 1, Kongsberg

  Frokostmøte: Bevisste og ubevisste rollespill i arbeidslivet

  Waterhole Kongsberg inviterer til frokost og et spennende foredrag om kommunikasjonsformer og samhandlingsmønstre mellom kolleger - fra fordommer til nysgjerrighet.

 7. 9. april 2019

  NHO Kurs: Sykefravær - hva er arbeidsgivers handlingsrom?

  Ansatte blir av og til fraværende fra jobben over kort eller lenger tid på grunn av sykdom. Fraværet kan ha gode grunner, men det skjer også at arbeidsgiver opplever fravær som ikke har akseptable forklaringer. Må arbeidsgiver alltid godta en sykemelding?

 8. 9. mai 2019

  NHO Kurs: Slik når du dine målgrupper gjennom bedriftens nettside

  Lær hvordan du får kunder og interessenter til din nettside gjennom optimalisering for søk, sosiale medier og analyse.

 9. 13. mai 2019,

  Næringslivets Hus, Middelthuns gate 27

  NHOs Anskaffelseskonferanse 2019 - Tillit og åpenhet gir gode anskaffelser

  Anskaffelseskonferansen er en årlig møteplass for ledere, innkjøpere, leverandører, politikere og advokater som er opptatt av gode anskaffelser.