Vannhull Hallingdal: Kunstig intelligens ABC - Gratis kurs

24. mai 2024kl. 08:00–10:30
Pers Hotell, Sentrumsvegen, Gol Gratis kurs og frokost Påmeldingsfrist 22.05.2024

Kunstig intelligens (KI) revolusjonerer norsk næringsliv, og gir enorme muligheter for økt produktivitet, innovasjon og effektivitet. Men for å lykkes med KI, trenger man grunnleggende kompetanse. Vi inviterer til et to-timers kurs hvor du får en innføring i hva kunstig intelligens er, hva det brukes til i norsk næringsliv, og hvordan du kan komme i gang med å utforske potensialet i egen virksomhet.

Kurset passer for alle som ønsker å lære mer om KI og hvordan det kan skape verdi for sin bedrift.

Dette lærer du: 

  • Hva KI er og hvilke egenskaper teknologien har
  • Hva generativ KI er og hvordan det kan brukes i praksis
  • Data og datakvalitet som forutsetninger for bruk av KI
  • Etiske problemstillinger og ansvarlig bruk av KI
  • Bruksområder og hva vi trenger for å lykkes
  • Tips og triks på bruk av ChatGPT og andre språkmodeller

Les mer om kurset HER

Kurset gjennomføres av Digital Norway med kursholder er Dragana Trifunovic, leder strategi og organisasjonsutvikling i Digital Norway. 
Hun er fagansvarlig for KI og leder for strategi i Digital Norway og har flere års erfaring med å utvikle og levere kurs- og kompetanse innen innovasjon, teknologi og digitalisering. Hun brenner for å forenkle og å gjøre teknologi forståelig og tilgjengelig. Fra tidligere har hun erfaring som konsulent og har bistått bedrifter med å ta i bruk ny teknologi og bli mer datadrevet.

Vannhull Hallingdal er et samarbeid mellom: NHO Viken Oslo, Hallingdal Næringshage, Regionrådet for Hallingdal, NITO, Gjensidige Hallingdal og Sparebank1 Hallingdal Valdres