Arrangementer

Vis filtrering

15 resultater

Type arrangement
Velg område
Fylker
15 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Frokostmøte 9. desember om Fensfeltet

  Nome kommune, LO og NHO inviterer til frokostmøte, i samarbeid med Herøya Industripark. Tema er mineraler for det grønne skiftet Velkommen til frokostmøte 

 2. Nord i Sør 2023

  Hovedtemaet for Nord i Sør denne gangen er urolige tider - langt på vei samme tema som NHOs store årskonferanse skal diskutere dagen etter. I sum byr den urolige tida på en rekke av både muligheter og trusler for bedriftene og næringslivet i nord.  Det er dette som danner den røde tråden for Nord i Sør 2023!

  Det er reservert et begrenset antall rom på Radisson Blu Scandinavia Hotel. Ønsker du å sikre deg rom ligger lenke i påmeldinsskjema! Rom som ikke er bestilt innen 15. desember vil bli sluppet for det åpne markedet. )
 3. Regional Årskonferanse og Vorspiel 2023

  NHO Viken Oslo inviterer deg til en tidlig januarkveld i tidens tegn. Uro sprer seg raskt og krever handling. I handling finnes handlingsrom, som igjen rommer omskiftning og muligheter. Vi som region har alle forutsetningene for å lykkes, og til å være en motor for forandring langt utenfor våre egne grenser.

 4. Næring i Nordvest - dagen før dagen - SETT AV DATO

  SETT AV DATOEN! 4. januar 2023, kvelden før NHOs årskonferanse i Oslo Spektrum, samler vi næringsliv og stortingspolitikere fra Møre og Romsdal til en hyggelig kveld med løs snipp på Amerikalinjen. Her tar vi opp høyaktuelle næringspolitiske temaer før vi avslutter den faglige delen med god mat, drikke og hyggelige samtaler. Program og påmelding kommer.

 5. NHOs årkonferanse 2023

  Det er uro i verden rundt oss, derfor trenger vi mer internasjonalt samarbeid. Bedriftene opplever uro og usikkerhet, derfor trenger vi forutsigbarhet og brede kompromisser Flere kjenner på uro i lokalsamfunn, derfor trenger vi bedrifter som kan trygge jobber og sikre velferd.

 6. , Bedriftsbesøk

  Jenter og teknologi - besøk en bedrift

  10. januar inviteres jenter i 9. og 10. klasse til bedriftsbesøk hos ulike bedrifter i Agder. På bedriftsbesøk får jentene møte inspirerende ansatte, delta i hands-on workshops, bli med på en omvisning hos bedriften og lære om spennende teknologi.

 7. , Sam Eyde vgs

  «Alle må ha mat»

  "Alle må ha mat" er møteplassen for elever som går på 9. og 10. trinn med interesse for å lære mer om restaurant- og matfag. Torsdag 19. januar åpnes dørene til Sam Eyde vgs for å gi en smakebit på alle mulighetene utdanningsprogrammet byr på.