Toll-tour! Frokostmøte i Bergen

7. mai 2024, kl. 08.30–11.30
NHO Vestland, Nordre Nøstekaien 1, 5011 Bergen Ingen deltakeravgift Påmeldingsfrist 2. mai 2024

I løpet av mai arrangerer NHO Logistikk og Transport og Tolletaten informasjonsmøter om Digitoll i flere byer over hele Norge. I tillegg til informasjon, får du mulighet til å stille spørsmål direkte til ekspertpanelet. Arrangementet er gratis!

Fra og med 1. april 2025 avvikles direktekjøringsordningen, samtidig som det innføres digital melde- og opplysningsplikt for alle transportmåter. Dette representerer en betydelig omstilling for næringslivet, og for å støtte aktørene gjennom denne overgangen har NHO Logistikk og Transport inngått et samarbeid med Tolletetan om det spennende konseptet "Roadshow med Digitoll".

I Bergen blir dette møtet avholdt hos NHO Vestland, Nordre Nøstekaien 1, tirsdag 7. mai. 

Fra NHO Logistikk og Transport deltar Martin Berntzen Often, som har vært en sentral bidragsyter til dette initiativet.

Fra Tolletaten vil du møte representanter fra Digitaliseringsprogrammet, i tillegg til flere erfarne fagpersoner. Lokale representanter fra Tolletaten vil også være til stede for å gi deg mer innsikt og svar på spesifikke spørsmål.

Uansett hvor du er i prosessen med å ta i bruk Digitoll, så gir dette arrangementet deg, dine kollegaer og dine kunder en unik mulighet til å få informasjon og veiledning i forbindelse med de kommende endringene.

For spørsmål, kontakt:

Sondre Olsen, politisk rådgiver
Tlf 92 60 51 63 / Epost sondre.olsen@nho.no