NHO

Innhold

Artikler

Vis filtrering

154 resultater

Type artikkel
Velg område
154 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Nyhet, NHO Brussel

  NHO Europanytt 03.04.2020

  I dagens nyhetsbrev kan du lese at EU jobber med en plan for å redde økonomien i Europa og at de har presentert et korona-fond som skal bidra med 100 milliarder euro til medlemsland. Du kan også lese at FNs klimatoppmøte er utsatt, at brexit-forhandlinger er satt på hold, og at Nederland ønsker å bli verdensledende innen produksjon av grønn hydrogen.

 2. Nyhet, NHO Brussel

  NHO Europanytt 31.03.2020

  I dagens Europanytt kan du blant annet lese at budsjettet for 2021-2017 nå har topp prioritet hos Europakommisjonen, at digitale plattformer som Facebook og Twitter, på oppfordring fra EU, arbeider med å fjerne fake news og skadelig informasjon om koronaviruset, og at EU bevilger 290 millioner kroner til flytende havvind i Norge.

 3. Nyhet, NHO Brussel

  NHO Europanytt 27.03.2020

  I dagens nyhetsbrev kan du blant annet lese om toppmøtet i det europeiske råd denne uken, at kommisjonen har kommet med retningslinjer for å unngå takeovers, at nye forskningsprosjekter på korona-viruset har fått bevilget midler og at håndteringen av koronaviruset utfordrer tidsplanen for Green Deal.

 4. Nyhet, NHO Brussel

  NHO Europanytt 24.03.2020

  EU har utløst den såkalte general escape clause og utvidet grensen for statsstøtte, at flere europeiske land nå er under lockdown, Spanias statsminister ber om Marshallplan og at Norge har signert en avtale med EU-kommisjonen om felles anskaffelse av legemidler.

 5. Nyhet, NHO Brussel

  NHO Europanytt 20.03.2020

  I dagens Europanytt kan du lese at EU har besluttet å innlemme Norge i den nye forordningen angående eksport av smittevernutstyr, om lik anvendelse av EUs passasjerregler under koronakrisen, at klimatoppmøtet mellom EU og Kina er utsatt og at EU åpner for innspill fra privatpersoner, næringsliv og andre på sine klimaambisjoner.

 6. Nyhet, NHO Brussel

  NHO Europanytt 17.03.2020

  I dagens Europanytt kan du lese at EU vedtar innreiseforbud for å hindre spredningen av koronaviruset, samtidig som det iverksettes drastiske tiltak i flere land. Du kan også lese at tyske klimagassutslipp gikk kraftig ned i fjor og EU ønsker forpliktelse fra Storbritannia om å følge klimalovverk i tiden etter brexit.

 7. Nyhet, NHO Brussel

  NHO Europanytt 13.03.2020

  I dagens Europanytt kan du lese hva slags tiltak EU iverksetter for å hindre spredning og dempe den økonomiske krisen som følger av koronaviruset i Europa. Du kan også lese at brexit-forhandlingene er utsatt, EU kom med plan for sirkulærøkonomi denne uken og ESA har kommet med en EØS-rettslig vurdering av NAV-saken i Norge.

 8. Nyhet, NHO Brussel

  NHO Europanytt 10.03.2020

  I dagens Europanytt kan du lese om Europakommisjonens første 100 dager og hva som var de viktigste løftene de kom med da de tiltrådte 1.desember i fjor. Du kan også lese at det i dag kom en ny industri-strategi og at plenumssamlingen i Europaparlamentet avholdes i Brussel denne uken for å hindre spredning av koronaviruset.

 9. Nyhet, NHO Brussel

  NHO Europanytt 06.03.2020

  I dagens Europanytt kan du lese om EUs klimalov som ble lagt frem denne uken, og at forhandlingene mellom EU og Storbritannia har startet. Du kan også lese at Norges klima- og miljøminister var i Brussel denne uken og det har blitt avholdt Business Europe Day.

Få de siste nyhetene fra NHO

Få de siste nyhetene fra NHO

Avmeldingen er mottatt!

Meld deg på ett oppsummert nyhetsbrev:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: