NHO

Innhold

Artikler

Vis filtrering

149 resultater

Type artikkel
Velg område
149 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Nyhet, Fagartikkel, NHO Viken Oslo

  Vi avslører: Julenissen er fra Oslo

  Statistisk Sentralbyrå kommer med den oppsiktsvekkende nyheten etter år med krangling om hvor nissen kommer fra: Nissen bor sannsynligvis på Nordpolen i Oslo. Han er en mann i 40-årene.

 2. Nyhet, Fagartikkel, NHO Viken Oslo

  Jeg ønsker meg en hvit jul

  -Folk flest handler hvitt, og ønsker å handle hvitt. Likevel er det mange useriøse aktører som driver uærlig og ikke ønsker å bidra til fellespotten, sier regiondirektør Nina Solli i NHO Viken Oslo.

 3. Markedsadgang

  Abonner på NHOs Europanytt

  Vil du vite mer om hva som skjer i Europa? NHO utarbeider to ganger i uken et nyhetsbrev fra Brussel som du kan abonnere på her.

 4. Fagartikkel

  Brexit: Checklist for businesses

  How should businesses prepare for Brexit? NHO has put together a guidance document for its members, initially in preparation for a ‘worst case scenario’, in which there is no agreement between the EU and the UK on 30 March 2019.

 5. Nyhet, Fagartikkel, NHO Vestlandet

  Krasjkurs i utdanningsvalg

  Du har hørt det før: Teknologi skal løse mange utfordringer og drive samfunnet fremover i årene som kommer. Derfor trenger vi at flere kvinner velger teknologifag. Det vil styrke både tilfanget og kvaliteten på teknologisk arbeidskraft. Gode råd fra foreldre er viktig for å nå dette målet.

 6. Nyhet, Fagartikkel, NHO Vestfold og Telemark

  Jenter og teknologi kommer til Vestfold

  500 jenter i 9. og 10. klasse får inspirasjon til å velge teknologiutdanning i vårt statsbudsjettfinansierte tiltak. 5. november kommer vi til USN Bakkenteigen og her skal jentene fra ungdomsskolene møte våre rollemodeller.

 7. Nyhet, Fagartikkel

  Høyesterett: AFP gir unntaksvis grunnlag for valgrett

  Høyesterett avsa nylig en dom der en arbeidstaker etter virksomhetsoverdragelse hadde rett til å fastholde arbeidsforholdet til sin tidligere arbeidsgiver.

 8. Fagartikkel

  Næringslivet i Viken og Oslo

  Det er over 200.000 årsverk og rundt 8000 medlemsbedriftene i region Viken Oslo. Regionen har 1,8 millioner innbyggere og den er stor, over 24.000 kvadratkilometer. Skal man kjøre fra Hallingdal til Halden er det 30 mil.

 9. Nyhet, Fagartikkel, NHO Viken Oslo

  Penger til Fornebubane og Oslotunell

  -391 millioner kroner til Fornebubane. E18 mellom Retvet og Vinterbro får midler. Det er også satt av penger til Oslotunell i årets statsbudsjett. Men kanskje aller viktigst: Penger til CO2 fangst på Klemetsrud. Til sammen er dette gode nyheter sier regiondirektør Nina Solli.