Artikler

Vis filtrering

146 resultater

Type artikkel
Velg område
146 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Regjeringen snur om friskolene!

  Onsdag 08. november arrangerte friskolene i Trondheim en demonstrasjon mot regjeringens planer om å kutte i støtten til landets friskoler. Flere hundre barn fra flere friskoler deltok, og det ble holdt appeller fra blant annet leder i Oppvekstkomiteen i Trondheim kommune. Etter demonstrasjonen fikk demonstrantene en gledelig beskjed!

 2. Trøndelag går mot kraftunderskudd!

  Denne uken lanserte NHO, LO og KS kraftløftet. Rapporten som er utarbeidet i samarbeid med THEMA Consulting Group, viser at Trøndelag styrer mot et kraftunderskudd om få år. "Dette viser hvor alvorlig situasjonen er i ferd med å bli", sier regiondirektør Guro Angell Gimse.

 3. NHO, LO og KS lanserer kraftløftet!

  Trøndelag styrer mot et kraftunderskudd om få år. Tiden for handling er nå. NHO, LO og KS har samarbeidet om utarbeidelsen av en rapport om kraftsituasjonen i Trøndelag, med mål om å skissere forslag til tiltak. 24. oktober legges kraftløftet frem - hva gjør vi nå?

 4. ISS har vunnet mangfoldsprisen!

  Trondheim kommunes mangfoldspris ble for første gang utdelt i 2014. Årets pris gikk til NHO-medlem ISS for deres fremragende arbeid innen inkludering og mangfold i deres bedrift. NHO Trøndelag gratulerer!

 5. Kommune NM - Orkland hevder seg!

  NHO sitt årlige kommune NM rangerer norske kommuner etter ulike mål. I årets kommune NM har en rekke trønderske kommuner utmerket seg i positiv forstand. Denne høsten skal dere få lære mer om disse kommunene. Både om hvordan de har lyktes tidligere, og hvordan de skal arbeide for også å lykkes i fremtiden.

 6. NHO gratulerer med nytt flertall i Trondheim!

  NHO Trøndelag gratulerer Høyre, Venstre, MDG, Pensjonistpartiet, KrF og Senterpartiet med enigheten om ny politisk plattform for Trondheim. "Vi ser frem til å være en konstruktiv samarbeidspartner i arbeidet for et sterkere næringsliv i Trondheim", sier Seniorrådgiver i NHO, Marte Løvik.