NHO Nordland

Siste nytt fra NHO Nordland:

  1. Norgesvinduet Svenningdal har vært en lokal verdiskaper i over 100 år!

    Vi ønsker å hedre en bedrift med over 100 års fartstid i en tradisjonsrik og viktig bransje i nord. Bedriften har gjennom mange generasjoner vært en hjørnesteinsbedrift i lokalsamfunnet. Vi marker derfor Norgesvinduet Svenningdal AS i Grane som månedens bedrift for august 2023 -prisen ble delt ut under middagen på Drivkraftkonferansen!

  2. Næring i fokus i Meløy, nå skal det følges opp etter valget!

    Det var en flott dag i Meløy da vi inviterte bedrifter og politikere til et spennende frokostmøte om næringspolitikk helt i starten av valgkampen, onsdag 9.august. Det ble samtale om hvordan vi i fellesskap kan styrke næringslivet i kommunen og hvilke utfordringer og muligheter vi står overfor. Nå er valget over og vi ser frem til å følge opp det nye kommunestyre og ordfører om veien videre sammen med Meløy Næringsforum og bedriftene i kommunen.

  3. Årets hagefest; Vi må klare omstillingen sammen!

    Tusen takk til alle som kom og gjorde kvelden til en minnerik aften i nydelig vær. Det er godt når vi får til å samle mange engasjerte og dyktige mennesker fra ulike sektorer og bakgrunner for å ta del i samtaler, dele ideer, erfaringer og visjoner for fremtiden. Årets tema handlet nettopp om det -omstilling for å løfte Nordland videre inn i fremtiden.

Ole Erik Almlid, administrende direktør, NHO. Foto: Moment studio.

Om Næringslivets Hovedorganisasjon (NHO)

NHO er Norges største interesseorganisasjonen for bedrifter. Medlemsbedriftene er både store og små, fra hele landet og fra de fleste bransjer.

NHO sentralt, 10 regionkontorer og 16 landsforeninger bistår med juridisk rådgivning,  gir svar på arbeidsgiverspørsmål, representerer bedriftene i lønnsoppgjør, jobber for politiske gjennomslag og tilbyr nyttige og kostnadsbesparende medlemsfordeler.