NHO

Innhold

NHO Nordland

Siste nytt fra NHO Nordland:

 1. Nyhet, NHO Nordland

  Statsbudsjettet 2020

  Statsbudsjettet 2020 er langt på vei et stort gjesp. Et gjesp med positivt fortegn, ettersom mangelen på overraskelser nettopp er det mest positive. Det er mange små og store saker som kunne vært nevnt, men kort oppsummert gir statsbudsjettet 2020 få store seire for næringslivet i Nordland. Noen viktige lyspunkter er det likevel.

 2. Nyhet, NHO Nordland

  Nyttige kurs for deg

  Er du oppdatert på viktige områder for din bedrift? - Hva er riktig lønn? - Hva kan arbeidsgiver gjøre når en arbeidstakers utførelse av arbeidet er mangelfull? - Hva er god personalledelse? Lurer du på noen av disse spørsmålene? Da kan du lære mer på våre kurs i høst.

 3. Nyhet

  Bedrift med fokus på rekruttering

  NHOs kompetansebarometer viser at 65 prosent av bedriftene i Nordland har problemer med å rekruttere tilstrekkelig kompetanse. 40 prosent opplyser at dette har ført til tap av kunder og markedsandel. Lærlinger er en viktig del av rekrutteringen og tett samarbeid mellom bedrift og utdanning er derfor svært viktig.

Som medlem i NHO og en landsforening for din bransje har du tilgang på advokathjelp, rådgiving, rabatterte kurs, økonomiske fordeler, arrangementer og påvirkningsmuligheter i politiske saker.