Kurs og arrangementer

8 resultater

Type arrangement
Velg område
8 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. , Kristiansand

  Frokostmøte om rusrelatert jobbfravær

  Visste du at 1,1 milliarder norske kroner går tapt årlig i Norge på grunn av rusrelatert fravær i jobbsammenheng? Velkommen til lærerik markering av Akans 60-års jubileum sammen med oss.

 2. , Hovdestøylen

  Setesdalskonferansen

  Setesdalskonferansen har mykje bra å by på i år som i fjor. Årets tema er samhald og utvikling i krevjande tider.

 3. , NHO Agders lokaler

  Workshop i NHOs digitale håndbøker

  Vurderer bedriften å abonnere på NHOs digitale håndbøker? Ta med PC og kom på workshop i våre lokaler enten i Arendal eller Kristiansand. Du kan også booke gjennomgang og opplæring digitalt.

 4. , Bedrifter i hele Agder

  Jenter og teknologi - bedriftsbesøk

  22 bedrifter fra Flekkefjord i vest til Kilsund i øst og Evje i nord åpner dørene for jenter i 9. og 10. klasse i perioden 13. - 15 november. På bedriftsbesøk får jentene møte inspirerende ansatte, delta i hands-on workshops, bli med på en omvisning hos bedriften og lære om spennende teknologi.

 5. , Mandal Hotel

  Seriøsitetskonferansen 2023

  Lønner det seg å være kriminell i arbeidslivet? Velkommen til Seriøsitetskonferansen som arrangeres av Fair Play Agder og Samarbeid mot svart økonomi (SMSØ).

 6. , Scandic Kristiansand Bystranda

  NHO Agders HR-dag

  HR-dagen skal bidra til at du som arbeider innen HR-området får faglig påfyll, muligheter for nettverksbygging og inspirasjon for å bidra til enda bedre resultater og utvikling i egen bedrift.

 7. , Kristiansand

  Hold av dato! NHO Agders førjulssamling

  Tradisjonen tro, inviterer vi medlemmer til vår årlige førjulssamling. Foreløpig ber vi deg om å holde av datoen. Vi åpner for påmelding i god tid før arrangementet.