- Viktig å ha nettverk innenfor HR arbeid

Publisert

Team HR fra Morrow Batteries: Fra ventre Catrine Bang-Eliassen, Saphyra Buchanan og Siri Vimme.

Team HR fra Morrow Batteries: Fra ventre Catrine Bang-Eliassen, Saphyra Buchanan og Siri Vimme. Foto: NHO Agder

Med fullsatt sal på Lillesand Hotel Norge ble over 70 deltakere ledet gjennom spennende, nyttige og ikke minst aktuelle temaer på NHO Agders HR-dag torsdag.

Årets faglige program la spesiell vekt på rekruttering, utvikling av arbeidsmiljø og prestasjonskultur, samt presentasjoner av relevante problemstillinger innen arbeidsrett. 

3 HR-ledere om NHO Agders HR-dag

- Jeg deltar for å bygge nettverk, og bli kjent med andre. Det er også greit å få høre om andre har samme utfordringer som seg selv, og få tips, sier Carmen Skjørestad i Caverion

- Det er viktig å ha nettverk innenfor HR arbeid. Jeg har også satt veldig pris på det gode samarbeidet med advokaten Arnfinn, forteller Hans-Petter Thorvaldsen i Vinje industri.

- Det er et veldig bra arrangement med mye spennende presentasjoner, og i høyeste grad relevant for oss. Fint sted å nettverke, og bra å samarbeide med andre bedrifter med samme utfordringer, sier Siri Vimme i Morrow Batteries

Se flere bilder fra NHOs HR-dag på NHO Agders Facebook-side

Om NHO Agders HR-dag 2022:
Arrangementet skal bidra til at ansatte innen HR-området får faglig påfyll, muligheter for nettverksbygging og inspirasjon for å bidra til enda bedre resultater og utvikling i egen bedrift.