NHO

Innhold

NHO Arktis

Siste nytt fra NHO Arktis:

 1. Nyhet, NHO Arktis

  - Et godt samarbeid mellom kommunen og næringslivet betyr masse for byen

  Arctic Center venter fortsatt på klarsignal for bygging av et helårs reiselivsanlegg med blant annet hyttefelt og alpinanlegg i Håkøybotn utenfor Tromsø. Reguleringsarbeidet har blitt en tålmodighetsprøve.

 2. Nyhet, NHO Arktis

  Bedriftene ønsker næringsaktive kommuner

  Tilrettelegging for næringsutvikling i kommunene topper prioriteringslisten fra bedriftene i Troms og Finnmark ved kommunevalget. Samtidig sier nesten halvparten av bedriftene at de ikke er fornøyd med den oppfølgingen de får fra sin kommune.

 3. Nyhet, NHO Arktis

  Skuffet over arealplanstatus i kommunene

  Mange kommuner i Troms og Finnmark har utdaterte arealplaner. Kvænangen og Dyrøy kommuner vedtok ny arealplan i 2019. I Gamvik tok politikerne stilling til hvordan de vil bruke kommunens areal tilbake i 1991.

 4. Nyhet, NHO Arktis

  Høring for ny yrkesfaglig struktur

  NHO Arktis ønsker å gjøre oppmerksom på at Troms Fylkeskommune nå har ute høring for ny yrkesfaglig struktur, se vedlegg. Høringsfristen er satt til 12.juni. Innspill sendes til Troms fylkeskommune direkte.

 5. Nyhet, NHO Arktis

  Medlemsturne i Sør- og Midt-Troms

  Forrige uke tilbragte vi på veien på medlemsturne hvor vi møtte mange av våre medlemsbedrifter, og kunne ønske to nye bedrifter velkommen som medlem i NHO Arktis.

Arrangementer

 1. 20. juni 2019,

  Bankgata 9, Tromsø sentrum

  Årsmøte 2019

  Styret i NHO Arktis inviterer alle medlemmer til årsmøte i Tromsø 20. juni.

 2. 20. september 2019,

  Scandic Ishavshotel

  HR-dag 2019 NHO Arktis

  Velkommen til HR-dagen 20. september som byr på faglig påfyll for daglig ledere og HR-ledere.

Som medlem i NHO og en landsforening for din bransje har du tilgang på advokathjelp, rådgiving, rabatterte kurs, økonomiske fordeler, arrangementer og påvirkningsmuligheter i politiske saker.