NHO

Innhold

NHO Arktis

Siste nytt fra NHO Arktis:

 1. Nyhet, NHO Arktis

  Seier for jobbskaping i Nord-Norge

  LO Finnmark og NHO Arktis deler gleden med Nussir over regjeringens ja til kobberutvinning i Kvalsund. Dette er en seier for jobbskapingen i Finnmark og Nord-Norge, og ikke minst vil driften gi store muligheter for Norge.

 2. Nyhet, NHO Arktis

  NHO Arktis Årskonferanse 2019: Sjekkpunkt Finnmarksløpet

  På selveste kvinnedagen, 8. mars, arrangeres vår årlige årskonferanse. Denne gang i samarbeid med Finnmarksløpet, Alta Næringsforening og Laks er viktig for Finnmark (Lerøy, Cermaq, NRS og Grieg Seafood).

 3. Nyhet, NHO Arktis

  Hindre trakassering på arbeidsplassen

  Likestillings- og diskrimineringsombudet presenterer seks tiltak for å forebygge og hindre trakassering og seksuell trakassering på arbeidsplassen.

 4. Nyhet, NHO Arktis

  Møt PST og politiet i Troms

  Næringslivets sikkerhetsråd har invitert representanter fra PST og Troms politidistrikt til et halvdagsseminar. Benytt sjansen til å høre og spørre om de siste trender og trusselvurderinger.

 5. Nyhet, NHO Arktis

  Hold begge hendene på rattet!

  ​​​​​​​Det å holde hodet kaldt, og evne å kontrollere inn gode resultater er det som kjennetegner vinnere. Tromsø står ved et veiskille nå, vi kan velge å kontrollere inn Byvekstavtalen som den seieren den faktisk er, eller bli for offensive og risikere å tape kampen.

Arrangementer

 1. 8. mars 2019,

  Scandic Alta, Løkkeveien 61, Alta

  NHO Arktis årskonferanse 2019: Sjekkpunkt Finnmarksløpet!

  I år samarbeider årskonferansen med Finnmarksløpet, Alta Næringsforening og Laks er viktig for Finnmark (Lerøy, Cermaq, NRS og Grieg Seafood). Sammen vil vi belyse hvorfor verden er viktig for Nord-Norge og Nord-Norge viktig for verden.

 2. 13. mars 2019,

  Thon Hotel, Kirkenes, Johan Knudtzens gate 11, Kirkenes

  NHO Kurs: Økonomi for ikke-økonomer

  Har du en hverdag hvor du stadig har spørsmål angående økonomiske problemstillinger ? Dette kurset har som mål å gi deg innsikt i begreper og problemstillinger for å gi deg trygghet i økonomiske sammenhenger for din bedrift.

Som medlem i NHO og en landsforening for din bransje har du tilgang på advokathjelp, rådgiving, rabatterte kurs, økonomiske fordeler, arrangementer og påvirkningsmuligheter i politiske saker.