NHO

Innhold

NHO Arktis

Siste nytt fra NHO Arktis:

 1. Nyhet, NHO Arktis Statsbudsjett 2019

  Statsbudsjettet 2019

  Solbergregjeringen har i dag lagt fram et stødig grunnlag for fremtidig næringsutvikling og vekst. Budsjettet bærer preg av en langsiktig satsing på nødvendig omstilling og økt verdiskaping. Det skaper nødvendig forutsigbarhet for å kunne sikre arbeidsplasser, skape nye jobber og få flere i arbeid.

 2. Nyhet, NHO Arktis

  Vi ønsker Marianne Saus velkommen til oss

  1. oktober startet Marianne i engasjement som rådgiver på vårt kontor i Tromsø og skal jobbe sammen med oss ut april neste år.

 3. Nyhet, NHO Arktis

  NHO er med på TV-aksjon

  TV-aksjonen NRK 2018 går til Kirkens Bymisjons arbeid for å skape et varmere og mer inkluderende samfunn. I år går TV-aksjonen av stabelen søndag 21.oktober. Vil du bidra?

 4. Nyhet, NHO Arktis

  Feil å motarbeide regionreformen

  Flertallet av kommunene i Troms og Finnmark havner langt nede på resultatlisten i NHOs Kommune-NM 2018. Det bekymrer regiondirektør Målfrid Baik i NHO Arktis.

 5. Nyhet, NHO Arktis

  Statsministeren fikk påfyll

  Statsminister Erna Solberg fikk påfyll om næringslivet i nord på sin reise over Porsangerfjorden under Arctic Race of Norway.

Arrangementer

 1. 30. oktober 2018

  , Clarion Hotel, The Edge, Tromsø

  Næringslivsdagen Nord 2018

  Næringslivsdagen Nord 2018 arrangeres tirsdag 30. oktober på Clarion Hotel The Edge i Tromsø. Dagen byr på et stjernespekket faglig program og kåringen av årets Vekst i Nord-bedrift.

 2. 2. november 2018

  , Thon Hotel Alta, Labyrinten 6, Alta

  NHO Kurs: Nedbemanning

  Loven setter klare føringer til arbeidsgiver om hvordan en nedbemanningsprosess skal gjennomføres. Ved å gjøre seg kjent med disse på et tidlig stadium, reduserer du sjansen for feilaktig beslutninger og opprivende konflikter.

Som medlem i NHO og en landsforening for din bransje har du tilgang på advokathjelp, rådgiving, rabatterte kurs, økonomiske fordeler, arrangementer og påvirkningsmuligheter i politiske saker.