NHO

Innhold

NHO Arktis

Siste nytt fra NHO Arktis:

 1. Nyhet, NHO Arktis gruvedrift, Syd-Varanger

  Jubler for oppstart av Sydvaranger

  LO Finnmark og NHO Arktis er svært glad for at Sydvaranger AS meldte om oppstartsplaner av Sydvaranger gruve i Kirkenes i løpet av 2019, og planlegger å produsere høykvalitets magnetitt-jernmalm.

 2. Nyhet, NHO Arktis Oppdrettsanlegg, Lukkede anlegg, Kommunestyre

  Innfallsmetoden som styringsform

  Vedtaket om å presse oppdrettsnæringen inn i lukkede anlegg tjener ikke Tromsøpolitikerne til ære. Hverken fiskeri- eller miljømyndigheter nasjonalt eller næringen anbefaler slike begrensinger. Den styrende posisjonen i Tromsø kommune tar med den ene hånden og slår med den andre.

 3. Nyhet, NHO Arktis, Nyhet Varsling, Julebord

  Ikke bli årets julegris!

  Julebordsesongen er i full gang og sammen med bransjen er vi enige om å samarbeide for å hindre og forebygge seksuell trakassering i reiselivsnæringen. Vi gjenoppfrisker fem gode råd mot seksuell trakassering og deler en link til et nettkurs holdt tidligere i år.

 4. Nyhet, NHO Arktis

  Fra teori til praksis

  Møt Øyvind Helseth som i dag har første dag i praksis hos NHO Arktis.

 5. Nyhet, NHO Arktis Statsbudsjett 2019

  Statsbudsjettet 2019

  Solbergregjeringen har i dag lagt fram et stødig grunnlag for fremtidig næringsutvikling og vekst. Budsjettet bærer preg av en langsiktig satsing på nødvendig omstilling og økt verdiskaping. Det skaper nødvendig forutsigbarhet for å kunne sikre arbeidsplasser, skape nye jobber og få flere i arbeid.

Arrangementer

 1. 8. januar 2019,

  Radisson Blu Scandinavia, Oslo

  Nord i Sør

  Nord i Sør er møteplassen for nordnorsk næringsliv, organisasjoner og politikere – der Nord-Norges fremtid blir debattert.

Som medlem i NHO og en landsforening for din bransje har du tilgang på advokathjelp, rådgiving, rabatterte kurs, økonomiske fordeler, arrangementer og påvirkningsmuligheter i politiske saker.