NHO Arktis

Siste nytt fra NHO Arktis:

  1. Stor vekst i utenlandstrafikken ga overnattingsrekord i mars

    Mars ble nok en god måned for overnattingsbedriftene i nord med en økning i totaltrafikken på 5 prosent. De gode tallene skyldes først og fremst en solid økning i utenlandstrafikken som var 21 prosent høyere enn i mars 2022. Tall brutt med på regionnivå viser at det er Tromsø og Lofoten som har hatt størst volumøkning i utenlandstrafikken sammenlignet med mars 2022.

Arrangementer

  1. Frokostmøte administrative anskaffelser

    Tromsø kommune, NHO Arktis, LUP og Næringsforeningen i Tromsøregionen følger opp slik vi annonserte på anskaffelses seminaret 27. april med frokostmøter for alle kategoriene for anskaffelser i Tromsø kommune. Først ut er administrative anskaffelser 23. august. Mer info om program kommer.

  2. Frokostmøte offentlige anskaffelser for kategori bygg og anlegg

    Tromsø kommune, NHO Arktis, LUP og Næringsforeningen i Tromsøregionen følger opp slik vi annonserte på anskaffelses seminaret 27. april med frokostmøter for alle kategoriene for anskaffelser i Tromsø kommune. 13. september møter vi kategori bygg og anlegg. Mer info om program kommer.

Ole Erik Almlid, administrende direktør, NHO. Foto: Moment studio.

Om Næringslivets Hovedorganisasjon (NHO)

NHO er Norges største interesseorganisasjonen for bedrifter. Medlemsbedriftene er både store og små, fra hele landet og fra de fleste bransjer.

NHO sentralt, 10 regionkontorer og 16 landsforeninger bistår med juridisk rådgivning,  gir svar på arbeidsgiverspørsmål, representerer bedriftene i lønnsoppgjør, jobber for politiske gjennomslag og tilbyr nyttige og kostnadsbesparende medlemsfordeler.