NHO

Innhold

Artikkelarkiv

Vis filtrering

53 resultater

Type artikkel
Velg område
53 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Nyhet, NHO Arktis

  NHO Arktis høringsinnspill til nasjonal transportplan 2022-2033

  Dette er NHO Arktis sitt innspill til Troms og Finnmark til Nasjonal transportplan 2022-33.

 2. Nyhet, NHO Arktis

  Gratulerer med morsdagen - din kunnskap er avgjørende!

  1.mars er søknadsfristen til videregående opplæring, og det er mamma som har den største påvirkningen på ungdommen når skole skal velges.

 3. Nyhet, NHO Arktis

  Viktig informasjon om corona

  Helsedirektoratet og FHI har distribuert plakater med smittevernråd og informasjon om coronaviruset på flere språk. Disse kan du laste ned her.

 4. Nyhet, NHO Arktis

  NHO Arktis gratulerer vinneren av Nordnorsk markedsføringspris

  Årets prisvinner hadde en ide som for 15 år siden ble til en visjon om å skape helårsturisme til sin destinasjon Alta ved å utfordre vedtatte sannheter og rådende logikk i reiselivsbransjen hun var en del av. Vi gratulerer Henriette Bismo Eilertsen med "Vintercruise" fra Alta med 2019 markedsføringspris.

 5. Nyhet, NHO Arktis

  Takk for at du jobber i julen!

  Julefreden har senket seg i de tusen hjem. De fleste kan nyte tiden med familie og julemiddag. Da er det lett å glemme at mange er på jobb i juledagene for å holde hjulene i samfunnet i gang. En bransje som før måtte stenge, må nå fylle vaktlister og hilse verden velkommen til nord.

 6. Nyhet, NHO Arktis

  Politiet advarer: Store beløp går tapt i bedrageri mot næringslivet

  Politiet opplever nå flere godt planlagte og snedige faktura- og betalingsbedragerier mot næringslivet. Ofte gjøres disse bedrageriene mulig fordi de kriminelle leser e-post mellom den som sender og den som mottar fakturaen.

 7. Nyhet, NHO Arktis

  Tromsøtunnelene stenges i rushtiden for tungtransport

  Nå krever Tromsø Brann og redning at tunnelsystemet på Tromsøya stenges for tungtransport på grunn av mangelfull brannsikkerhet.

 8. Nyhet, NHO Arktis

  Prøv digitale håndbøker gratis i 30 dager

  Digitale håndbøker gir en samlet oversikt over rettigheter og plikter med beskrivelse av rutiner og retningslinjer i din bedrift.

 9. Nyhet, NHO Arktis

  Mineraler i nord har enorm betydning

  I dag på Industrikonferansen i Bodø overrekker Nordnorsk råd deres mineralstrategi for landsdelen til Digitaliseringsministeren Nikolai Astrup. NHO i nord vil berømme de tre nordligste fylkeskommunene for å ha laget en felles strategi.

 10. Nyhet, NHO Arktis

  NHO hjelper Hilde å sjonglere fire bedrifter

  Trodde du at de nordligste fylkene var rammet av fraflytting og utkantsyndromer? Tro om igjen. Turiststrømmen har banet vei for ny næring, og for små bedrifter kan et NHO-medlemskap være nøkkelen til å lykkes.