Om NHO Arktis

Vi har politisk påvirkningskraft i din region

Vi arbeider kontinuerlig med å fremme våre medlemmers interesser og synspunkter i samfunnsdebatten,  og vi engasjerer oss på ulike arenaer for å bidra til utvikling av næringslivet i Troms, Finnmark og på Svalbard.

Våre prioriterte politiske saker er:

  • Infrastruktur
  • Kompetanse
  • Markedsadgang
  • Næringsvennlig offentlige sektor
  • Seriøst arbeidsliv

Vi bistår med juridisk hjelp og annen rådgivning

NHO Arktis har advokat som er tilgjengelig for alle våre medlemmer, uansett bransje. Advokaten bistår i mange typer spørsmål knyttet til det å ha ansatte. NHO Arktis advokat, Sigurd Kinge veileder og rådgir medlemmer innen arbeidsrett. Har du spørsmål om arbeidsid, sykefravær, ansettelser, nedbemanning eller andre områder innen arbeidsrett, ikke nøl med å ta kontakt. 

Rådgivning er gratis for medlemmene og dersom man ikke klarer å løse tvisten uten rettssak, er også bistand under rettsaken rimelig.

Kontaktinfo: epost: sigurd.kinge@nho.no,  mobil: 458 59 758

Våre arrangementer knytter bedrifter i regionen sammen

NHO Arktis tilbyr flere kurs, seminarer og nettverksmøter. Her vil du få faglig påfyll, bli oppdatert på viktige problemstillinger og knytte kontakter. For mange er tilgangen til gode møteplasser et kjærkomment påfyll i en hektisk hverdag. Gjennom våre seminarer og nettverk møter du mennesker med samme interesser.​

Vi oppfordrer medlemmer til å komme med ønsker for temaer vi skal holde kurs eller seminarer om. Vi avholder arrangementer i Troms, Finnmark og på Svalbard. 

Alle møteplasser legges ut på vår hjemmesiden. De finner du her. 

Vi hjelper deg å bruke medlemskapet og medlemsfordelene

Det er viktig for oss å gjøre medlemskapet lønnsomt for din bedrift. Derfor er vi opptatt av at du benytter deg av de fordelene du har tilgjengelig som NHO medlem.  Vi hjelper deg gjerne med å komme i gang, og begynner å bruke medlemsfordelene. Blant attraktive medlemsfordeler kan vi nevne gratis juridisk rådgivning innen arbeidsrett. 

I vår digitale arbeidsgiverprotal Arbinn.no  finner du informasjon, veiledere, maler  på det aller meste som er relevant for deg som arbeidsgiver. I tillegg får du prisgunstige digitale håndbøker, som våre advokater alltid holder oppdatert til en hver tid. Disse er tilgjengelig på alle digitale plattformer. Mer info om håndbøkene finner du her

NHO tilbyr også alle medlemmer gode pensjons- og forsikringsordninger, samt andre gunstige innkjøpsavtaler. 

Vi er sikre på at du vil finne tjenester og tilbud som vil være verdifulle for din bedrift. Les mer om våre medlemsfordeler.