Månedens bedrift - Anlegg Øst Entreprenør

Publisert

F.v. Elena Slåen Bekkemellem (23), Lærling Anleggsmaskinfører 2023-26 Trude Nilsen Lind	(23), Lærling Anleggsmaskinfører 2023-26 FOTO: Anlegg Øst

F.v. Elena Slåen Bekkemellem (23), Lærling Anleggsmaskinfører 2023-26 Trude Nilsen Lind (23), Lærling Anleggsmaskinfører 2023-26 FOTO: Anlegg Øst. Foto: Linn Alicia Slora Kristiansen

Vi gratulerer vår medlemsbedrift, Anlegg Øst Entreprenør, som månedens bedrift i NHO Innlandet.

NHO Innlandet har valgt Anlegg Øst Entreprenør som månedens bedrift for august:

- Vi har 2532 medlemsbedrifter i NHO Innlandet. En gang i måneden velger vi ut «Månedens bedrift» for å gjøre ekstra stas på en av våre medlemsbedrifter. Dette er et konsept vi har hatt siden 2014. Vi velger bedrifter ut ifra en spredning i geografi, bransje og størrelse, og kanskje det viktigste av alt: en bedrift som har utmerket seg for noe mer enn sin egen virksomhet, sier seniorrådgiver Linn Alicia Slora Kristiansen i NHO Innlandet.

- Vi har valgt Anlegg Øst Entreprenør på bakgrunn av at de har en solid satsning på lærlinger og utviklet seg til å bli en viktig aktør i anleggsbransjen som ivaretar og utvikler sine ansatte. I år tok de inn 10 lærlinger og har totalt 15 lærlinger. Bedriften har doblet antallet læringer de siste 3 årene siden de har gode erfaringer med lærlingene som blir stabile og gode arbeidstakere. De har også flere ansatte som tar videreutdanning fra fagbrevet hos Fagskolen på Gjøvik. Her er det et samlingsbasert opplegg som egner seg godt i kombinasjon med jobben i bedriften.

- Anlegg Øst Entreprenør har 130 ansatte jevnt over, med sesongvariasjoner. De fleste er lokale. Visjonen til bedriften er «å være førstevalget, både for kunder og ansatte.»

- Sykefravær under 1 prosent, noe bedriften tilskriver høy trivsel og godt arbeidsmiljø. Da uværet «Hans» slo til svingte bedriften seg kjapt for å bistå i arbeidet som ble igangsatt. Anlegg Øst Entreprenør har utenom dette utført flest flomsikringsprosjekt her i distriktet. Hovedvirksomheten i selskapet er anleggsvirksomhet, her jobber de med både større og mindre prosjekt.

- Vi er stolte og glade over å kunne presentere Anlegg Øst Entreprenør som månedens bedrift. Gratulerer så mye, avslutter Kristiansen.