Månedens bedrift - Ringsaker Industriservice

Publisert

Månedens bedrift

Foto: Linn Alicia Slora Krisitansen

Vi gratulerer vår medlemsbedrift, Ringsaker Industriservice i Moelv, som månedens bedrift i NHO Innlandet.

Vi har 2532 medlemsbedrifter i NHO Innlandet. En gang i måneden velger vi ut «Månedens bedrift» for å gjøre ekstra stas på en av våre medlemsbedrifter. Dette er et konsept vi har hatt siden 2014. Vi velger bedrifter ut ifra en spredning i geografi, bransje og størrelse, og kanskje det viktigste av alt: en bedrift som har utmerket seg for noe mer enn sin egen virksomhet. Månedens bedrift for april 2023 er Ringsaker Industriservice.

Ringsaker Industriservice er også medlem i Norsk Industri og Teknobedriftene. Vi har valgt Ringsaker Industriservice på bakgrunn av at de har lange tradisjoner og solid renommé i lokalsamfunnet. De er en godkjent lærebedrift som årlig tar imot 3-4 lærlinger. Flere tidligere lærlinger er også fast ansatte i dag.

Ringsaker Industriservice sysselsetter i overkant av 60 personer. De har base i Moelv, ved Mjøsbrua i Innlandet, med en allsidig og moderne maskinpark med utstyr for vannskjæring, plasma- og gasskjæring, platebearbeiding, sveising, dreiing og maskinering. Bedriften har egne konstruktører, og kraftig 3D tegne- og konstruksjonsverktøy, for effektiv konstruksjon og dokumentasjon. Mye av utstyret de produserer er spesialtilpasset kunders beskrivelser og spesielle behov. Oppdrag består blant annet av tilvirkning av utstyr og maskiner, ombygging og modernisering av utstyr, montering, reparasjoner og vedlikehold ute hos kunder. I fjor tok de også på seg oppdraget med å reparere Mjøsas hvite svane. Bedriften satte til side andre oppgaver for å ha enda flere ressurser tilgjengelig til reparasjonen av Skibladner, noe som ble godt mottatt fra både styret i Oplandske Dampskibsselskap, og turister.

Vi er stolte og glade over å kunne presentere Ringsaker Industriservice som månedens bedrift. Gratulerer så mye, sier seniorrådgiver i NHO Innlandet, Linn Alicia Slora Kristiansen.