Medlemmene våre har talt

Publisert

Medlemmene våre  i Innlandet har talt. FOTO: Linn Alicia Slora Kristiansen.

Medlemmene våre i Innlandet har talt. FOTO: Linn Alicia Slora Kristiansen.

Vi ønsker hele tiden å forbedre oss og levere de tjenestene som dere medlemmer etterspør. I den anledning har vi gjennomført en medlemsundersøkelse og fått gode og tydelige tilbakemeldinger fra dere.

Kort oppsummert – dette er tilbakemeldingene dere har gitt:

Bedriftene våre er medlemmer i NHO Innlandet fordi de ønsker å være medlem av en organisasjon som kan påvirke sentrale og lokale myndigheter - og de vil bidra til et seriøst arbeidsliv. I tillegger det viktig for våre medlemmer å ha tilgang til faglig ekspertise innenfor arbeidsgiverspørsmål.

Det er gledelig å bemerke at våre medlemmer i NHO Innlandet stadig blir mer fornøyd med NHO. Det er også hyggelig å få tilbakemeldinger på at våre medlemmer setter pris på at vi kommer ut til bedriftene. For vår del er det lærerikt, og vi tar med oss deres innspill tilbake i organisasjonen.  

Vi tar også med oss at vi skal bli enda flinkere til å markedsføre tilbudet vårt og fortelle om hva vi leverer. Det er også viktig for oss å fortsette å være synlige, samtidig som vi også kontinuerlig jobber for å være relevante for medlemmene.

 

Hvis du som medlem savner informasjon fra oss kan du gjøre følgende:

  • Logge deg inn på Arbinn, som er din arbeidsgiverportal
  • Sjekk at mail adressen som ligger inne hos oss ikke er en post adresse. Oppdater info om hvem som er daglig leder og kryss av for at du ønsker å motta info fra NHO