Om NHO Innlandet

Vi har politisk påvirkningskraft i din region

Hovedoppgaven vår er å formidle NHOs nasjonale utspill, drive lokalt opinionskapende arbeid og påvirke lokale og regionale myndigheter. 

Jon Kristiansen er regiondirektør for NHO Innlandet. Kontakt han om politiske spørsmål du som arbeidsgiver er opptatt av.

Vi bistår med juridisk hjelp og annen rådgivning

Trenger du veiledning fra en advokat innen arbeidsrett? Frode Berntsen er NHO Innlandets advokat. Han gir råd om permitteringer, oppsigelser, sykefraværsoppfølging, pensjon og en rekke andre områder.

Dette er en tjeneste som dekkes fullt ut av medlemskontingenten, og som sikrer deg rask og kompetent juridisk bistand innen alle områder av den individuelle og kollektive arbeidsretten.​

På vår arbeidsgiverportal arbinn.nho.no kan du dessuten finne relevant informasjon om de mest vanlige problemstillinger arbeidsgivere står overfor. 

Gjennom en samarbeidsavtale med advokatfirmaet Eurojuris Norge tilbys NHOs medlemmer rabatt på forretningsjuridiske tjenester. I vår region er det advokatfirmaet Alver som representerer denne kjeden.

Våre arrangementer knytter bedrifter i regionen sammen

Som medlem i NHO kan du delta på våre arrangementer og kurs. Temaer på kursene er blant annet lønnsspørsmål, medarbeidersamtaler og oppfølging av sykmeldte. For mange er tilgangen til gode møteplasser et kjærkomment påfyll i en hektisk hverdag. Gjennom våre seminarer og nettverk møter du mennesker med samme interesser.​

Arrangementer til NHO Innlandet
Kurs som holdes i din region

Vi hjelper deg å bruke medlemskapet og medlemsfordelene

Det er viktig for oss å gjøre medlemskapet lønnsomt for din bedrift. Blant attraktive medlemsfordeler kan vi nevne gratis juridisk rådgivning innen arbeidsrett.  I tillegg jobber vi for at du som medlem skal få nyttige verktøy, produkter og tjenester til en gunstig pris. De digitale håndbøkene og pensjons- og forsikringsordninger er eksempler på dette. Vi er sikre på at du vil finne tjenester og tilbud som vil være verdifulle for din bedrift.

Se alle våre medlemsfordeler
 

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt