NHO

Innhold

Arrangementer i Møre og Romsdal

Vis filtrering

4 resultater

Type arrangement
Velg område
Fylker
4 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. 6. mai - 24. juni 2021,

  Digitalt

  Valg 21

  13. september 2021 er det stortingsvalg i Norge. NHO Møre og Romsdal i samarbeid med en rekke nærings- og arbeidslivsorganisasjoner i fylket, tatt initiativ til flere digitale arrangement i tiden før valget. Her skal vi bli nærmere kjent med listetoppene fra Møre og Romsdal og få innsikt i hvordan de politiske partiene stiller seg i lokale, regionale og nasjonale saker som er viktige for næringslivet.

 2. 19. mai 2021,

  Digitalt

  Norsk helseindustri- eksport og produksjon

  Helseindustrien er en av Norges største eksportnæringer, med nesten 26 milliarder kroner i eksportinntekter i 2020. Med riktige rammebetingelser kan helsenæringen bli en enda viktigere eksportnæring for Norge. ¬Det viser en helt ny rapport om helseindustriens eksportpotensial. Velkommen til lansering av rapporten

 3. Årsmøte 2021 - NHO Møre og Romsdal

  Velkommen til årsmøte og faglig påfyll! Årsmøtet i NHO Møre og Romsdal arrangeres på Teams onsdag 26. mai 15.00-17.00. Påmeldingsfrist 24. mai.

 4. 1. juni 2021,

  Digitalt

  NKIU 2021: Back to business - but not business as usual

  Årene fremover blir tiden hvor verden skal "build back better". Flere jobber må skapes, det må tenkes nytt og nye samarbeidsformer vil oppstå. Arbeidslivet vil se annerledes ut enn før pandemien. Norske bedrifter og investeringer er en del av løsningen og det er tid for å komme back to business!