Hjørnesteinsbedriften Offersøy Feriesenter utmerker seg lokalt og nasjonalt!

Publisert

Daglig leder Gunnar Fenes og Vibeke Antonsen Fenes mottok prisen av seniorrådgiver Lars Fredrik Martinussen under frokostmøte i Lødingen torsdag morgen! Foto: Aina Fagereng

Gjennom 40 år har bedriften skapt nordnorske minner for et norsk, lokalt og internasjonalt publikum. Bedriften er godt ansett og er kjent for god service, god mat, et bredt aktivitetstilbud og god beliggenhet. Den familieeide bedriften har satset med et variert aktivitetstilbud for gjester i alle aldre. Tilbudene tar utgangspunkt i lokale muligheter for fritidsfiske og naturopplevelser, og med utleie av utstyr tilbyr de sine gjester en komplett opplevelse av Vestbygda – en av perlene i regionen. Årets første utdeling av prisen månedens bedrift går til Offersøy Feriesenter i Lødingen Vestbygd!

Torsdags morgen ble det arrangert frokostmøte om statsbudsjettets betydning i Lødingen, som da åpnet anledningen til å dele ut årets første månedens bedrift til en familieeid hjørnesteinsbedrift helt sydspissen på Hinnøya!

En plass for alle

Offersøy Feriesenter ligger helt sør på Norges største øy; Hinnøya. Siden 1982 har de drevet med overnatting, opplevelser, møteromsfasiliteter, brygge og kafe/restaurant. For de som kommer tilreisende, om det er over vann eller land, tilbyr bedriften organiserte opplevelser i tillegg til utleie av båt, sykkel, kano og kajakk som utvider gjestenes muligheter for å oppleve naturen og dyrelivet i området.  

Fremtidsrettet pågangsmot 

Under pandemien har selskapet sett muligheter trass nedgang i turisme og aktivitet. Offersøy Feriesenter rettet fokuset mot å oppdatere og utvide feriesenteret med blant annet forbedring av egen båtpark og flere campingplasser. Reiselivet ble hardt rammet av pandemiårene, men med et utvidet tilbud har de kunne fortsette med jobb- og verdiskapning til gode for både lokalsamfunn og regionens tilbud innen turisme. 

Lokalt samlingspunkt 

Feriesenteret er mer enn bare et turistmål. Offersøy Feriesenter er også et samlingspunkt for lokalbefolkningen og har bidratt sterkt til å tilgjengeliggjøre Vestbygda for befolkningen i hele regionen. Feriesenteret var lenge den eneste restauranten i bygda, og er en plass hvor man både kan spise god mat, overnatte og ta med venner og familie enten det er høytid eller hverdag. Uansett hvem som kommer så får de et smil fra de ansatte, som yter god service og serverer god mat. 

Et viktig nord-norsk feriesenter 

Offersøy Feriesenter bidrar til å synliggjøre og tilgjengeliggjøre de unike delene av vår landsdel. Feriesenteret er med på å gi Nord-Norge bredden og dybden som er nødvendig for å tiltrekke et krevende og internasjonalt publikum. 

Hvordan skulle tilreisende ellers få komme opp i høyden i Vestbygda, og oppleve 360 graders panoramautsikt over Lofoten og Ofoten? 

Det er derfor veldig givende å gi Offersøy Feriesenter prisen for januar 2023! 

 

Bli bedre kjent med Offersøy Feriesenter og deres tilbud på deres hjemmesider (lenke her)

I 2018 ble daglig leder Gunnar Fenes intervjuet av NHO Reiseliv (les intervjuet her)