Månedens bedrift er FK Bodø/Glimt!

Publisert

f.v. Svein Tore Hansen, regiondirektør Daniel Bjarmann-Simonsen i NHO Nordland, tidligere Glimt-spiss Håvard Sakariassen, styreleder Inge Henning Andersen, trener og Årets Nordlending Kjetil Knutsen, daglig leder Frode Thomassen. Foto: Kristoffer W. Pettersen/Avisa Nordland.

FK Bodø/Glimt har vist at man får det til, og satt Bodø på kartet internasjonalt med ekstra jubel når de slo Roma 2-0 på hjemmebane tidlige i år. Bodø/Glimt viser at du kan bli best i Norge to år på rad, og for Nordland er dette en fantastisk bragd som sprer motivasjon og glede til samfunnet rundt oss!

Stolthet for landsdelen 

FK Bodø/Glimt viser oss for andre året på rad at de er Norges beste fotballag når de tok seriegullet 2021, en oppfølger fra 2020 da de var første nordnorske seriemesteren noensinne!

Gode prestasjoner på banen, krever også gode prestasjoner utenfor banen. Ledelse, administrasjon og de øvrige ansatte er helt avgjørende for suksess, og selv om Bodø/Glimt er gode også utenfor banen, vil de hele tiden bli bedre. Det ønsker vi i NHO Nordland å bidra til, og de ble i fjor medlem i NHO, som en av få sportsklubber og topplag i Norge! 

For oss i NHO er arbeidet for jobb- og verdiskaping øverst på agendaen, og Bodø/Glimt er en virkelig bidragsyter til begge deler. Fotballklubben skaper ikke bare jobber, men sosiale og økonomiske verdier gjennom suksess, seriøsitet og deres engasjement i Action Now. 

Partnerskap 

Klubben har en helt egen partnerskapsstrategi som strekker seg mot FNs bærekraftsmål nummer 11 som handler om å styrke samfunnet rundt. En synergi mellom å gi og ta, hvor partnerne til klubben blir en del av utviklingen og kan stolt vise sitt merke på draktene til spillerne. Dette viser at det er mer enn penger, det handler om å bygge kultur og gode lokalsamfunn. Og denne måte å tenke på gir verdiskaping i og utenfor klubbens vegger! 

 

Vi er stolte av det dere får til, og det er stor stas for oss å kunne overrekke Månedens Bedrift desember 2021!  

 

Dagen i dag var også ekstra spennende da trener Kjetil Knutsen tok seieren som Årets Nordlending 2021 -vi gratulerer så mye! Les mer om kåringen her.

Årets Nordlending 2021

Vinneren av Årets Nordlending 2021 ble Bodø/Glimt-trener Kjetil Knutsen! Foto: Kristoffer W. Pettersen, Avisa Nordland.