Om NHO Trøndelag

Vi har politisk påvirkningskraft i din region

Vi arbeider kontinuerlig med å fremme våre medlemmers interesser og synspunkter i samfunnsdebatten,  og vi engasjerer oss på ulike arenaer for å bidra til utvikling av næringslivet i Trøndelag.

Noen av våre prioriterte politiske saker er:

  • Infrastruktur
  • Kompetanse
  • Markedsadgang
  • Næringsvennlig offentlige sektor
  • Seriøst arbeidsliv

Vi bistår med juridisk hjelp og annen rådgivning

NHO Trøndelag tilbyr våre medlemsbedrifter rask, effektiv og gratis juridisk bistand innen det arbeidsrettslige området. Bistand gis i form av rådgivning per telefon, e-post eller avtalte møter.

Ta gjerne kontakt med oss dersom du har spørsmål knyttet til tariff, ansettelse, ferie, sykelønn, pensjon, nedbemanning, permittering mm.
Vi yter også bistand i forbindelse med personalsaker, oppsigelser og avskjedssaker.

Våre arrangementer knytter bedrifter i regionen sammen

NHO Trøndelag tilbyr flere kurs, seminarer og frokostmøter. Her vil du få faglig påfyll, bli oppdatert på viktige problemstillinger og knytte kontakter. For mange er tilgangen til gode møteplasser et kjærkomment påfyll i en hektisk hverdag. Gjennom våre seminarer og nettverk møter du mennesker med samme interesser.​

Vi oppfordrer medlemmer til å komme med ønsker for temaer vi skal holde kurs eller seminarer om. Her kan du finne mer informasjon om våre møteplasser.

Vi hjelper deg å bruke medlemskapet og medlemsfordelene

Det er viktig for oss å gjøre medlemskapet lønnsomt for din bedrift. Derfor er vi opptatt av at du benytter deg av de fordelene du har tilgjengelig som NHO medlem.  Vi hjelper deg gjerne med å komme i gang, og begynner å bruke medlemsfordelene. Blant attraktive medlemsfordeler kan vi nevne gratis juridisk rådgivning innen arbeidsrett. 

I vår digitale arbeidsgiverprotal Arbinn.no  finner du informasjon, veiledere, maler  på det aller meste som er relevant for deg som arbeidsgiver. I tillegg får du prisgunstige digitale håndbøker, som våre advokater alltid holder oppdatert til en hver tid. Disse er tilgjengelig på alle digitale plattformer. Mer info om håndbøkene finner du her

NHO tilbyr også alle medlemmer gode pensjons- og forsikringsordninger, samt andre gunstige innkjøpsavtaler. 

Vi er sikre på at du vil finne tjenester og tilbud som vil være verdifulle for din bedrift. Her får du mer info om alle våre medlemsfordeler.

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt