NHO

Innhold

NHO Vestfold og Telemark

Siste nytt fra NHO Vestfold og Telemark:

 1. Nyhet, NHO Vestfold og Telemark

  Årskonferansen 2020 - kort oppsummert

  Tusen takk for en strålende dag på "Neste trekk"

 2. Nyhet, NHO Vestfold og Telemark

  Ola Elvestuen kommer på årskonferansen

  Velkommen til Sandefjord 21. januar - til foredrag og dialog om nye løsninger og verdikjeder knyttet til utfordringer med klima, kompetanse og trender vi ser komme i det nye ti-året

 3. Nyhet, NHO Vestfold og Telemark

  Noe er i emning

  Noe er i emning, sa administrerende direktør i NHO, Ole Erik Almlid på dagens årskonferanse i Oslo Spektrum. Det skal skrives historie. Historien om vårt 20-tall. Den skal fortelle om bedriftene som fant løsningene, om bedriftene som skapte nye jobber og bedriftene som sikret inntektene og løste klimakrisen i samarbeid med fagmiljøer og myndigheter

Arrangementer

 1. 17. mars 2020,

  Politihøgskolen Justissektorens Kurs- og Øvingssenter Jkø Stavern

  Møt PST og politiet i Sør-Øst politidistrikt

  Også i år har NSR invitert representanter fra PST og Sør-Øst politidistrikt til halvdagsseminar, i samarbeid med NHO Vestfold og Telemark. Benytt sjansen til å høre og spørre om de siste trender og trusselvurderinger.

 2. 19. mars 2020,

  Comfort Hotel Porsgrunn, Kammerherreløkka 3, 3915 Porsgrunn

 3. 24. mars 2020,

  Brunvoll, Storvegen 48, 3880 Dalen

  Kurs i bemanning, arbeidstid, nye regler om varsling

  Er du leder i en bedrift her i Vest-Telemark og som trenger mer kunnskap om hvordan du kan tilpasse bemanningen i bedriften etter oppdragsmengden? Vest-Telemark Næringsforum og NHO Vestfold Telemark inviterer til kurs hos Brunvoll Mar-El AS på Dalen.

Som medlem i NHO og en landsforening for din bransje har du tilgang på advokathjelp, rådgiving, rabatterte kurs, økonomiske fordeler, arrangementer og påvirkningsmuligheter i politiske saker.