NHO

Innhold

NHO Vestfold og Telemark

Siste nytt fra NHO Vestfold og Telemark:

 1. Nyhet, NHO Vestfold og Telemark

  Flere drar til Sverige og handler billig mineralvann

  Morten Gran ber regjeringspartiene handle snarest. 350-kroners grensen burde vært avviklet i går. De nye reglene som er innført de siste årene er svært utfordrende for oss og andre i næringen, sier Morten Gran.

 2. Nyhet, NHO Vestfold og Telemark

  Hotellgjestenes favoritt i Telemark

  Tuddal Høyfjellshotell i Telemark kommer øverst på listen over hoteller i Norge når gjester gir tilbakemelding på booking.com om service.

 3. Nyhet, NHO Vestfold og Telemark

  Frokost for gründere i vekst. Ansettelse, innleie og kjøp av tjenester. Lov og lurt

  Spise frokost tirsdag 25. juni kl. 08.00 med oss og Gründerhuset HI5? Vi ønsker nyetablerte firmaer som medlemmer i NHO Gründer. Vi tror vi kan gjøre din hverdag tryggere, hyggeligere, enklere og mer oversiktlig!

Arrangementer

 1. 19. august 2019,

  Kafé K, Storgata 174 C, 3915 Porsgrunn

  Hva gjør politikerne i Grenland for næringslivet?

  NHO Vestfold/Telemark og Varden arrangerer åpent valgmøte på Kafe K i Porsgrunn der du kan høre både bedriftsledere og politikere. Hva kan og vil politikerne gjøre for å tilrettelegge for bedriftene? Næringslivet utfordrer og politikerne svarer.

 2. 22. august 2019,

  Tollboden, P. A. Heuchs Gate 4A, 3770 Kragerø

  Hva gjør politikerne for bedriftene i Kragerø?

  NHO Vestfold og Telemark og Kragerø næringsforening inviterer til åpent møte på Tollboden.

 3. 28. august 2019,

  Clarion Collection Hotel Bryggeparken, Langbrygga 7, Skien

  De ansattes helse. Ditt problem?

  Størsteparten av sykefraværet og produksjonstapet i Norge skyldes muskel- og skjelett- og lettere psykiske plager. Alle opplever helseplager og vanskelige perioder i livet. Hvordan vi blir møtt av leder og kollegaer påvirker egen tro på mestring, og blir dermed avgjørende for om man velger å bli hjemme eller komme på jobb.

Som medlem i NHO og en landsforening for din bransje har du tilgang på advokathjelp, rådgiving, rabatterte kurs, økonomiske fordeler, arrangementer og påvirkningsmuligheter i politiske saker.