Artikler

Vis filtrering

28 resultater

Type artikkel
Velg område
28 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Tilrettelagt avdeling er kjempesuksess på Høiax

  Kjell-Åge, Ronny og kollegaene har en viktig jobb å gå til hver dag, takket være god tilrettelegging og en leder som brenner for å hjelpe andre. Høiax har funnet oppskriften på en inkluderende arbeidsplass, og deler den gjerne videre.

 2. Mouayad, båtflyktning fra Syria, fikk nytt liv i Norge

  Drømmen var å jobbe og leve et fredelig og alminnelig liv i et hus med familien. Gjennom NAV fikk han jobb på Matbørsen i Stokke, hos HR-ansvarlig Kristine Abrahamsen. For Matbørsen handler det ikke om å ta samfunnsansvar alene, men like mye om å rekruttere ansatte med ulik kompetanse og ulike egenskaper.

 3. Prosjektet Vi inkluderer! begynner å gi resultater

  Prosjektet Vi inkluderer! skal bidra til at flere med nedsatt funksjonsevne eller hull i CV-en kommer i jobb. Arbeidet tar tid, men prosjektet har i stor grad nådd målet om å utvikle gode arbeidsformer for inkludering i pilotregionene i NAV. Det viser prosessevalueringen gjennomført av Oslo Economics.

 4. Nordvik vil inspirere flere til å se at mangfold gir muligheter

  Selv om næringslivet er hardt rammet av pandemien, er det også mange bedrifter som trenger arbeidskraft. Regjeringen tok initiativ til kampanjen #Semuligheter for å rette søkelyset mot inkludering i og etter koronakrisen. Konsernet Nordvik er en av flere NHO-bedrifter som er ambassadør for kampanjen, og vil inspirere flere til å rekruttere bredt.