NHO Service og Handel samler frisørbransjen

Publisert

Hele frisørbransjen i Norge samler seg i NHO Service og Handel etter at Raise Gruppen (Nikita/Sayso) og Cutters melder overgang til Norske Frisør og Velværebedrifter (NFVB).

-Vi er svært glade for at vi nå samler hele bransjen under ett tak. Dette vil gi oss kraft i det viktige arbeidet vi står i for å skape en enda bedre og mer attraktiv frisørbransje i Norge, sier adm. direktør Anne Mari Halsan i NFVB. Både Raise Gruppen AS og Cutters AS kommer fra Virke når de nå melder overgang til NHO Service og Handel-foreningen.

Raise Gruppen og Cutters er de største aktørene i den norske frisørbransjen.

Konserndirektør HR, Trude Hov Sørensen hos Raise Gruppen AS sier det er flere årsaker til at de nå går til NHO:
- Vi ser etter Covid-19-utfordringene at det er viktigere enn noen gang å stå samlet i arbeidet med å sikre gode rammebetingelser for bransjen.

- Sammen skal vi bygge omdømme og stolthet for bransjen gjennom et felles tariffarbeid, fokus på Trygg Salong innenfor NFVB og NHO Service og Handel.

Også Cutters trekker fram verdien av å samle laget:

– Bransjen er tjent med at alle samler seg i en arbeidsgiverforening, ikke to. Det er flere bransjeutfordringer som må løses i årene som kommer, og det er viktig at alle arbeidsgivere er samlet og trekker i samme retning.
Vi ser frem til å bygge oppunder det gode arbeidet som NFVB gjør, sier Kristian Solheim, gründer og daglig leder i Cutters.

KONTAKTPERSONER:
  • Anne Mari Halsan adm. direktør i Norske Frisør og Velværebedrifter tlf 911 06 279
  • Trude Hov Sørensen, Konserndirektør HR i Raise Gruppen tlf 410 04654
  • Kristian Solheim, daglig leder i Cutters, tlf 932 60757