NHO hjelper deg som arbeidsgiver

  • Få hjelp til å følge opp bedriftens ansatte
  • Tilpasning av medlemskapet og medlemsfordeler 
  • Alle dine kontaktpunkter som medlem
Snarveier
Aktuelt
Arrangementer
  1. Grensekryssende godskonferanse

    Godstransporten mellom Norge og Europa forventes å øke fremover og behovet for grønn transport er stort. Konferansen vil sette søkelyset på det dynamiske spenningsfeltet mellom vekst og bærekraft: Kan effektiv og klimavennlig godstransport bidra til etablering av grønn industri, økt eksport og verdiskaping?

  2. Webinar om nye innleieregler og forslag til utvidet arbeidsgiveransvar i konsern

    5. desember avgir Stortingets arbeids- og sosialkomité innstilling om regjeringens lovforslag om betydelige innstramminger i regelverket for innleie fra bemanningsforetak. I dette webinaret vil vi også redegjøre for regjeringens oppfølging av Fougnerutvalget. Her foreslås flere sentrale endringer i arbeidsmiljøloven, som blant annet utvidet arbeidsgiveransvar i konsern og ny bestemmelse som skal tydeliggjøre grensen mellom arbeidstaker og selvstendig oppdragstaker.

Medlemsfordeler

Nyhet! Arbeidskontrakt - verktøy med maler og veiledning

Vi gjør det enkelt for deg å lage arbeidsavtaler når du skal ansette. I verktøyet får du veiledningen du trenger, og du kan tilpasse og skreddersy avtalen ut fra ditt behov. Vi lagrer opplysningene du fyller inn i 14 dager.

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert og meld deg på vårt nyhetsbrev her!