Arrangementer

8 resultater

Type arrangement
Velg område
Fylker
8 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Arendalsuka 2024

  Arendalsuka pågår fra 12.-16. august. NHO-fellesskapet tilbyr et bredt program fra mandag til fredag. Dette kan du se både digitalt og ved å besøke oss i Næringslivets Hus i MØR biffhus i Arendal.

 2. Hold av datoen: NHO Nordlands hagefest 2024

  NHO Nordlands årlige hagefest går i 2024 av stabelen den 20. august. Dette er en av våre faste møteplasser, hvor vi samler bedriftsledere, folkevalgte, akademia, ledere i offentlig sektor, folk fra kulturliv og fagbevegelse til hagefest i Bodø.

 3. Digitalt frokostmøte med Abelia

  Abelia og NHO Vestland inviterer til digitalt frokostmøte fredag 6. september. Vi informerer om aktuelle saker og arbeid frem mot stortingsvalget i 2025. Medlemsbedrifter presenterer utfordringer og muligheter fremover, og det blir mulighet for spørsmål og innspill.

 4. Digitalt frokostmøte med NHO Service og Handel

  NHO Service og Handel og NHO Vestland inviterer til digitalt frokostmøte mandag 9. september. Vi informerer om aktuelle saker og arbeid frem mot stortingsvalget i 2025. Medlemsbedrifter presenterer utfordringer og muligheter fremover, og det blir mulighet for spørsmål og innspill.

 5. Digitalt frokostmøte med Finans Norge

  Finans Norge og NHO Vestland inviterer til digitalt frokostmøte tirsdag 17. september. Vi informerer om aktuelle saker og arbeid frem mot stortingsvalget i 2025. Medlemsbedrifter presenterer utfordringer og muligheter fremover, og det blir mulighet for spørsmål og innspill.

 6. NHOs leverandørskole

  Vil du bli en god leverandør til offentlig sektor og skaffe deg nye forretningsmuligheter? Nå har du mulighet til å lære deg spillereglene for å kunne levere tilbud.