NHO

Innhold

NHO Agder

Siste nytt fra NHO Agder:

 1. Nyhet, NHO Agder

  - Kan operere på nivå med større bedrifter

  Det er krevende å etablere ny bedrift – og veldig ofte kan man føle seg veldig alene i møte med nye og ukjente utfordringer. Medlemskapet i NHO Gründer har gjort oppstarten enklere og økt muligheten for å lykkes sier Trine Omholt i cateringbedriften Morgenfugl.

 2. Nyhet, NHO Agder

  NHO er gull verdt for bedrifter uten HR-avdeling

  – Jeg får ofte tilbakemeldinger på at mange føler seg alene i arbeidsrettslige spørsmål. Det kan være alt fra hvordan ferier skal avvikles til hvordan man skal håndtere en nedbemanning, sier NHO-advokat Arnfinn Jensen.

 3. Nyhet, NHO Agder

  Det er ikke bedriftene som innoverer - det er menneskene i den

  Fredag 11. oktober holdt NHO Agder et informasjonsmøte om hvordan partssamarbeid i bedriften kan føre til økt produktivitet, lønnsomhet og omstillingsevne.

Arrangementer

 1. 25. oktober 2019,

  NHO Agder, Kjøita 6, Kristiansand

  Workshop i NHOs digitale håndbøker

  Vurderer dere å abonnere på våre digitale håndbøker? Ta med PC og kom på workshop i våre lokaler på Kjøita i Kristiansand.

 2. 29. oktober 2019,

  Business Region Kristiansand, 3. etg., Rådhusgata 12, 4611 Kristiansand

  Gründeruka: Bedriftens første ansettelse

  I samarbeid med Business Region Kristiansand og Innoventus Sør inviterer vi til frokostmøte der tema er fallgruver og gode råd om bedriftens første ansettelse.

Som medlem i NHO og en landsforening for din bransje har du tilgang på advokathjelp, rådgiving, rabatterte kurs, økonomiske fordeler, arrangementer og påvirkningsmuligheter i politiske saker.