• NHO Kurs: Lær av våre eksperter

  Se kurs på Arbinn

  NHO Pensjon gjør det enkelt å sikre bedriften en god pensjonsløsning

  Les mer

 • Norsk næringsliv kan gjøre mer for å involvere flere i arbeidslivet - hvis virkemidlene tilpasses bedriftenes hverdag.
 • Tre fjerdedeler av alle ungdommer som søker læreplass i Vest-Agder, hadde i begynnelsen av september fått bekreftet utplassering.
  Stadig flere får læreplass
  11. september 2017

  Tre fjerdedeler av alle ungdommer som søker læreplass i Vest-Agder, hadde i begynnelsen av september fått bekreftet utplassering.

 • Kompetanse Norge lyser ut midler til kurs i grunnleggende ferdigheter. Tilskuddsordningen Kompetansepluss har vokst og er nå på rundt 200 millioner kroner årlig.
  Tid for å plusse på kompetansen
  1. september 2017

  Kompetanse Norge lyser ut midler til kurs i grunnleggende ferdigheter. Tilskuddsordningen Kompetansepluss har vokst og er nå på rundt 200 millioner kroner årlig.

 • Arbeidsledigheten faller i begge Agder-fylkene, men fortsatt topper regionen ledighetsstatistikken sammen med Rogaland.
  Ledigheten går ned
  1. september 2017

  Arbeidsledigheten faller i begge Agder-fylkene, men fortsatt topper regionen ledighetsstatistikken sammen med Rogaland.

 • Skolen ble startet som et direkte svar på næringslivets behov for et alternativt skoletilbud i Arendals-regionen. Nå velger stadig flere «vanlige» elever å søke seg til Arendal International School.
  Månedens bedrift: Arendal International School
  31. august 2017

  Skolen ble startet som et direkte svar på næringslivets behov for et alternativt skoletilbud i Arendals-regionen. Nå velger stadig flere «vanlige» elever å søke seg til Arendal International School.

 • Formueskatt og fagopplæring var to av stikkordene da bedrifter i Mandal møtte politikere for å diskutere attraktivitet og rammebetingelser.
  Dette trenger bedrifter for å lykkes!
  30. august 2017

  Formueskatt og fagopplæring var to av stikkordene da bedrifter i Mandal møtte politikere for å diskutere attraktivitet og rammebetingelser.

 • NHOs ferske kompetansebarometer bekrefter at bedriftene på Agder fortsatt etterspør kompetanse innen ingeniørfag, samtidig seks av 10 NHO-bedrifter har behov for å rekruttere medarbeidere med fagbrev.
  Ingeniører og yrkesfag fortsatt ettertraktet
  28. august 2017

  NHOs ferske kompetansebarometer bekrefter at bedriftene på Agder fortsatt etterspør kompetanse innen ingeniørfag, samtidig seks av 10 NHO-bedrifter har behov for å rekruttere medarbeidere med fagbrev.

 • Bli med på spennende kurs i Agder! Vær tidlig ute og få med deg lanserings-tilbudene.

Aktuelt

Kontakt

Siri Mathiesen

Regiondirektør

NHO Agder

Siri.Mathiesen@nho.no
Telefon
90825942
Trond Madsen

Rådgiver

NHO Agder

trond.madsen@nho.no
Telefon
90591255
Fred Skagestad

Utdanningsrådgiver

NHO Agder

Fred.Skagestad@nho.no
Mobil
90078066
Arnfinn Jensen

Advokat

NHO Agder

arnfinn.jensen@nho.no
Mobil
90954423