NHO

Innhold

NHO Agder

Siste nytt fra NHO Agder:

 1. Nyhet, NHO Agder

  - Nå må vi satse på ungdom som vil inn i arbeidslivet

  En hel generasjon unge risikerer å få en tøff vei inn i arbeidslivet i kjølvannet av koronakrisen. - Nå er det ekstra viktig å hjelpe bedrifter som vil gi ungdom opplæring og jobb, mener May-Lene Noddeland (LO) og Anne Klepsland Simonsen (NHO).

 2. Fagartikkel, NHO Agder

  Styrearbeid i krisetider!

  Utfordringene som koronaviruset innebærer, gjør at godt styrearbeid er viktigere enn noensinne!

 3. Nyhet, NHO Agder

  Syvertsen ny styreleder i NHO Agder

  Konsernsjef Steffen Syvertsen i Agder Energi er valgt som ny styreleder i NHO Agder. Syvertsen overtar som styreleder etter Jan Sigurd Otterlei.

Arrangementer

 1. 27. mai 2020,

  Teams

  Digitalt kurs i styrekompetanse for gründere/vekstbedrifter

  I samarbeid med Advokatfirma Tofte tilbyr Innoventus Sør og NHO Agder digitalt kurs i styrets arbeid og ansvar for gründere og oppstartsbedrifter.

 2. Spørsmål og svar fra NAV-bedrifter og ansatte i en ny situasjon

  Den plutselige og ekstraordinære situasjonen samfunnet er kommet opp i, har gitt mange bedrifter og ansatte nye utfordringer.På dette nettmøtet deltar NAV for å svare på forhåndsinnsendte spørsmål fra bedriftene og å gi kort status på situasjonen sett fra NAV sitt ståsted akkurat nå.

NHO er Norges største interesseorganisasjonen for bedrifter. Medlemsbedriftene er både store og små, fra hele landet og fra de fleste bransjer.

NHO sentralt, 10 regionkontorer og 16 landsforeninger bistår med juridisk rådgivning,  gir svar på arbeidsgiverspørsmål, representerer bedriftene i lønnsoppgjør, jobber for politiske gjennomslag og tilbyr nyttige og kostnadsbesparende medlemsfordeler.

Bildet: Nina Solli, regiondirektør for NHO Viken Oslo. 

Få de siste nyhetene fra NHO

Få de siste nyhetene fra NHO

Avmeldingen er mottatt!

Meld deg på ett oppsummert nyhetsbrev:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: