NHO

Innhold

NHO Agder

Siste nytt fra NHO Agder:

 1. Nyhet, NHO Agder

  Milliard-bedrift som vil vokse seg enda større

  Her er et virkelig lyspunkt blant bedriftene på Sørlandet: SG Armaturen i Lillesand har passert 1,2 milliarder kroner i omsetning – og nå vil de vokse videre!

 2. Nyhet, NHO Agder

  Bli kjent med årets aktører på Den store pengedagen 22. oktober

  Nøkkelen med Den store pengedagen er muligheten for en-til-en samtale med de ulike virkemiddelaktørene. I løpet av en 15 minutter lang speed date avklarer du hvilke ideer det er mulig å jobbe videre med, og hvilke ideer som har bedre forutsetninger for å lykkes gjennom å benytte andre finansieringskanaler.

 3. Nyhet, NHO Agder

  Slik booker du avtaler til Den store pengedagen 22. oktober

  Nøkkelen med Den store pengedagen er muligheten for en-til-en samtale med de ulike virkemiddelaktørene. Arrangementet skal også være en møteplass for små og store bedrifter med mulighet for faglig påfyll og knytte nyte kontakter. 

Arrangementer

 1. 28. oktober 2020,

  Webinaret avspilles hos NHO Møre og Romsdal

  Prøvetid i ansettelsesforhold

  I dette webinaret tar vi for oss gjeldende regler og praktiske råd knyttet til prøvetid. Prøvetiden gir arbeidsgiver mulighet til å vurdere arbeidstakers tilpasning til arbeidet, faglige dyktighet og pålitelighet.

 2. 29. oktober 2020

  Handlekraft 2020

  Velkommen til den viktigste møteplassen for alle våre bransjer i NHO Service og Handel i 2020. Årets Handlekraft handler om den nye normalen, de endringene som skjer og de endringene som må skje. Du kan delta fysisk eller på livestream.

NHO er Norges største interesseorganisasjonen for bedrifter. Medlemsbedriftene er både store og små, fra hele landet og fra de fleste bransjer.

NHO sentralt, 10 regionkontorer og 16 landsforeninger bistår med juridisk rådgivning,  gir svar på arbeidsgiverspørsmål, representerer bedriftene i lønnsoppgjør, jobber for politiske gjennomslag og tilbyr nyttige og kostnadsbesparende medlemsfordeler.

Bildet: Nina Solli, regiondirektør for NHO Viken Oslo. 

Få de siste nyhetene fra NHO

Få de siste nyhetene fra NHO

Avmeldingen er mottatt!

Meld deg på ett oppsummert nyhetsbrev:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: