NHO Agder

Siste nytt fra NHO Agder:

 1. Se hva som skjer

  Vi i NHO jobber for en variert arrangement- og kursmeny som gir påfyll i hverdagen. Se vårt utvalg av både fysiske og digitale møteplasser fremover og meld deg på!

 2. Kunnskapsministeren kom på besøk for å lære

  Caledonien-direktør Ricardo Sousa bidro til å sette reiselivets kompetansebehov på dagsordenen under Arendalsuka. Det fikk kunnskapsminister Tonje Brenna til å ta turen til hotellet for å lære mer. Derfor er Radisson Blu Caledonien Hotel kåret som Månedens bedrift i august av NHO Agder.

Arrangementer

 1. , Kristiansand

  Frokostmøte om rusrelatert jobbfravær

  Visste du at 1,1 milliarder norske kroner går tapt årlig i Norge på grunn av rusrelatert fravær i jobbsammenheng? Velkommen til lærerik markering av Akans 60-års jubileum sammen med oss.

 2. , Hovdestøylen

  Setesdalskonferansen

  Setesdalskonferansen har mykje bra å by på i år som i fjor. Årets tema er samhald og utvikling i krevjande tider.

Ole Erik Almlid, administrende direktør, NHO. Foto: Moment studio.

Om Næringslivets Hovedorganisasjon (NHO)

NHO er Norges største interesseorganisasjonen for bedrifter. Medlemsbedriftene er både store og små, fra hele landet og fra de fleste bransjer.

NHO sentralt, 10 regionkontorer og 16 landsforeninger bistår med juridisk rådgivning,  gir svar på arbeidsgiverspørsmål, representerer bedriftene i lønnsoppgjør, jobber for politiske gjennomslag og tilbyr nyttige og kostnadsbesparende medlemsfordeler.