NHO

Innhold

NHO Agder

Siste nytt fra NHO Agder:

 1. Nyhet, NHO Agder månedens bedrift

  Feiret 400 års-jubileum!

  Sannsynligvis er de den industribedriften i Norge som kan vise til lengst sammenhengende virksomhet. Men Hydro Vigelands Brug er mest opptatt av fremtiden.

 2. Nyhet, NHO Agder

  Vi søker Regiondirektør i Agder

  Vil du bli vår kollega i Agder? Vi søker ny regiondirektør i NHO Agder og søknadsfristen er 17. februar. Kjenner du noen som bør søke eller bør du søke selv?

 3. Nyhet, NHO Agder

  Spar både tid og penger med NHOs digitale håndbøker

  Vi vet at det er hundrevis av spørsmål du som arbeidsgiver må holde styr på. Derfor har vi i NHO samlet svarene i våre digitale håndbøker. Fredag 31. januar inviterer vi til workshop hvor du kan arbeide med din bedrifts personal, HMS eller lederhånd-håndbok.

Arrangementer

 1. 25. februar 2020,

  Lygna næringshage, Postgården 3, etasje , Lyngdal

  Fair Play Agder

  Fair Play Agder skal bidra til å forebygge og bekjempe arbeidslivskriminalitet og sikre et seriøst arbeidsmarked og like konkurransevilkår på Agder. Målet er å jobbe med arbeidsgivere og arbeidstakere på tvers av ulike bransjer. 25. februar inviterer vi til et informasjonsmøte om Fair Play Agder på Lygna næringspark i Lyngdal.

 2. 28. februar 2020,

  Eureka Kompetanse (Inngang på hjørnet mot Pollen), Arendal

  Fair Play Agder

  Fair Play Agder skal bidra til å forebygge og bekjempe arbeidslivskriminalitet og sikre et seriøst arbeidsmarked og like konkurransevilkår på Agder. Målet er å jobbe med arbeidsgivere og arbeidstakere på tvers av ulike bransjer. 28. februar inviterer vi til et informasjonsmøte om Fair Play Agder på Eureka kompetanse i Arendal.

Som medlem i NHO og en landsforening for din bransje har du tilgang på advokathjelp, rådgiving, rabatterte kurs, økonomiske fordeler, arrangementer og påvirkningsmuligheter i politiske saker.