NHO Agder

Arrangementer

 1. , NHO Agders lokaler

  NHO Agders førjulssamling

  Tradisjonen tro, inviterer vi medlemmer til vår årlige førjulssamling. Vi har forberedt et hyggelig program som vi håper og tror også kan være faglig nyttig. Samtidig blir det en fin anledning til å treffe nye og etablerte samarbeidspartnere, håper vi!

 2. Jenter og teknologi - besøk en bedrift

  10. januar inviteres jenter i 9. og 10. klasse til bedriftsbesøk hos ulike bedrifter i Agder. På bedriftsbesøk får jentene møte inspirerende ansatte, delta i hands-on workshops, bli med på en omvisning hos bedriften og lære om spennende teknologi.

 3. , Sam Eyde vgs

  «Alle må ha mat»

  "Alle må ha mat" er møteplassen for elever som går på 9. og 10. trinn med interesse for å lære mer om restaurant- og matfag. Torsdag 19. januar åpnes dørene til Sam Eyde vgs for å gi en smakebit på alle mulighetene utdanningsprogrammet byr på.

Ole Erik Almlid, administrende direktør, NHO. Foto: Moment studio.

Om Næringslivets Hovedorganisasjon (NHO)

NHO er Norges største interesseorganisasjonen for bedrifter. Medlemsbedriftene er både store og små, fra hele landet og fra de fleste bransjer.

NHO sentralt, 10 regionkontorer og 16 landsforeninger bistår med juridisk rådgivning,  gir svar på arbeidsgiverspørsmål, representerer bedriftene i lønnsoppgjør, jobber for politiske gjennomslag og tilbyr nyttige og kostnadsbesparende medlemsfordeler.