NHO

Innhold

NHO Agder

Siste nytt fra NHO Agder:

 1. Nyhet, NHO Agder

  Gründer-suksess ble medlem nr 1500!

  Gründerbedriften "Appetite for Production" ble månedens bedrift i oktober. De er medlemsbedrift nummer 1500 i NHO Agder!

 2. Nyhet, NHO Agder

  Bred oppslutning om fremtidens fagarbeider

  Fullsatt sal og engasjerte bordsamtaler mellom politikere, ansatte i fylkesadministrasjon, skolen, opplæringskontor, samt bedriftsledere og tillitsvalgte på Kompetansedagen 17. oktober.

 3. Nyhet, NHO Agder

  - Kan operere på nivå med større bedrifter

  Det er krevende å etablere ny bedrift – og veldig ofte kan man føle seg veldig alene i møte med nye og ukjente utfordringer. Medlemskapet i NHO Gründer har gjort oppstarten enklere og økt muligheten for å lykkes sier Trine Omholt i cateringbedriften Morgenfugl.

Arrangementer

 1. 13. november 2019,

  Sam Eyde vgs, Østensbuveien 80, Arendal

  Næringslivsdag på Sam Eyde vgs

  Velkommen til næringslivsdag på Sam Eyde vgs. Målet med dagen er tettere samarbeid mellom skole og næringsliv. På timeplanen står lærlingordningen, samfunnsansvar og lønnsomhet.

 2. 14. november 2019,

  Kruse Smith, Kjøita 40, Kristiansand

  NHO Agders HR-møteplass

  Vi setter temaet varsling på agendaen når vi inviterer til HR-møteplass hos Kruse Smith. Velkommen til en mulighetenes arena for deg som er opptatt av operativ og strategisk HR.

Som medlem i NHO og en landsforening for din bransje har du tilgang på advokathjelp, rådgiving, rabatterte kurs, økonomiske fordeler, arrangementer og påvirkningsmuligheter i politiske saker.