NHO

Innhold

Artikler

Vis filtrering

989 resultater

Type artikkel
Velg område
989 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Nyhet, NHO Møre og Romsdal

  Selg Norge-prisen til ålesunderen Per-Henry Borch

  Filmprodusent Per-Henry Borch (49) er tildelt Selg Norge-prisen 2019 for sitt arbeid med å markedsføre Norge som innspillingsland.

 2. Nyhet, NHO Brussel

  NHO Europanytt: Europaparlamentsvalg!

  Europaparlamentsvalg, UD med oversikt over norske tiltak i forbindelse med brexit, brexit, Europakommisjonen bøtelegger banker for valutahandels-kartell i norske kroner, og EU i kamp mot momsbedrageri

 3. Nyhet

  Rapport: Krevende og viktig å satse på Kina

  Ettpartistaten Kina utfordrer, men vi må samarbeide mer, ikke mindre. Det blir slått fast i en fersk Kina-rapport skrevet av antropolog og forfatter Henning Kristoffersen for NHO.

 4. Fagartikkel, Jenter og teknologi yrkesfag

  5 ting du burde vite om yrkesfag

  Etterspørselen for fagarbeidere med yrkesfaglig kompetanse fortsetter å øke, men hva innebærer egentlig et yrkesfaglig utdanningsløp? Her er fem ting du burde vite om en yrkesfaglig utdanning.

 5. Nyhet, NHO Vestlandet

  Vestlandet må ta posisjonen som ledende på CO2 fangst og lagring

  I møte med stortingsrepresentantene fra Hordalandsbenkene og Sogn og Fjordanebenken hadde NHO Vestlandet fokus på hvordan tilrettelegging for næringslivet i vår region kan bidra til økt verdiskaping i regionen.

 6. Nyhet, Arbeidsliv

  Høyesterett klargjør vilkårene for endringsoppsigelser

  Saken gjaldt en oppsigelse av en overstyrmann på grunn av en rekke navigasjonsfeil, som førte til at Hurtigruten gikk på grunn med 471 passasjerer og et mannskap på 85.

 7. Nyhet, NHO Vestfold og Telemark

  Bedriftsbesøk i Sande, Larvik og Tønsberg

  Sammen med politikere besøkte NHO Vestfold og Telemark bedriftene H. Henriksen, iFokus og Tronrud Betong.

 8. Nyhet

  Stor interesse for Kina-besøk til NHO

  - Jeg er svært fornøyd med at Kinas tredje mektigste person, formannen for Folkekongressen i Kina, Li Zhanshu, valgte å besøke Norge og NHO sammen med viktige kinesiske bedriftsledere, sier NHO-sjef Ole Erik Almlid.

 9. Nyhet, NHO Arktis

  Medlemsturne i Sør- og Midt-Troms

  Forrige uke tilbragte vi på veien på medlemsturne hvor vi møtte mange av våre medlemsbedrifter, og kunne ønske to nye bedrifter velkommen som medlem i NHO Arktis.