NHO

Innhold

Artikler

Vis filtrering

648 resultater

Type artikkel
Velg område
648 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Nyhet, Energi, klima og miljø

  Klimaavtale med EU snart på plass?

  NHO støtter regjeringens og Stortingets ambisjon om å bli enig med EU om felles oppfyllelse av klimamålene for 2030.

 2. Nyhet, Arbeidsliv

  Forlik mellom LO og NHO om ansiennitet

  Enighet om ansiennitetens betydning.

 3. Nyhet, NHO Nordland

  Ringer i vannet er vinn-vinn for alle

  Godt samarbeid mellom flere aktører gir resultater. Fire dyktige medarbeidere har fått arbeid hos Scandic Svolvær og Kringla.

 4. Nyhet

  Amnesti for prissamarbeid

  Konkurransetilsynet har sendt brev til 100 tilfeldige bedriftsledere med informasjon om amnesti ved konkurransekriminalitet. Les NHOs sjekkliste ved prosjektsamarbeid.

 5. Nyhet, NHO Agder

  Imponerende kvalitet!

  Onsdag i forrige uke ble det arrangert Sørlandscup for kokk- og servitørlærlinger på Sam Eyde videregående skole i Arendal.

 6. Nyhet, NHO Innlandet

  Derfor får vi ikke pensjon fra første krone

  Den beste måten å sørge for at man får en god pensjon er faktisk å ha en jobb. Derfor mener NHO at vi må gjøre veien inn i arbeidslivet så lett som mulig for flest mulig.

 7. Nyhet, NHO Innlandet

  Vi må delta i dugnaden for å få flere i jobb

  Så du innslaget i NRK Østnytt for noen dager siden, om 23 årige Mead Mustafa som har fått seg lærlingjobb? Han har tatt tømrerutdanning og søkt på mange jobber de siste årene, men har ikke hatt hellet med seg. Før nå. Gjennom NAV, som har et godt samarbeid med bedriftene i sin region, har Mead fått tilbud om lærlingkontrakt – og senere mulighet for jobb hos MultiBygg i Ringsaker.

 8. Nyhet, NHO Brussel

  NHO Europanytt – Betydelige problemer i veien for en Brexit-avtale nå

  Håpet faller for et gjennombrudd - "betydelige problemer" står i vei for Brexit-avtale, Kommisjonen publiserer sin økonomiske prognose og EUs nye regler sikrer passasjerrettigheter ved togreiser

 9. Nyhet, Lønnsoppgjør

  NHO frykter konsekvensene av sykepleierstreiken

  Sykepleierforbundet (NSF) har streiket i snart tre uker, og enkelte NHO-bedrifter er nå svært hardt rammet. - Situasjonen er helt fastlåst og belastningen er stor for noen få bedrifter. Vi vurderer derfor å benytte lockout slik at alle de 65 bedriftene kravet fra NSF er rettet mot, står solidarisk sammen i streiken, sier NHO-sjef Ole Erik Almlid.