Artikler

Vis filtrering

149 resultater

Type artikkel
Velg område
149 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. ReBuild Ukraine 2.0

  Europas største byggeplass vil by på både utfordringer og muligheter for norske bedrifter, gjenoppbyggingen av Ukraina er allerede i gang. Medlemmer av NHOs ukrainanettverk viste fram hvordan norsk næringsliv kan bidra til Ukrainas gjenoppbygging på ReBuild Ukraine i Warszawa, 14.-15. november.

 2. Seniorpolitikk: Hva er det smarteste spørsmålet

  Mange bedrifter er bekymret for at kompetanse forsvinner ut i pensjonstilværelse. Men har man egentlig spurt seniorene om de vil jobbe litt til? Mange bedrifter sliter med å finne kvalifisert arbeidskraft. Kanskje løsningen allerede er blant dagens ansatte?

 3. Våre innspill til stortingsmelding om Ukraina

  NHO har sendt innspill til regjeringens stortingsmelding om Ukraina, hvor vi fremhever fem strategiske tiltak som forsterker samarbeidet mellom offentlig og privat sektor, og skisserer veien fremover for en effektiv og bærekraftig støtte til Ukrainas gjenoppbygging.

 4. NHO-undersøkelse

  2 av 3 unge mellom 18 og 29 sier de har brukt sommerjobb som en mulighet til å komme inn i en bedrift de har ønsket fast jobb. 43 prosent av NHO-bedriftene melder at de skal ha sommervikarer i år. Nesten halvparten av bedriftene sier de har ansatt en tidligere sommervikar i et større engasjement ved en senere anledning.