NHO

Innhold

Artikler

Vis filtrering

1440 resultater

Type artikkel
Velg område
1440 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Nyhet, NHO Agder

  Spar både tid og penger med NHOs digitale håndbøker

  Vi vet at det er hundrevis av spørsmål du som arbeidsgiver må holde styr på. Derfor har vi i NHO samlet svarene i våre digitale håndbøker. Fredag 31. januar inviterer vi til workshop hvor du kan arbeide med din bedrifts personal, HMS eller lederhånd-håndbok.

 2. Nyhet, NHO Brussel

  NHO Europanytt 24.01.2020

  I dagens nyhetsbrev kan du lese at EU har signert utmeldingsavtalen med Storbritannia, som forlater unionen om en uke. For britene starter da forhandlingene om en handelsavtale, både med EU og USA på samme tid. EU på sin side ønsker å få fart på samtaler med USA om handelssamarbeid.

 3. Nyhet, NHO Nordland

  Det nye norske arbeidslivet - mest problemer eller bra og nødvendig?

  Vi står ovenfor nye rammebetingelser, ny teknologi, nye kompetanser. Og hva skjer når lederen er en App? Hvordan påvirkes arbeidslivet i Nord? HRM-utdanningen ved Nord universitet og HR Norge, i samarbeid med NHO Nordland og Tekna, inviterer virksomheter, studenter, vitenskapelig ansatte og andre interesserte til en dag fylt med faglige impulser, diskusjon og mulighet for nettverksbygging.

 4. Nyhet, Kompetanse og utdanning

  NHO + UE = godt entreprenørskap

  NHO er en av Ungt Entreprenørskaps (UE) hovedsamarbeidspartnere. I dag ble samarbeidsavtalen for 2020 undertegnet av UEs adm. direktør Grete Ingeborg Nykkelmo og NHO-sjef Ole Erik Almlid.

 5. Nyhet, NHO Rogaland

  NHO Rogaland utvider staben med studenter

  NHO Rogaland tok i forrige uke imot de to studentpraktikantene Nicolai Botten og Malin Setalid som skal jobbe for kontoret denne våren.

 6. Nyhet, Energi, klima og miljø

  Fem spørsmål og svar om vindmøller

  Norge har satt mål om at vi skal kutte klimagassutslippene våre med minst 40 prosent de neste ti årene. FNs klimapanel mener de globale utslippene må komme i balanse med naturens opptak i 2050 for å begrense oppvarmingen til 1,5 grader i 2100.

 7. Nyhet, NHO Vestfold og Telemark

  Årskonferansen 2020 - kort oppsummert

  Tusen takk for en strålende dag på "Neste trekk"

 8. Nyhet, NHO Brussel

  NHO Europanytt 21.01.2020

  I dagens nyhetsbrev kan du lese om hva som skjer med de setene som blir stående tomme i EU-parlamentet etter at Storbritannia er ute, samt at listen om infrastrukturprosjekter knyttet til energi behandles i Europaparlamentet denne uken. I tillegg kan du lese at den norske digitaliseringsministeren skal til Brussel for å snakke om kunstig intelligens, samt samarbeid med EU på plattformøkonomien.

 9. Nyhet, Jenter og teknologi

  Bli med på live stream!

  Sammen med Velgtip.no inviterer vi hele landets 9. og 10. klassinger til live stream!

 10. Nyhet, Fremtidens næringsliv

  2040: Stor endring i kompetansesammensetningen

  Hvordan vil kompetansesammensetningen i norsk arbeidsliv bli hvis den historiske utviklingen fortsetter de neste tiårene? Samfunnsøkonomisk analyse har på oppdrag fra NHO framskrevet endringer i kompetansesammensetningen i norsk arbeidsliv fram mot 2040.