NHO

Innhold

Artikkelarkiv

Vis filtrering

38 resultater

Type artikkel
Velg område
38 resultater funnet med valgt filtrering.
  1. Nyhet, NHO Arktis

    Vi må samle kreftene for det nye storfylket

    Kommunene i Troms og Finnmark klatrer på listen i NHOs Kommune-NM for 2019, men ligger fortsatt langt bak de fremste regionene i Norge. - Nå må vi samle kreftene for å styrke det nye storfylket, sier regiondirektør Målfrid Baik i NHO Arktis.

  2. Nyhet, NHO Arktis

    Flytilbud og vei er viktigst for bedriftene i nord

    Bedriftene i Troms og Finnmark prioriterer vei og fly. Manglende finansiering av riks og fylkesveier, og et alt for kostbart flytilbud, er den største trusselen for verdiskapingen i det nye storfylket.

  3. Nyhet, NHO Arktis

    Ta godt imot ungdommen

    Skolene har tatt sommerferie og for mange ungdom betyr det sommerjobb og mulighet til å tjene egne penger.

  4. Nyhet, NHO Arktis

    - Et godt samarbeid mellom kommunen og næringslivet betyr masse for byen

    Arctic Center venter fortsatt på klarsignal for bygging av et helårs reiselivsanlegg med blant annet hyttefelt og alpinanlegg i Håkøybotn utenfor Tromsø. Reguleringsarbeidet har blitt en tålmodighetsprøve.

  5. Nyhet, NHO Arktis

    Bedriftene ønsker næringsaktive kommuner

    Tilrettelegging for næringsutvikling i kommunene topper prioriteringslisten fra bedriftene i Troms og Finnmark ved kommunevalget. Samtidig sier nesten halvparten av bedriftene at de ikke er fornøyd med den oppfølgingen de får fra sin kommune.

  6. Nyhet, NHO Arktis

    Skuffet over arealplanstatus i kommunene

    Mange kommuner i Troms og Finnmark har utdaterte arealplaner. Kvænangen og Dyrøy kommuner vedtok ny arealplan i 2019. I Gamvik tok politikerne stilling til hvordan de vil bruke kommunens areal tilbake i 1991.

  7. Nyhet, NHO Arktis

    Høring for ny yrkesfaglig struktur

    NHO Arktis ønsker å gjøre oppmerksom på at Troms Fylkeskommune nå har ute høring for ny yrkesfaglig struktur, se vedlegg. Høringsfristen er satt til 12.juni. Innspill sendes til Troms fylkeskommune direkte.

  8. Nyhet, NHO Arktis

    Medlemsturne i Sør- og Midt-Troms

    Forrige uke tilbragte vi på veien på medlemsturne hvor vi møtte mange av våre medlemsbedrifter, og kunne ønske to nye bedrifter velkommen som medlem i NHO Arktis.

  9. Nyhet, NHO Arktis

    To nye gruver skaper vekst i Finnmark

    LO og NHO tror befolkningsutviklingen i Finnmark går bedre tider i møte etter grønt lys for gruvedrift i Sydvaranger og Nussir, og har tro på at dette genererer nær 1000 nye jobber.

  10. Nyhet, NHO Arktis

    Program NHO Arktis årskonferanse: Sjekkpunkt Finnmarksløpet

    Her kan du lese hele programmet til NHO Arktis Årskonferanse: Sjekkpunkt Finnmarksløpet, 8. mars i Alta, samt se hvem andre som kommer på konferansen.