NHO

Innhold

Artikkelarkiv

Vis filtrering

21 resultater

Type artikkel
Velg område
21 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Nyhet, NHO Arktis gruvedrift, Syd-Varanger

  Jubler for oppstart av Sydvaranger

  LO Finnmark og NHO Arktis er svært glad for at Sydvaranger AS meldte om oppstartsplaner av Sydvaranger gruve i Kirkenes i løpet av 2019, og planlegger å produsere høykvalitets magnetitt-jernmalm.

 2. Nyhet, NHO Arktis Oppdrettsanlegg, Lukkede anlegg, Kommunestyre

  Innfallsmetoden som styringsform

  Vedtaket om å presse oppdrettsnæringen inn i lukkede anlegg tjener ikke Tromsøpolitikerne til ære. Hverken fiskeri- eller miljømyndigheter nasjonalt eller næringen anbefaler slike begrensinger. Den styrende posisjonen i Tromsø kommune tar med den ene hånden og slår med den andre.

 3. Nyhet, NHO Arktis, Nyhet Varsling, Julebord

  Ikke bli årets julegris!

  Julebordsesongen er i full gang og sammen med bransjen er vi enige om å samarbeide for å hindre og forebygge seksuell trakassering i reiselivsnæringen. Vi gjenoppfrisker fem gode råd mot seksuell trakassering og deler en link til et nettkurs holdt tidligere i år.

 4. Nyhet, NHO Arktis

  Fra teori til praksis

  Møt Øyvind Helseth som i dag har første dag i praksis hos NHO Arktis.

 5. Nyhet, NHO Arktis Statsbudsjett 2019

  Statsbudsjettet 2019

  Solbergregjeringen har i dag lagt fram et stødig grunnlag for fremtidig næringsutvikling og vekst. Budsjettet bærer preg av en langsiktig satsing på nødvendig omstilling og økt verdiskaping. Det skaper nødvendig forutsigbarhet for å kunne sikre arbeidsplasser, skape nye jobber og få flere i arbeid.

 6. Nyhet, NHO Arktis

  Vi ønsker Marianne Saus velkommen til oss

  1. oktober startet Marianne i engasjement som rådgiver på vårt kontor i Tromsø og skal jobbe sammen med oss ut april neste år.

 7. Nyhet, NHO Arktis

  NHO er med på TV-aksjon

  TV-aksjonen NRK 2018 går til Kirkens Bymisjons arbeid for å skape et varmere og mer inkluderende samfunn. I år går TV-aksjonen av stabelen søndag 21.oktober. Vil du bidra?

 8. Nyhet, NHO Arktis

  Feil å motarbeide regionreformen

  Flertallet av kommunene i Troms og Finnmark havner langt nede på resultatlisten i NHOs Kommune-NM 2018. Det bekymrer regiondirektør Målfrid Baik i NHO Arktis.

 9. Nyhet, NHO Arktis

  Statsministeren fikk påfyll

  Statsminister Erna Solberg fikk påfyll om næringslivet i nord på sin reise over Porsangerfjorden under Arctic Race of Norway.

 10. Nyhet, NHO Arktis

  Forskjellsbehandler i skjenkebevillings - saker

  Tromsø kommune følger ikke eget regelverk i praksis. NHO ber Tromsø kommune gjennomgå regelverket for skjenkebevilgning.