NHO

Innhold

NHO Trøndelag

Siste nytt fra NHO Trøndelag:

 1. Nyhet, NHO Trøndelag EBA Trøndelag, Valg 2019

  Byggenæringen trenger forutsigbarhet

  EBA inviterte listetoppene i Trondheim til valgmøte med omvisning på ZEB Flexibel Lab, presentasjon av byggenæringens viktigste saker og byutvikling på programmet.

 2. Nyhet, NHO Trøndelag, Kommune-NM Kommune-NM

  Åfjord klatrer i Kommune-NM

  Kommune-NM 2019 viser stor fremgang for Åfjord kommune. – Trenden er at bevegelsene i positiv retning kommer i kommuner som har lagt til rette for at bedriftene kan ta naturressursene i bruk, sier regiondirektør i NHO Trøndelag, Tord Lien.

 3. Nyhet, NHO Trøndelag, Kommune-NM Kommune-NM

  Fremgang for Trønderske kommuner

  NHOs Kommune-NM 2019 viser framgang for flere av de Trønderske kommunene. – Trenden er at bevegelsene i positiv retning kommer i kommuner som har lagt til rette for at bedriftene kan ta naturressursene i bruk, sier regiondirektør i NHO Trøndelag, Tord Lien.

Arrangementsoversikt

 1. 27. august 2019,

  Scandic Solsiden, Beddingen 1, 7042 Trondheim

  Sammen om fremtidens velferdssamfunn, NHO Trøndelag

  Kommune-Norge står overfor store utfordringer i årene som kommer knyttet til demografi, aldring, og flere personer med sammensatte sykdommer.

 2. 28. august 2019,

  Mowi, Valsneset, på Oksvoll i Bjugn

  Frokostmøte hos MOWI

  NHO Trøndelag inviterer i samarbeid med MOWI til et frokostmøte på Valsneset den 28. august. Tema under møtet blir næringslivets utfordringer på Fosen som behovet for kompetanse, eiendomsskatt i kommunene og bedriftenes samferdselsbehov.

 3. 29. august 2019,

  Leangen Travbane, Trondheim

  Vegkonferansen 2019

  Vegforum Trøndelag inviterer til Vegkonferansen 2019

Som medlem i NHO og en landsforening for din bransje har du tilgang på advokathjelp, rådgiving, rabatterte kurs, økonomiske fordeler, arrangementer og påvirkningsmuligheter i politiske saker.