NHO

Innhold

NHO Trøndelag

Siste nytt fra NHO Trøndelag:

 1. Nyhet Årsberetning, NHO Trøndelag

  Årsberetning 2018

  Les NHO Trøndelags årsberetning for 2018.

 2. Nyhet, NHO Trøndelag Månedens bedrift, Timberbygg

  Brenner for bransjen

  Fra å være en bedrift bestående av kompisgjengen og med få skillelinjer mellom den administrative delen av bedriften og det operative arbeidet, er Timberbygg i dag et veletablert tømrerfirma lokalisert i Trondheim og Lierne med 28 ansatte. Timberbygg er månedens bedrift i april.

 3. Nyhet, NHO Trøndelag

  NHO-gjennomslag: Leverandørutviklingsprogrammet videreføres

  I stortingsmeldingen om offentlige anskaffelser sikres Nasjonalt program for leverandørutvikling. – Dette er en seier for nytenking og innovasjon i offentlige anskaffelser, sier NHO-sjef Ole Erik Almlid.

Arrangementsoversikt

 1. 13. mai 2019,

  Realfagsbygget, Gløshaugen, NTNU, Trondheim

  Grønn verdiskaping i Trøndelag

  En mobiliseringskonferanse for grønn konkurransekraft. Arrangert av Klimapartnere Trøndelag og Miljødirektorartet i samarbeid med lokale samarbeidspartnere.

 2. 28. mai 2019,

  Stjørdal, Kurssted kommer

  Kurs: Konkurranserett

  Hvilke muligheter ligger i prosjektsamarbeid med en konkurrent? Samarbeid kan være aktuelt for små og store bedrifter som ønsker å delta i anbudskonkurranser. Samarbeid mellom konkurrenter er lov hvis du ikke kan løfte prosjektet alene, men ulovlig hvis du kan gi tilbud alene. Når Konkurransetilsynet styrker etterforskningen og metodene sine, er det viktig å kjenne reglene.

Som medlem i NHO og en landsforening for din bransje har du tilgang på advokathjelp, rådgiving, rabatterte kurs, økonomiske fordeler, arrangementer og påvirkningsmuligheter i politiske saker.