Oppdag KI-mulighetene for din bedrift!

4. jun 2024kl. 09:00–11:00
Bergen Kino, Neumannsgate 3 Gratis! NB! Bindende påmelding "no-show" faktureres.

Kunstig intelligens gir enorme muligheter for norske bedrifter – både i produksjon, innovasjon, salg, markedsføring, drift og vedlikehold. Skal vi utnytte disse mulighetene må vi øke grunnkompetansen om hva kunstig intelligens egentlig er, og hvordan det kan tas i bruk. Nå legger Microsoft og Digital Norway ut på turné for å løfte KI-kompetansen i norske bedrifter.

Hva er KI ABC?

  • Et grunnleggende KI-kurs, hvor eksperter fra Microsoft Norge og Digital Norway reiser rundt i Norge for å bidra til å løfte bruken av kunstig intelligens fra eksperimentering til implementering.
  • Rundreisen starter i Oslo 7. mai og skal videre til Hamar, Trondheim, Bergen og Tromsø. Etter sommeren vil tre nye byer få besøk. Mer info kommer!
  • Kurset er delt opp i to deler, hvorav den første er en teoretisk innføring i grunnkunnskapen du trenger for å forstå KI bedre.
  • Den andre delen av kurset tar for seg praktisk anvendelse – og hva som skal til for å rigge virksomheten for KI-suksess.
  • Deltagerne vil også få tilsendt et digitalt kurs som tar for seg det viktigste en bedrift må gjøre før, under og etter implementering av Copilot 365.

Arrangementet er gratis og påmeldingen er bindende
For å sikre at så mange som mulig får plass, er det svært viktig at du gir beskjed om du ikke kommer, senest dagen før. Dersom du ikke kan komme, må du avregistrere deg senest 24 timer før arrangementet. Dersom dette ikke skjer vil du få et gebyr på kr. 400 tilsendt på mail i etterkant av arrangementet.