Om NHO Vestland

Vi har politisk påvirkningskraft i Vestland

Vi har politisk påvirkningskraft på Vestandet.
NHO er Norges største arbeidsgiverorganisasjon, med ca. 4000 medlemmer på Vestlandet.

Vi jobber hele tiden for at næringslivet på Vestlandet skal ha gode rammer for videre vekst og utvikling.

Derfor jobber vi tett sammen med lokale, regionale og nasjonale myndigheter, og engasjerer oss i ulike prosjekter for å bidra til utvikling av næringslivet på Vestlandet. Vi sikrer og skaper politiske gjennomslag,  løfter viktige regionale perspektiv  og arbeider gjennom flere større fellesprosjekt som Grøn region Vestland One Ocean/ Havbyen Bergen, eksportsamarbeid og infrastrukturprosjekt .

Ta gjerne kontakt med oss dersom det er noe din medlemsbedrift ønsker å sette søkelys på.
Det er  regiondirektør Helene Frihammer som sammen med rådgiver Sondre Olsen jobber med næringspolitiske saker.

Vi bistår med juridisk hjelp og annen rådgivning

De fleste bedrifter vil fra tid til annen trenge veiledning fra en advokat innen arbeidsrett.
Våre advokater Nina C. Tennebekk og Hildegunn Ytrearne Nygård står klar til å bistå din bedrift.  Medlemsbedriftene kan kostnadsfritt ta kontakt for arbeidsrettslige spørsmål.                                     

NHO tilbyr rask og effektiv jurdisk bistand innenfor det arbeidsrettslige området. Kontakt oss gjerne om du har spørsmål knyttet til tariff, arbeidsmiljøloven, ansettelse, ferieloven, sykelønn, pensjon mv.
Vi yter også bistand ifm vanskelige personalsaker, oppsigelser og avskjedssaker. Disse tjenestene er dekket av medlemskontingenten. Dersom det er nødvendig med prosedyre ifm oppsigelse- eller avskjedssaker, vil bedriften bli belastet med en fast egenandel.

Andre advokattjenester
NHO har fremforhandlet en samarbeidsavtale med Eurojuris.  Avtalen gir medlemsbedriftene èn gratis rådgivningstime og 15 prosent rabatt på juridiske tjenester som ikke er dekket gjennom NHO-medlemskapet. Eurojuris Norge sine 12 kontorer tilbyr NHO-medlemmer advokattjenester av høy kvalitet og en times gratis førstekonsultasjon.
I tillegg er det et eget NHO telefonnummer som gir din bedrift topp prioritet og 24 timer responstid.

Kontaktinformasjon

 NHO-medlemmer i Vestland  kan ta kontakt med  Stiegler Advokatfirma i Bergen eller Advokatfirmaet Tollefsen i Førde og Sogndal for å benytte seg av denne medlemsfordelen.

Våre arrangementer knytter bedrifter i regionen sammen

NHO Vestlandet tilbyr kurs, frokostmøter, seminar og konferanser gjennom hele året.  Noe arrangerer vi alene, mens vi andre ganger lager møteplasser sammen med gode samarbeidspartnere i nærings- og organisasjonsliv. Felles for våre arrangement er faglig påfyll og gode møteplasser. 

Spill gjerne inn forslag til temaer som medlemsbedrift ønsker.  Alle våre møteplasser legges ut på nettsiden under " Arrangementer og kurs".

Vi hjelper deg å bruke medlemskapet og medlemsfordelene

Som medlem i NHO har du mange medlemsfordeler som vi anbefaler deg å bruke. 
Med medlemskap i NHO kan din bedrift nyte godt at mengder av kompetanse, ekspertise og fordeler.  Du har tilgang til advokathjelp, rådgivning, statistikk, analyser, effektiviserende verktøy og ulike arrangement.
NHO har egne regionkontor, noe vi anser som en viktig medlemsfordel.
Vi kommer gjerne på besøk til din bedrift.  Kontakt oss på e-post eller telefon.
Dersom du ønsker det er du velkommen til å komme innom oss på kontoret for en kaffe og hyggelig prat,

Arbinn.no finner du nyttig informasjon, veiledere, håndbøker og maler på det meste som er relevant for deg som arbeidsgiver. Portalen kan fungere som bedriftens "virituelle HR-avdeling".  Har du ikke kommet i gang ennå, anbefaler vi deg å prøve Arbinn.no i dag!

NHO Pensjon og NHO Forsikring er to av våre medlemsfordeler som har gitt store besparelser for flere av våre medlemsbedrifter.  Det samme har innkjøpsavtalen som er framforhandlet.

Ta kontakt med våre rådgivere Mona Sandmo Nilsen, Wenny I. Hansen eller Wenche Salthella for å få hjelp til å komme i gang med å benytte dine medlemsfordeler.

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt