NHO

Innhold

Artikkelarkiv

Vis filtrering

63 resultater

Type artikkel
Velg område
63 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Nyhet, NHO Vestlandet

  Kjære folkevalde – det er no jobben byrjar

  Måndag, 9. september, vart det valt inn 1204 nye folkevalde i Vestland sine kommunestyre og fylkesting. Den viktigaste oppgåva til våre folkevalde er å prioritere korleis kommunane og fylket sine inntekter skal skapast og fordelast.

 2. Nyhet, NHO Vestlandet

  KVU om fergefri arm E134

  NHO og Norsk Industri ber samferdselsministeren om konsekvensutredning av fergefri arm fra Bergen på E134.

 3. Nyhet, NHO Vestlandet

  Bestillerkompetansen må bli bedre

  En gammeldags holdning til bestillerkompetansen er en stor utfordring for næringslivet. Still krav og tør å tenke nytt er næringslivets oppfordring.

 4. Nyhet, NHO Vestlandet

  Er du vår nye rollemodell?

  Jenter og teknologi er et prosjekt som NHO, NITO og NSR samarbeider om og som har som mål å øke kvinneandelen på teknologiutdanninger i alle deler av utdanningssystemet.

 5. Nyhet, NHO Vestlandet

  Godt valg!

  De siste ukene har NHO Vestlandet reist Vestland rundt for å møte de politiske kandidatene som stiller til valg for å synliggjøre våre bedrifters muligheter og utfordringer.

 6. Nyhet, NHO Vestlandet

  Næringslivet gleder seg

  Næringslivet gleder seg over beslutningen om at E39 Hordfast skal gå i den sørlige kryssingen av Langenuen.

 7. Nyhet, NHO Vestlandet

  Etterlyser et tydelig myndighetskart for sjømatnæringen

  Sjømatnæringen er en av vekstnæringene vi skal leve av etter oljen. Ifølge Sintef kan produksjonen dobles innen 2030 og femdobles innen 2050. Dette gir et viktig bidrag til ny verdiskapning og nye arbeidsplasser. Ikke minst i distriktene.

 8. Nyhet, NHO Vestlandet

  Distriktsnæring i sterk vekst

  Reiselivsnæringen har vokst med tretti prosent de siste ti årene og er spådd å vokse kraftig internasjonalt frem mot 2030. Dersom Norge skal ta sin del av turistveksten internasjonalt må vi derimot legge til rette for dette.

 9. Nyhet, NHO Vestlandet

  Ei berekraftig distriktsnæring

  Denne veka har vi hatt fokus på sjømatnæringa. Vi har vore på besøk hos bedrifter som tek i vare heile verdikjeda. Alle desse bedriftene samarbeider godt. Dei sikrar lokal verdiskaping gjennom felles eigarskap i ulike delar av verdikjeda.

 10. Nyhet, NHO Vestlandet

  Ordførerløftet engasjerer

  En rekke ordførerkandiater i Vestland har nå signert NHO sitt ordførerløfte som forplikter politikerne til å legge bedre til rette for for næringslivet på en rekke områder.