NHO

Innhold

Artikkelarkiv

Vis filtrering

45 resultater

Type artikkel
Velg område
45 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Nyhet, NHO Vestlandet

  Fløibanen - 100 år som medlem

  I over 100 år har Fløibanen fraktet bergensere og tilreisende til Fløyen. Nesten like lenge har Fløibanen vært medlem av NHO.

 2. Nyhet, NHO Vestlandet

  Mangel på arbeidskraft hindrer vekst

  Medlemsbedriftene i NHO en gjennomgående høy tro på fremtiden, og melder om flere planlagte ansettelser framover. Men mangel på arbeidskraft kan også hindre vekst.

 3. Nyhet, NHO Vestlandet

  Næringslivet har en viktig rolle i Afrika

  -Næringslivet på Vestlandet har en viktig rolle i utvikling av markedene i de afrikanske landene. Det er en krevende oppgave, men jeg håper på et godt samarbeid, sa utviklingsminister Dag-Inge Ulstein da han møtte næringslivet til dialog.

 4. Nyhet, NHO Vestlandet

  Stå fast på prioriteringene

  Det må være mulig å drive en effektiv valgkamp uten å rive bort næringsgrunnlaget for hele region, skriver LO Hordaland, NHO Vestlandet og Bergen Næringsråd i dette innlegget.

 5. Nyhet, NHO Vestlandet

  Bedriftsbesøk med NHO Vestlandet og Norsk Industri

  NHO Vestlandet og Norsk Industri har vore på bedriftsbesøk  denne veka. Vi har besøkt Knutholmen, Stadpipe og Sagaboats.

 6. Nyhet, NHO Vestlandet

  Aldri hatt flere fagarbeidere enn nå

  - Det er gledelig at høy aktivitet i olje og gassnæringen gir etterspørsel etter faglært arbeidskraft, sier regiondirektør Tom Knudsen.

 7. Nyhet, NHO Vestlandet

  Vestlandet må ta posisjonen som ledende på CO2 fangst og lagring

  I møte med stortingsrepresentantene fra Hordalandsbenkene og Sogn og Fjordanebenken hadde NHO Vestlandet fokus på hvordan tilrettelegging for næringslivet i vår region kan bidra til økt verdiskaping i regionen.

 8. Nyhet, NHO Vestlandet

  Regionalt næringsforum for Vestland

  Denne uken møttes sentrale aktører fra både Hordaland og Sogn og Fjordane for å legge de første planene for å etablere et felles næringsforum for Vestland.

 9. Nyhet, NHO Vestlandet

  Styret i NHO Vestlandet

  I forbindelse med årsmøte i Bergen 11. april er det nye styret for NHO Vestlandet klart.

 10. Nyhet, Fagartikkel, NHO Vestlandet

  Sukkeravgiften foreslås avviklet

  Det regjeringsoppnevnte avgiftsutvalget anbefaler å skrote særavgiftene på alkoholfri drikkevare og sjokolade- og sukkervarer. I stedet ønsker utvalget en ny helserelatert avgift.