NHO

Innhold

Artikler

Vis filtrering

1428 resultater

Type artikkel
Velg område
1428 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Nyhet, NHO Brussel

  Europanytt 17.01.2020

  I dagens nyhetsbrev kan du lese at EU er bekymret for europeiske borgere i Storbritannia etter at de trekker seg ut av unionen. Samtidig gjør Irland det klart at de støtter EU fullt ut i de pågående avtale-forhandlingene med Storbritannia. Til sist kan du lese at EU foreslår å innføre minstelønn for å styrke sosiale forhold i Europa.

 2. Nyhet, Arrangementer, NHO Rogaland, Kurskatalog

  Har du riktig styrekompetanse?

  NHO KURS: Tirsdag 11.februar holder vi kurs i styrearbeid sammen med Projure Advokatfirma i Stavanger.

 3. Nyhet, Fremtidens næringsliv

  Er verdiskaping med data noe Norge kan leve av?

  Norsk dataøkonomi vil gi en årlig verdiskaping på rundt 150 milliarder kroner og en sysselsetting tilsvarende 100 000 arbeidsplasser i 2020. Det går fram av en Menon-rapport som inngår i NHOs arbeid med Veikartet for fremtidens næringsliv.

 4. Nyhet, Fremtidens næringsliv

  Fortrinn med ny strategi for kunstig intelligens

  Den internasjonale konkurransen innenfor teknologi er knallhard. Derfor er det bra når digitaliseringsministeren i strategien for kunstig intelligens vil ha norsk tilknytning til EUs satsning "Digital Europe Programme".

 5. Nyhet, Fremtidens næringsliv

  Biobasert verdiskaping kan gi 40 milliarder kroner i 2050

  I NHOs Veikart ser vi på mulighetene for fremtidens næringsliv ved å peke på satsningsområder. Norges miljø- og biovitenskapelige universitet (NMBU) har levert en rapport til NHO om biobasert verdiskaping og muligheter i fremtiden.

 6. Nyhet, NHO Brussel

  NHO Europanytt 14.01.2020

  I dagens nyhetsbrev kan du lese at Storbritannias største næringslivsorganisasjon etterlyser flere bedriftsledere ved forhandlingsbordet med EU, og at Sebastian Kurz var på besøk i Brussel denne uka. Det pågår også i disse dager handelssamtaler mellom EU, USA og Japan, og Europakommisjonen har annonsert at de skal bruke 1 billion euro på Sustainable Europe Investment Plan.

 7. Nyhet, NHO Trøndelag

  Møte med virkemiddelapparatet i Trøndelag

  Trøndelagsmøtet 2020 –«En verden av muligheter», ga innblikk i mange bedrifters satsing i nye markeder med nye produkter og tjenester. For å følge opp dette, arrangerte NHO Trøndelag et sidearrangement med virkemiddelapparatet.

 8. Nyhet, Fremtidens næringsliv

  Fremtidens verdiskaping innen energi og industri

  NHOs Veikart: Ny SINTEF-rapport viser muligheter for energi- og industribedriftene innenfor våre internasjonale klimaavtaler.

 9. Nyhet, NHO Vestlandet

  Ny regiondirektør i NHO Vestlandet

  Tom Knudsen har sluttet som regiondirektør i NHO Vestlandet. Grete Karin Berg vil fungere som regiondirektør inntil ny regiondirektør er rekruttert og på plass.

 10. Nyhet, NHO Vestfold og Telemark

  Ola Elvestuen kommer på årskonferansen

  Velkommen til Sandefjord 21. januar - til foredrag og dialog om nye løsninger og verdikjeder knyttet til utfordringer med klima, kompetanse og trender vi ser komme i det nye ti-året