NHO

Innhold

Artikler

Vis filtrering

1950 resultater

Type artikkel
Velg område
1950 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Nyhet, NHO Brussel

  NHO Europanytt 18.09.2020

  I dagens Europanytt kan du blant annet lese om kommisjonspresident Ursula von der Leyen’s første State of the European Union-tale, Brexit, EUs gjenreisningsfond, og nye klimamål.

 2. Nyhet

  Tiltak må på plass, for å hjelpe bedrifter i fortsatt krise

  Førstkommende mandag er det ventet at regjeringen kommer med nye tiltak for å hjelpe koronarammede bedrifter. NHO mener det nå er svært viktig at sunne bedrifter får hjelp til å komme seg gjennom krisen.

 3. Nyhet, NHO Agder

  Frykter pilene kan snu feil vei

  Andelen bedrifter i Agder som rapporterer om lavere etterspørsel i løpet av siste måned, er nå 10 prosentpoeng høyere enn hva som var tilfellet i midten av august. Det viser tallene fra NHOs siste medlemsundersøkelse.

 4. Nyhet, NHO Viken Oslo

  Bedriftene melder om lavere etterspørsel og redusert omsetning

  - Situasjonen er svært ulik mellom ulike bransjer. Særlig reiselivet, samt transport på land, i luft og på sjø, peker seg ut negativt.

 5. Nyhet, Korona

  Bedringen er satt på vent

  En sammenhengende periode med sakte forbedring ute i bedrifts-Norge, får en knekk i september-utgaven av NHOs koronaundersøkelse. Flere bedrifter melder om lavere etterspørsel og redusert omsetning.

 6. Nyhet, NHO Vestlandet

  Gry Miriam Olsen ny regiondirektør i NHO Vestlandet

  Gry Miriam Olsen (47) er ansatt som ny regiondirektør i NHO Vestlandet. Olsen er i dag administrerende direktør i Keolis Norge, som bl.a. drifter Bybanen i Bergen.

 7. Nyhet, NHO Vestlandet

  Stadig flere velger fagskoleutdanning

  Læringskompetanse blir en viktig nøkkelfaktor for ansatte i fremtidens arbeidsliv og stadig flere velger en fagskoleutdanning for fremtiden.

 8. Nyhet, Korona

  Krever rask refusjon av forskutterte omsorgspenger

  Regjeringen utvider retten til omsorgspenger ved lokale koronautbrudd. Pengene skal forskutteres av arbeidsgiver. - Viktig at Nav refunderer dette raskt til bedriftene, sier NHOs Nina Melsom.

 9. Nyhet, NHO Møre og Romsdal

  803 vektere ut i streik

  Brudd i meglingen fører til at 803 vektere streiker fra onsdag 16. september kl. 12. Foreløpig er ingen vektere i Møre og Romsdal tatt ut. Se hvor streiken rammer.

 10. Nyhet, Energi, klima og miljø

  EU skjerper klimamålene, et investeringssignal til bedrifter

  EU-kommisjonen og Ursula von der Leyens har i dag kommet med et offensivt forslag om å heve EUs klimamål fra 40 til 55 prosent utslippskutt fra 1990-nivå innen 2030. Dette er et tydelig mål for grønn omstilling, også for norsk næringsliv.

Få de siste nyhetene fra NHO

Få de siste nyhetene fra NHO

Avmeldingen er mottatt!

Meld deg på ett oppsummert nyhetsbrev:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: