NHO

Innhold

Artikler

Vis filtrering

1364 resultater

Type artikkel
Velg område
1364 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Nyhet, NHO Vestlandet

  Flere tar fag- og svenneprøve

  Sogn og Fjordane topper statistikken på andel fag- og svenneprøver bestått.   - Dette er en god utvikling. Næringslivet trenger flere fagarbeidere og deres kompetanse, så jeg håper denne utviklingen fortsetter sier regiondirektør Tom Knudsen.

 2. Nyhet, Markedsadgang, Samfunnsansvar

  Etikkinformasjonslov er bra, men må være hensiktsmessig

  -NHO er positiv til en etikkinformasjonlov. Samtidig er bedriftene våre opptatte av at en slik lov må være utformet slik at den gir effekt og at konsekvensene for næringslivet ikke blir for store, sier Tore Myhre, i NHO.

 3. Nyhet, Offentlig sektor og næringslivet

  Grundig lovarbeid, men for kort høringsfrist

  -Forvaltningslovutvalget har gjort en solid jobb forslaget til lov, sier NHO-advokat Andreas Pihlstrøm, men er kritisk til kun to måneders høringsfrist for forskrifter.

 4. Nyhet, NHO Innlandet

  NAV skal bistå med rekruttering til bygg- og anleggsbransjen

  I slutten av november undertegnet Entreprenørforeningen Bygg-og Anlegg (EBA) Innlandet og NAV Innlandet en samarbeidsavtale om rekrutteringsbistand og kvalifisering av arbeidssøkere. – Dette er en avtale som kan komme til stor nytte for oss i bransjen, sier avdelingsleder Gerd Kjølstad i EBA.

 5. Nyhet

  Flere lærlinger gjennomfører og består

  - Det er svært gledelig at flere enn før oppnår fag- og svennebrev. Det er denne kompetansen bedriftene trenger, sier regiondirektør Nina Solli.

 6. Nyhet, NHO Brussel

  NHO Europanytt 03.12.2019

  I dette nyhetsbrevet kan du lese mer om brexit, EUs granskning av tech-gigantene og ny ledelse i det tyske regjeringspartiet SPD

 7. Nyhet, NHO Vestfold og Telemark

  Velkommen til kvelden før dagen

  Tirsdag 7. januar drar bedriftsledere og eiere fra Telemark og Vestfold sammen til Oslo for å få faglig påfyll, nettverk og møte sentrale politikere. Bli med?

 8. Nyhet

  Pisa: Vanskeligere å skaffe god nok kompetanse

  - Det er alvorlig at vi fortsatt ser svake tall for de grunnleggende fagene i skolen. Det blir vanskeligere for den enkelte ungdom som skal møte arbeidslivet, sier NHOs politikk-direktør Mari Sundli Tveit.

 9. Nyhet, NHO Agder Månedens bedrift

  Samarbeid er en suksess-oppskrift

  Le Monde Tapas mener samarbeidet med de ansatte er den viktigste suksessoppskriften for dem. Derfor er de også fornøyd med å ha fått på plass en ny tariffavtale.

 10. Nyhet, NHO Brussel

  NHO Europanytt 29.11.2019

  I dette nyhetsbrevet kan du lese om brexit, EU-kommisjonen og at parlamentet erklærer global klimakrise.