NHO

Innhold

Artikler

Vis filtrering

1844 resultater

Type artikkel
Velg område
1844 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Nyhet, NHO Brussel

  NHO Europanytt 03.07.2020

  I dagens Europanytt kan du blant annet lese mer om utviklingen i Brexitforhandlingene, at airbus planlegger å kutte 15 000 ansatte og at NHO Brussel arrangerer webinar om EUs nye hydrogenstrategi.

 2. Nyhet

  Montørene i Schindler driver ulovlig arbeidskamp

  Arbeidsretten har i dag avsagt dom for at heismontørene i Schindler gjennomfører en ulovlig aksjon når de nekter å benytte bedriftens elektroniske styringssystem.

 3. Nyhet, NHO Agder

  - Krisen har styrket oss

  - Vi er svekket økonomisk, men styrket som bedrift. Det sier Tom Roger Øydne etter at ekspressbusselskapet Konkurrenten har kjempet seg gjennom drøye tre måneder med korona-krise.

 4. Nyhet, NHO Viken Oslo 52 uker, permittering, koronapermittering

  Utvid permitteringsperioden til 52 uker

  Situasjonen i bedriftene er fortsatt alvorlig. Derfor ber LO og NHO politikerne om å utvide permitteringsordningen til 52 uker.

 5. Nyhet, NHO Vestlandet

  God sommer fra oss i NHO Vestlandet

  Når sommeren står for døren er det tid et lite tilbakeblikk på det siste halve året. Og for et halvår dette har vært!

 6. Nyhet

  Ingen permitteringsforlengelse – frykter unødige oppsigelser

  Under finanskrisen og oljekrisen ble permitteringsperioden forlenget til 52 uker. Men den betydelig verre koronakrisen gir foreløpig ikke slik forlengelse. - Vi frykter unødige oppsigelser for altfor mange, sier NHOs Nina Melsom.

 7. Nyhet, Inkludering, Kompetanse og utdanning

  Viktig satsing på digital opplæring

  Arbeidsledige og permitterte får nå tilbud om nettbaserte kurs etter at regjeringen bevilget 85 millioner kroner til 46 utdanningsinstitusjoner over hele landet. – Vi håper tilbudene tas i bruk, og at folk benytter sjansen til å skaffe seg mer utdanning, og på den måten står bedre rustet i arbeidslivet i årene fremover, sier Mari Sundli Tveit, direktør for politikk i NHO.

 8. Nyhet, Arbeidsliv

  NHOs 8 råd for å hindre arbeidslivskriminalitet

  Arbeidslivskriminaliteten blir stadig mer avansert. Kriminelle aktører finner nye områder å operere i. Dette er et stort problem for arbeidstakere som blir utnyttet, men også for seriøse aktører som må konkurrere med de kriminelle. Direktør for arbeidsliv i NHO, Nina Melsom, mener det er helt nødvendig med seriøs bruk av innkjøpsmakt.

 9. Nyhet, NHO Viken Oslo

  Vindkraft er en viktig klimaløsning

  Vindkraft skaper engasjement. Regiondirektørene i Viken Oslo og Innlandet støtter prosjektet på Songkjølen og Engerfjellet i Nord-Odal kommune .

 10. Nyhet, NHO Brussel

  NHO Europanytt 30.06.2020

  Merkel og Macron samarbeider for å lande EU-budsjettet ved neste toppmøte, britene skal ha en handelsavtale klar innen utgangen av september, og Parlamentet ønsker naturgass som en overgangsløsning. Fra i morgen vil EU også gjenåpne grensene sine for internasjonale reisende, du kan lese hvilke land i saken under.

Få de siste nyhetene fra NHO

Få de siste nyhetene fra NHO

Avmeldingen er mottatt!

Meld deg på ett oppsummert nyhetsbrev:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: