Artikler

Vis filtrering

2264 resultater

Type artikkel
Velg område
2264 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. NHO med i regjeringens nye digitaliseringsforum

  Digitaliseringsminister Karianne Tung avholdt den 11. juni det første møtet i regjeringens digitaliseringsforum (RDF). NHO er veldig godt fornøyd med å ha fått plass i det nye RDF som skal diskutere og koordinere arbeidet med digitaliseringen i Norge. Anniken Hauglie deltok på det første møtet på statsministerens kontor.

 2. EU-valget: Viktig valg for norsk næringsliv

  Søndag ble valget til Europaparlamentet for perioden 2024-2029 avsluttet. Som mange forventet, blir det en høyredreining. De grønne og liberale svekkes til fordel for ytterliggående partier på høyre fløy. Den største partigrupperingen i parlamentet vil imidlertid fortsatt være det det moderate og kristendemokratiske partiet European People's Party (EPP).

 3. Stor opptur for Under

  Restauranten Under har gjennomført en betydelig omstilling. Derfor var de svært glade da de enda en gang ble belønnet med en Michelin-stjerne. Nå er de også valgt som månedens bedrift i mai av NHO Agder.

 4. Nytt styre i NHO

  Under dagens generalforsamling, ble det valgt nytt NHO-styre. NHOs president, Svein Tore Holsether, var ikke på valg. Hans valgperiode går ut i 2025. Her er endringene og den nye styresammensetningen: