Artikler

Vis filtrering

2737 resultater

Type artikkel
Velg område
2737 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Kommune NM - Orkland hevder seg!

  NHO sitt årlige kommune NM rangerer norske kommuner etter ulike mål. I årets kommune NM har en rekke trønderske kommuner utmerket seg i positiv forstand. Denne høsten skal dere få lære mer om disse kommunene. Både om hvordan de har lyktes tidligere, og hvordan de skal arbeide for også å lykkes i fremtiden.

 2. Våre innspill til stortingsmelding om Ukraina

  NHO har sendt innspill til regjeringens stortingsmelding om Ukraina, hvor vi fremhever fem strategiske tiltak som forsterker samarbeidet mellom offentlig og privat sektor, og skisserer veien fremover for en effektiv og bærekraftig støtte til Ukrainas gjenoppbygging.

 3. NHO gratulerer med nytt flertall i Trondheim!

  NHO Trøndelag gratulerer Høyre, Venstre, MDG, Pensjonistpartiet, KrF og Senterpartiet med enigheten om ny politisk plattform for Trondheim. "Vi ser frem til å være en konstruktiv samarbeidspartner i arbeidet for et sterkere næringsliv i Trondheim", sier Seniorrådgiver i NHO, Marte Løvik.

 4. Frankrike med ny grønn tiltakspakke

  25. september la Frankrikes president Emmanuel Macron frem nye grønne tiltak gjennom det såkalte planification écologique-rådet. De nye tiltakene forsøker å forsone klimaambisjoner, konkurransedyktighet og hensyn til alminnelige borgere.

 5. Overnattingsrekord i Nord-Norge, fortsatt nedgang på Svalbard

  Også august ble "all time high" for overnattingsbedriftene i nord med økning i antall overnattinger på 11 prosent sammenlignet rekordmåneden august 2022. Det var en økning i utenlandske overnattinger på 13 prosent, mens antall norske overnattinger økte med 8 prosent. På Svalbard er det en nedgang i antall overnattingsdøgn på 12 prosent i august.