NHO

Innhold

Artikler

Vis filtrering

1649 resultater

Type artikkel
Velg område
1649 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Nyhet, NHO Brussel

  NHO Europanytt 03.04.2020

  I dagens nyhetsbrev kan du lese at EU jobber med en plan for å redde økonomien i Europa og at de har presentert et korona-fond som skal bidra med 100 milliarder euro til medlemsland. Du kan også lese at FNs klimatoppmøte er utsatt, at brexit-forhandlinger er satt på hold, og at Nederland ønsker å bli verdensledende innen produksjon av grønn hydrogen.

 2. Nyhet, NHO Vestfold og Telemark

  Møt Anne, politiets nye næringslivs-koordinator

  Politiet skal ikke bare passe på hyttefolket. De melder om grove tyverier av maskiner i næringsbygg som står tomme og bedrifter som opplever CEO-bedrageri, fakturasvindel og cyberangrep på grunn av mer hjemmekontor

 3. Nyhet

  Nettmøte: Hvordan kompensasjonsordningen hjelper bedriftene

  I går ble kompensasjonsordningen presentert av regjeringen. I dag gjennomførte NHO direkteoverført nettmøte for medlemsbedriftene hvor sjeføkonom Øystein Dørum og seniorrådgiver Lasse Billington gikk gjennom regjeringens kompensasjonsordning.

 4. Nyhet, Korona

  Flere utdanningstilbud til permitterte

  - Vi er godt fornøyde med regjeringens kompetansepakke. Med historisk mange permitterte er det viktigere nå enn noensinne å gi dem et kompetanseløft, sier Mari Sundli Tveit, direktør i NHO.

 5. Nyhet, NHO Møre og Romsdal

  Foreslår 175 millioner til næringsrettede tiltak

  Møre og Romsdal fylkeskommune vil sette av 175 millioner for å bidra til å holde hjulene i gang i et kriserammet næringsliv. - En god start og et viktig grep, sier regiondirektør i NHO, Espen Remme.

 6. Nyhet, NHO Vestlandet

  Tiltaksliste til fylket fra LO og NHO

  - Vi må sammen gjøre alt vi kan for å opprettholde aktiviteten i næringslivet og sikre at det fortsatt er arbeidsplasser å gå til når krisen er over, sier regiondirektør i NHO, Grete Karin Berg.

 7. Nyhet, Pensjon og forsikring, Korona

  Permitterte kan stå i pensjonsordningen

  Regjeringen sier ja til forslaget fra LO og NHO, om at arbeidstakere som er permitterte på grunn av koronakrisen, fortsatt kan få stå i bedriftenes tjenestepensjonsordninger, selv om sparing og risikodekning opphører.

 8. Nyhet

  Veiledning om offentlige anskaffelser og Korona-pandemien

  - Denne veilederen om offentlige anskaffelser og korona er til god hjelp for både innkjøpere og leverandører i offentlige anskaffelser, sier NHOs Arnhild Dordi Gjønnes.

 9. Nyhet, Fagartikkel, NHO Vestlandet

  Fylket må bygges sammen

  Verdiskapningsperspektivet må ligge til grunn når vi skal prioritere ny infrastruktur. Vi må gjøre kaken som skal fordeles for fremtiden enda større.

 10. Nyhet, NHO Nordland

  Et viktig tiltak for å berge bedrifter og arbeidsplasser

  6 av 10 Nordlandsbedrifter har permittert ansatte og tusenvis av arbeidsplasser kan stå i fare. Dagens krisepakke er helt nødvendig for å sikre at de permitterte har en jobb å komme tilbake til. 20 milliarder i måneden er mye penger, men vi er fortsatt ikke i mål.

Få de siste nyhetene fra NHO

Få de siste nyhetene fra NHO

Avmeldingen er mottatt!

Meld deg på ett oppsummert nyhetsbrev:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: