NHO

Innhold

Artikler

Vis filtrering

1952 resultater

Type artikkel
Velg område
1952 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Nyhet, NHO Rogaland

  Hva vil politikerne gjøre for næringslivet?

  Norge trenger mer enn noen gang sunne bedrifter som kan skape verdier og arbeidsplasser over hele Norge. De neste dagene og ukene skal partiene meisle ut sine program som de går til stortingsvalg på om ett år.

 2. Nyhet, NHO Brussel

  NHO Europanytt 18.09.2020

  I dagens Europanytt kan du blant annet lese om kommisjonspresident Ursula von der Leyen’s første State of the European Union-tale, Brexit, EUs gjenreisningsfond, og nye klimamål.

 3. Nyhet

  Tiltak må på plass, for å hjelpe bedrifter i fortsatt krise

  Førstkommende mandag er det ventet at regjeringen kommer med nye tiltak for å hjelpe koronarammede bedrifter. NHO mener det nå er svært viktig at sunne bedrifter får hjelp til å komme seg gjennom krisen.

 4. Nyhet, NHO Agder

  Frykter pilene kan snu feil vei

  Andelen bedrifter i Agder som rapporterer om lavere etterspørsel i løpet av siste måned, er nå 10 prosentpoeng høyere enn hva som var tilfellet i midten av august. Det viser tallene fra NHOs siste medlemsundersøkelse.

 5. Nyhet, NHO Viken Oslo

  Bedriftene melder om lavere etterspørsel og redusert omsetning

  - Situasjonen er svært ulik mellom ulike bransjer. Særlig reiselivet, samt transport på land, i luft og på sjø, peker seg ut negativt.

 6. Nyhet, Korona

  Bedringen er satt på vent

  En sammenhengende periode med sakte forbedring ute i bedrifts-Norge, får en knekk i september-utgaven av NHOs koronaundersøkelse. Flere bedrifter melder om lavere etterspørsel og redusert omsetning.

 7. Nyhet, NHO Vestlandet

  Gry Miriam Olsen ny regiondirektør i NHO Vestlandet

  Gry Miriam Olsen (47) er ansatt som ny regiondirektør i NHO Vestlandet. Olsen er i dag administrerende direktør i Keolis Norge, som bl.a. drifter Bybanen i Bergen.

 8. Kronikk, NHO Agder

  Tøff høst i vente for reiselivet i Agder

  Norgesferie gjorde godt for reiselivet på Sørlandet. Men med fortsatt strenge restriksjoner og et rødt Europakart, går bransjen en dyster høst og vinter i møte. Nå haster det å få på plass en kompensasjonsordning for reiselivet.

 9. Nyhet, NHO Vestlandet

  Stadig flere velger fagskoleutdanning

  Læringskompetanse blir en viktig nøkkelfaktor for ansatte i fremtidens arbeidsliv og stadig flere velger en fagskoleutdanning for fremtiden.

 10. Nyhet, Korona

  Krever rask refusjon av forskutterte omsorgspenger

  Regjeringen utvider retten til omsorgspenger ved lokale koronautbrudd. Pengene skal forskutteres av arbeidsgiver. - Viktig at Nav refunderer dette raskt til bedriftene, sier NHOs Nina Melsom.

Få de siste nyhetene fra NHO

Få de siste nyhetene fra NHO

Avmeldingen er mottatt!

Meld deg på ett oppsummert nyhetsbrev:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: