Advokathjelp i arbeidsrett og offentlige anskaffelser

Advokathjelp for juridisk rådgiving innen arbeidsrett og offentlige anskaffelser er inkludert i medlemskapet i NHO. Dersom du mottar søksmål innen arbeidsrett, hjelper våre advokater deg til en svært gunstig pris. Medlemmer får også rabatt på andre typer advokattjenester.

Arbinn.nho.no - din arbeidsgiverportal som medlem i NHO
  • NHOs advokater og fagpersoner lager innholdet og holder det oppdatert. 
  • Bruk veiledere innen ansettelser, oppsigelser, permittering, tariff, sykefravær, HMS, personvern, offenlige anskaffelser med mer.
  • Medlemmer i NHO har tilgang til alle veiledere og kontraktsmaler. 

Finn svar på arbinn.no

Juridisk rådgivning for arbeidsgivere innen arbeidsrett 

Som medlem i NHO er advokathjelp og rådgivning i oppfølging av ansatte inkludert i kontingenten. Alle våre regionkontor har en lokal advokat som kan hjelpe deg. Bedriften er også medlem i en landsforening. Der er advokater med spesiell kunnskap om din bransje. Bruk oss også gjerne for rådgiving for å unngå potensielle problemer.

Juridisk rådgivning og advokathjelp for arbeidsgivere

Retningslinjer for advokatbistand inkludert i NHO-medlemskapet

Advokathjelp ved søksmål 

NHOs advokater fører saken for deg for domstolene dersom du har en arbeidsrettslig tvist. Som medlem får din bedrift en svært gunstig pris på slik prosedyrebistand. 
Les mer og kontakt oss om advokathjelp ved søksmål 

Advokathjelp ved offentlige anskaffelser

Regler om offentlig anskaffelse er komplisert materie. Medlemsbedrifter i NHO kan få råd og hjelp av NHOs anskaffelseseksperter. Våre erfarne advokater er blant de beste på feltet og svarer på alle generelle spørsmål.
Oversikt over hvem i NHO og i landsforeningene du kan kontakte

Medlemsfordel: Rabatt på forretningsjuridiske tjenester 

Som NHO-medlem får du 15 prosent rabatt og en time gratis førstekonsultasjon på forretningsjuridiske tjenester gjennom Eurojuris. Eurojuris har regionale kontor over hele landet. 
Kontaktinformasjon til Eurojuris og mer om medlemsfordelen.

Ole Erik Almlid, administrende direktør, NHO. Foto: Moment studio.

Om Næringslivets Hovedorganisasjon (NHO)

NHO er Norges største interesseorganisasjonen for bedrifter. Medlemsbedriftene er både store og små, fra hele landet og fra de fleste bransjer.

NHO sentralt, 10 regionkontorer og 18 landsforeninger bistår med juridisk rådgivning,  gir svar på arbeidsgiverspørsmål, representerer bedriftene i lønnsoppgjør, jobber for politiske gjennomslag og tilbyr nyttige og kostnadsbesparende medlemsfordeler.