NHO

Innhold

Advokathjelp i arbeidsrett og offentlige anskaffelser

Advokathjelp for rådgiving innen arbeidsrett og offentlige anskaffelser er inkludert i medlemskapet i NHO. Våre advokater hjelper deg ved søksmål til svært gunstige priser. Medlemmer får også rabatt på andre typer advokattjenester.

Arbinn.no - nettsiden som gir deg en advokat i lomma
  • NHOs advokater og fagpersoner lager innholdet. 
  • Veiledere innen ansettelser, oppsigelser, permittering, tariff, sykefravær, HMS, personvern, offenlige anskaffelser med mer
  • Maler og kontrakter
  • Chat der du får hjelp fra vårt medlemssenter

Arbinn.no

Juridisk rådgiving - ring 23 08 80 00

Har du behov for rådgivning i juridiske spørsmål om ansettelsesforhold kan du ringe vårt sentralbord på 23 08 80 00.

Sentralbordet vil sette deg i kontakt med din landsforening eller ditt regionale NHO-kontor. Da kan du få praktisk og effektiv bistand i alle rettsspørsmål som berører ansettelsesforhold. Slik advokathjelp er inkludert i medlemskapet. Du finner også kontaktinformasjon til advokater i regionene på våre regionsider.

Advokathjelp ved søksmål 

NHOs advokater fører saken for deg for domstolene dersom du har en arbeidsrettslig tvist. Som medlem får din bedrift en svært gunstig pris på slik prosedyrebistand. 
Les mer og kontakt oss om advokathjelp ved søksmål 

Advokathjelp ved offentlige anskaffelser

Regler om offentlig anskaffelse er komplisert materie. Medlemsbedrifter i NHO kan få råd og hjelp av NHOs anskaffelseseksperter. Våre erfarne advokater er blant de beste på feltet og svarer på alle generelle spørsmål.
Oversikt over hvem i NHO og i landsforeningene du kan kontakte

Medlemsfordel: Rabatt på forretningsjuridiske tjenester 

Som NHO-medlem får du 15 prosent rabatt og en time gratis førstekonsultasjon på forretningsjuridiske tjenester gjennom Eurojuris. Eurojuris har regionale kontor over hele landet. 
Kontaktinformasjon til Eurojuris og mer om medlemsfordelen.

Som medlem i NHO og en landsforening for din bransje har du tilgang på advokathjelp, rådgiving, rabatterte kurs, økonomiske fordeler, arrangementer og påvirkningsmuligheter i politiske saker.