NHO

Innhold

NHO Agder

Siste nytt fra NHO Agder:

 1. Nyhet, NHO Agder

  Yrkesfag populært – nesten overalt

  Statistikk fra Utdanningsdirektoratet viser at det er 1000 flere søkere til yrkesfag enn studieforberedende på Vg1. Yrkesfag utgjør med det 51 prosent av søkerne til førsteåret i videregående opplæring.

 2. Nyhet, NHO Agder

  Månedens bedrift: Smag og Behag

  Det har ikke vært enkelt, men likevel har det vært moro og etter utvidelsen i juni er Smag & Behag blitt den restauranten Hans Petter Klemmetsen drømte om da han startet det hele i 2011.

 3. Nyhet, NHO Agder

  Gründere viderefører stolt industritradisjon

  EYDE Mooring Solutions var den første sørlandsbedriften som meldte seg inn i NHO Gründer. De håper å utvikle en ny skipsutstyrsleverandør - bygd på historie, erfaring, kompetanse og nettverk fra ærverdige Pusnes i Arendal.

Arrangementer

  1. 13. - 18. august 2018,

   MØR Biffhus aka "Næringslivets Hus" i Arendal

   Arendalsuka 2018

   13. til 18. august arrangeres Norges største politiske møteplass i Arendal, og NHO-fellesskapet har mye spennende på programmet.

  2. 26. september 2018,

   Dyreparken Hotell, Kristiansand

   NHOs HR-dag i Agder 2018

   Faglig påfyll for daglig ledere og HR-ledere! I samarbeid med NHOs HR-dag i Oslo, arrangerer NHO Agder regional HR-dag 26. september.

Som medlem i NHO og en landsforening for din bransje har du tilgang på advokathjelp, rådgiving, rabatterte kurs, økonomiske fordeler, arrangementer og påvirkningsmuligheter i politiske saker.